UEFA Champions League 2019-2020

Δε συμφωνω με αυτην την λογικη. Τον αντιπαλο τον γελοιοποιεις οταν αρχιζεις τα τσαλιμακια και τις μαλακιες στο γηπεδο. Το να χαλαρωσουν οι Γερμανοι και να μην δινουν το 100% δε θα ηταν γελοιοποιηση. Εχει γινει χιλιαδες φορες σε ποδοσφαιρικα ματς το να ριξει ταχυτητα μια ομαδα που εχει εξασφαλισει τη νικη ή την προκριση, και δεν εχει θεωρηθει ποτε ελλειψη σεβασμου προς τον αντιπαλο. Ισα ισα που ειναι το πιο συνηθες και συχνο.

Αντιθετα το να βαζεις τον Κουτινιο αλλαγη για να βαλει κι αυτος κανα 2 γκολ, αυτο ειναι προκλητικο και μεγαλο φαουλ. Θα μπορουσε ειτε να μην κανει καμια αλλαγη οταν το σκορ ειναι 5-2, ή να βαλει κανεναν μικρο να παρει συμμετοχη, οπως κανουν ολες οι αλλες ομαδες σε τετοιες περιπτωσεις. Δεν συμφωνω με την εκταση οσων γραφει ο nnnkkk αλλα το συγκεκριμενο ηταν εμφανως προκλητικο και αχρειαστο.

Κλοπ και Γκουαρντιολα, δηλαδη τους καλυτερους προπονητες, δεν μπορει να τους παρει αυτη τη στιγμη. Μουρινιο δεν υπαρχει εδω και σχεδον δεκα χρονια. Πρεπει να βρει αλλη λυση η Μπαρτσελονα και θελει πολλη δουλεια και σε αλλους τομεις παιδια, δε θα εχει αμεσα αποτελεσματα. Κριμα που ξοδευει ετσι τα τελευταια καλα ποδοσφαιρικα χρονια του παικτη-φαινομενο που εχει την τυχη να εχει στις ταξεις της.

Ωραιο να κρινουμε εκ του αποτελεσματος. Ηταν λοιπον τοσο “προκλητικο” και “αχρειαστο” οσο “προκλητικη” και “αχρειαστη” ειναι η απαξιωση του Κοουτινιο απο τη Μπαρτσελονα.

Κυριος ο Κοουτινιο ε, δεν πανηγυρισε τιποτα :stuck_out_tongue:.

Όντως? Η Ρεάλ του Μουρίνιο που έπαιξε στα ίσα το 11-12 και πήρε το πρωτάθλημα απ’τη Μπάρτσα, πρωτάθλημα με την Τσέλσι, Γιουρόπα και 2η θέση με αυτή τη Γιουνάιτεντ είναι δεν υπάρχει πουθενά?

Το '11-'12 ειναι πριν “σχεδον δεκα χρονια”. Απο τοτε και μετα δειχνει να τον εχει ξεπερασει το ποδοσφαιρο τον Ζοσε.

Στην Τσελσι στη δευτερη θητεια, αλλα και στην Ιντερ, αφησε πισω του καμμενη γη.

Ασε τα whataboutism. Περαν του οτι συγκρινεις δυο εντελως ανομοια πραγματα.

Δεν εχω θεμα με τον Κουτινιο, ηταν κυριος οντως.

Αν θελεις whataboutism πιο εγκυρο, μπορω να σε επιστρεψω σε εκεινο που ελεγες πως οι ομαδες σαν την Μπαγερν θα επρεπε να σταματησουν αν εχουν μια αρκετα χαμηλοτερης δυναμικοτητας ομαδα απεναντι σου, και να σου θυμησω ποσο μικρη ομαδα ηταν η Λιβερπουλ με την Μπεσικτας τοτε. Ετσι για τον τζερτζελε.

Καμμένη γη στην Ίντερ, ενώ είχε κάνει το treble? Μήπως έφτασε ταβάνι που δεν μπορούσαν να ξαναπιάσουν? Καλά για την Τσέλσι όπως και με τη United, διαφωνώ ως προς την άποψη ότι νομίζουν ότι είναι παιχταράδες μόνο και μόνο επειδή παίρνουν πολλά λεφτά και έχουν followers. Ο Μουρίνιο είναι απίστευτος προπονητής, έχει πάρει τίτλους παντού, φτιάχνει παιχταράδες και στα τέτοια του όλα από παίχτες που το παίζουν πριμαντόνες. Κάτι τέτοιο, το χρειάζεται η Μπάρτσα. Αν μπορείς να πας στη Ρεάλ και να είσαι πάνω απ’όλα και όλους και μάλιστα την ίδια εποχή που απέναντι είναι η καλύτερη ομάδα έβερ, ο πάγκος της Μπαρτσελόνα είναι παιχνιδάκι. Κανένα ποδόσφαιρο δεν τον έχει ξεπεράσει, ξέρει να παίρνει τίτλους και αυτό πάντα μετράει πολύ.

Γνωριζεις τον λογο για τον οποιο εβαλε τον Κοουτινιο στον αγωνα ο Φλικ;

Η Λιβερπουλ ειχε χασει στην Τουρκια. Φανταζομαι οτι Αγγλοι και Τουρκοι εχουν και καλες σχεσεις :smile:.

Ασε τα υποννοουμενα, εγω θα παραδεχτω τα κακως κειμενα για ομαδες που υποστηριζω (οπως π.χ. οτι η Μπαγερν ειναι υπευθυνη για το οτι το γερμανικο πρωταθλημα ειναι μονοπαντο γιατι παει και παιρνει τους καλους παιχτες των αντιπαλων), αδεια θα ανεβουν τα διχτυα σου :stuck_out_tongue:.

Και στην Τσελσι στη δευτερη θητεια. Δες τι εκαναν την επομενη χρονια. Δεν μπορουσε κανεις να παρει τα ποδια του.

Για μενα ο Μουρινιο δεν ειναι πλεον στους too class. Το Γιουροπα με τη Γιουναιτεντ που εχει μπατζετ για ΤσΛ δε μου λεει και τοσα πολλα. Νομιζω οτι δεν μπορει να υπηρετησει μακροπνοα προτζεκτς, ειναι για να σουλουπωσει καμια ομαδα μεσα σε κανα-δυο χρονια, για κανα γρηγορο αποτελεσμα.

Ε ρε μια κηδεία από τους Γάλλους…
Μια ζωή τα ίδια ρε Σιτυ :smile:

3 Likes

αυτή η Σίτι θα περνούσε τη Μπάγερν;;

2 Likes

Ντάξει, κλασσική έκπληξη από τις ωραίες, συμβαίνουν αυτά. Το πρώτο γκολ μπήκε μετά απο τάκλιν ΑΑΑ κλάσης που ο Walker δεν ακολούθησε, το δεύτερο ήταν φάουλ και όχι οφσάιντ. Καλά να πάθει που έφαγε το 3ο στην επόμενη φάση της ευκαιρίας του Στερλινγκ. Πολύ καλύτερη, πολλές φάσεις 2-3 κλασσικές, νομίζω αν έπαιζε με ένταση θα το έπαιρνε το ματς.

Ναι, αλλά αφού δε θα παίξουν δε θα μάθουμε ποτέ.

Μ’αρέσει που την είχατε σίγουρη την Σιτι :joy:

Μεγαλύτερη ηδονή κ απ το χθεσινο.πεπ γατονι,ζητα μεταγραφές

1 Like

Ελα ρε, πανω στον βηματισμο ηταν, δεν το ειδα για φαουλ.

Η Παρι τρομαξε σημερα λογικα :grin:.

Εγώ σε αντίθεση με τον Πεπ κάλυψα τον κώλο μου και κάπου έγραψα σε παρένθεση “αν περάσει”

Εε υπάρχουν και φάουλ χωρίς πρόθεση. Τον βρήκε ( αν τον βρήκε, από τις λήψεις δε φαίνεται να πέφτει μόνος του πάντως ) και απέκτησε πλεονέκτημα να βγει μόνος του για γκολ.

Κοιτα τι σου βρηκα για τον Πεπ :stuck_out_tongue:

Η Σίτι ήταν για άλλη μια φορά η κλασσική, φλύαρη Σίτι και αν εξαιρέσουμε την απίθανη ευκαιρία του Στερλινγκ στο 2-1, δεν την αισθάνθηκε και ιδιαίτερα η Λυών. Ήταν καλύτερη βέβαια, είχε από 2 φάσεις σε κάθε ημίχρονο αλλά δεν είχε το ματς την εικόνα που περιμένει κανείς με τη Σίτι πίσω στο σκορ. Στο πρώτο γκολ χάνουν τελείως τον παίκτη τους -περισσότερο ο Λαπόρτ αν δεν κάνω λάθος που έχει και οπτική επαφή και απλά σηκώνει το χέρι λες και θα πει μάθημα αντί να ακολουθήσει τη φάση- τον προλαβαίνει ο Garcia με απίστευτο τάκλιν και σα να μη φτάνει αυτό χάνει και ο Walker, που κάνει βάδην, τον Cornet που έρχεται από πίσω ανενόχλητος.
Γκολ που έχει φάει με 3 πάσες, έτσι; Από τον τερματοφύλακα στο σέντερ μπακ, από εκεί στο αριστερό μπακ, 10 μέτρα ανενόχλητος, σηκώνει το κεφάλι, βγάζει 30 μέτρα μπαλιά και έχοντας μεσολαβήσει 12" (από τον τερματοφύλακα στα δίχτυα) το έχουν φάει.

H City για μένα πλήρωσε την ανισορροπία που έχει το ρόστερ της. Ο Πεπ έκλεισε το ματς με 2 αλλαγές. Δηλαδή έχει δώσει ένα σκασμό λεφτά και δε βρήκε τρίτο παίκτη στον πάγκο να βάλει. Παίζει στους 8 του Ch. L με αλχημείες, γυρνώντας το Φερναντίνιο 3ο σέντερ μπακ και με τον Cancelo αριστερά.

Από εκεί και πέρα της Μπαρτσελόνα που έχει ρίξει κάτι 7άρες στη Σέλτικ με 2 γκολ από το 75 και μετά, 8 στη Λα Κορούνια με 3 γκολ από το 80 και μετά, της φταίνε οι κακοί οι Γερμανοί… Αν θες να λέγεσαι μεγάλη ομάδα, θες ο αντίπαλος να λυσσάει, όχι να σε λυπάται. Καλά κάνει η Μπάγερν και δε σταματάει ποτέ. Ας το “μαρκάρει” το επόμενο ματς που θα τη βρει η Μπαρτσελόνα να κάνει τα ίδια. Αν μπορεί. Και από την άλλη λένε πολλοί να σεβαστεί ο Κουτίνιο. Τι να σεβαστεί που έχει μια ώρα τη μπάλα στα πόδια με 3 παίκτες πάνω του που τον κοιτάνε λες και είναι η Μόνα Λίζα; Να την πετάξει άουτ για να μη δώσει ασίστ στο Λεβαντόφσκι; Να στείλει τη μπάλα άουτ στο 7ο που την παίρνει στα αριστερά και δεν έχει παίκτη της Μπαρτσελόνα στα 10 τετραγωνικά γύρω του; Ή το 8ο που τον βγάζουν μόνο στη μικρή περιοχή; Γιατί να μη λέει κανείς να παίξουν της Μπαρτσελόνα -αντί να σταματήσουν να παίζουν οι της Μπάγερν- που έτρωγαν 5 και δε μάρκαραν ούτε με τα μάτια;

6 Likes

Τρυπια τα γκολ της Λυον τωρα τα ειδα.

Το πρωτο βεβαια πανεμορφη εκτελεση στο follow through.

Γαλλογερμανικες μαχες, γουσταρω.

Να πληρωσουν την υπεροψια τους οι Αγγλοι κι οι Ισπανοι.

Στηριζω Λειψια και Λυον, αλλα φοβαμαι οτι θα δουμε τελικο PSG και Bayern.

Δεν βλεπω πως μπορει να χασει το τροπαιο η Bayern, αλλα ολα γινονται.

ΥΓ. Εσβησα την απαντηση μου σε Παντελη και Αλεχαντρο γιατι δεν εχει νοημα. Απλα δεν μπαινω πλεον στον κοπο για κανεναν διαλογο με fans Liverpool, I should know better :stuck_out_tongue:

Καλές οι αναλύσεις και οι διαφορετικές απόψεις (συμφωνώ μέχρι και στα σημεία στίξης με τον αλεχάντρο), αλλά εγώ θέλω να πω πως Στέρλινγκ-Μασούντ=το ίδιο πρόσωπο.

2 Likes

Λέμε πολλές φορές για τους προπονητές…
Ναι σίγουρα ο Γκουαρντιόλα έχει τις ευθύνες του και για χθες και για ότι δεν έχει καταφέρει κάτι ιδιαίτερο στο CL όλα αυτά τα χρόνια με την Σίτυ.
Από την άλλη όμως …τι να σου κάνει και αυτός όταν ο Στέρλινγκ χάνει αυτό το γκολ…και στην αμέσως επόμενη φάση τελειώνει το ματς.

4 Likes