U2

Όχι, δε το έχω δει (και μάλλον δε θα το δω) γιατί βαριέμαι αφάνταστα να βλέπω συναυλίες σε DVD (ναι! υπάρχουν και τέτοιοι ψυχανώμαλοι :stuck_out_tongue: ), για αυτό ο μόνος τρόπος να δω κάποιο μουσικό DVD, είναι ο τρόπος του τζαμπατζή, να μου το δανείσουν δηλαδή, γιατί εγώ λεφτά δε δίνω!

Εσύ το είδες? Τι λένε οι πρώτες εντυπώσεις σου? Από ότι έχω ακούσει δεν έκαναν editing σε κάποια λάθη που έκαναν (μαγκιά!- όχι τα λάθη, αλλά το μη editing) και τους αξίζει το credit…

Επίσης, άλλο θέμα με ντόρο, ίντριγκες, πάθη, δολοπλοκίες και έντονα αντιμαχόμενες πλευρές είναι το αν το καπάκι της λεκάνης πρέπει να είναι ανεβασμένο ή κατεβασμένο…

Αξίζουν συγχαρητήρια στο καπάκι της λεκάνης για αυτή του την επιτυχία :smiley: :lol: :stuck_out_tongue: :D[/quote]Toses doloplokies kai intriges mou prokaloun kai ta vrazilianika ths meshmerianhs zwnhs tou Star channel…

gmt…

Βασικα το ειχα παρει το Νοεμβριο μολις ειχε προτωβγει(στη special edition 2πλο δισκακι-25 ευρω-αουτς!!!).η συναυλια ειναι αρκετα μεγαλη σε διαρκεια,μιλαμε περιπου για 130 λεπτα σερι live,με 24 κομματια.

Ηταν κατι που το περιμενα για να σου πω την αληθεια και επειδη τους εχω δει και 2 φορες απο κοντα πιο παλια μπορω να πω οτι ηταν και καλυτερα απο αυτα που ειδα. βασικα ξεκιναει πολυ απλα,ουτε με ιδιαιτερους εντυπωσιασμους και εφε οπως παλιοτερα και αυτο ηταν κατι που μου αρεσε ιδιαιτερα!Ο Bono καποια στιγμη,στο elevation,(σσ η εκτελεση ειναι καταπληκτικη) αντιμετωπισε προβλημα με αποτελεσμα για περιπου 2 λεπτα η φωνη του να ειναι κλεισμενη εντελως.Highlight της συναυλιας η φαση που ανεβαινει στη σκηνη ενας πιτσιρικος στο into the heart.

Σωστη η παρατηρηση σου οσον αφορα στο οτι δεν εγινε μονταζ,αλλα περα απο αυτο δεν παρατηρησα τουλαχιστον εγω καποιο αλλο λαθος σε ολο το setΠαντως αν πεσει στα χερια σου δες την,αξιζει περισσοτερο επειδη τα παλια κομματια ακουγονται πολυ φρεσκοπαιγμενα σαν να κυκλοφορησαν χτες!

Οι περισσότεροι στο τόπικ λέτε ότι νάναι.Σχολιασμός για τους U2 είναι πάνω σε ένα άρθρο το θέμα μας και εσείς λέτε μέχρι και για Placebo."Ημαρτον…Η γνώμη μου είναι πως σε αυτά τα θέματα δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη απάντηση και ούτε άκρη θα βγει.Επειδή όμως τα μπερδέψαμε κάπως να προσθέσω κάτι…Το pure ροκ για μένα έχει πεθάνει.Απο τα χρόνια το των 60-70’ς έχει να βγεί πραγματικά σπουδαία μπάντα,που να έχει επηρεάσει τα πάντα.Οι ("Αγγλοι)Μπήτλς κ οι Στόουνς,οι (Αμερικάνοι) ¨Ανιμαλς κ οι Μπίτς Μπόυς της εποχής τότε ξανανναγέννησαν το ροκ κάνοντας το ποπ(ιουλαρ)Οι μεταγενέστερες μπάντες είναι επιρρεασμένες από αυτές.Κάποιες μόνο ξεχώρισαν κάνοντας δικά τους ιδιώματα.Σε καμία όμως περίπτωση δε συγκρίνονται με τις προαναφερθήσες.πχ οι Πινκ Φλόυντ που αναφέρατε,είναι μια μεγάλη μπάντα που γέννησε το προγκρέσιβ ροκ γιαυτό και αξιομνημόνευτη και σπουδαία.Τώρα για μπάντες όπως οι Κιούρ ή οι Σμάσινγκ Πάμπκινς,σίγουρα δεν είναι πιουρ ροκ ούτε μεγάλες…Ο καθένας μπορεί να τις κατατάσει πάνω κάτω σε παρεμφερή ιδιώματα.¨Οσον αφορά τους U2 σίγουρα δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης με τις πιουρ ροκ μπάντες.Το τι έχουν προσφέρει είναι γνώμη του καθενός…Δε νομίζω πάντως πως έχουν πετύχει και πολλά.Το μόνο που εκτιμώ είναι η στάση του Μπόνο σε πολλά θέματα .Για να κλείσω θα έλεγα πως η ροκ σαν μουσικό ιδίωμα είναι τόσο πολυσχιδής και “πολύχρωμη” που δεν υπάρχει επί της παρούσης μια συγκεκριμένη ιδέα γύρω απο αυτήν.Συνεπώς…μείνετε στο θέμα :!:

Yes master.

Λοιπον,δε μπορω να μπω παλι στη διαδικασια να επαναλαβω οτι το rock και ο τροπος με τον οποιο παιζεται εχει αλλαξει μεσα σε τριαντα χρονια αυτα τα εχουμε ξαναπει και οσο κι αν θελουμε να λεμε τα ιδια και τα ιδια ειναι σα να προσπαθουμε να πεισουμε τους ευαυτους μας οτι μεσα σε 30 χρονια η Elizabeth Taylor παραμενει θεογκομενα.

Και ειλικρινα αυτα τα περι pure rock εγω προσωπικα αδυνατω να τα καταλαβω…

Οσον αφορα στους Αγγλους Beatles στα δικα μου αυτια τουλαχιστον ποτε δεν ηχησαν σαν pure rock,αλλα ουτε καν σαν rock…(Χωρις βεβαια αυτο να σημαινει οτι δε μου αρεσουν!)

Φημες στο διαδυκτιο κυκλοφορουν λεγοντας οτι η μπαντα σχεδιαζει την επαναηχογραφηση του Pop(1997),με αφορμη μια δεκαετια απο την κυκλοφορια του,περισσοτερο μαλλον,εχω την προσωπικη αποψη,οτι τοτε την πατησαν με το συγκεκριμενο δισκο.

Αλλωστε τα κομματια του Pop που συμπεριληφθηκαν στο Best of 1990-2000 επαναηχογραφηθηκαν και μιξαριστηκαν εαπο την αρχη.Αυτα,οσοι εχετε αν χειρας τα φτυαρια σας τωρα ειναι ευκαιρια να ξαναρχισετε!!(Αστειευομαι!)

Παντως εγω βασικα θα προτιμουσα μια επανακυκλοφορια του joshua tree με αφορμη μια εικοσαετια απο την πρωτη κυκλοφορια του,με μπολικο extra υλικο,ισως και κανα dvdακι απο τα legs της joshua tree tour!

Ετοιμαζεται η σκηνη των U2 στην Βαρκελωνη οπου θα ξεκινησει η περιοδεια τους σε δυο εβδομαδες περιπου. Μιλαμε για διαστημοπλοιο…8O. Για αυτο παιζουν 2-3 φορες σε καθε πολη με 2-3 μερες διαφορα απο πολη σε πολη… που να στηθει σε μια μερα τετοιο σκηνικο?