Κυπελλο uefa

Για αυτό που πιστεύει όλος ο κόσμος ως αντιποδόσφαιρο, ναι η Ελλάδα έπαιζε αντιποδόσφαιρο. Για αυτό που πιστεύω εγώ ως αντιποδόσφαιρο, η Ελλάδα δεν έπαιζε αντιποδόσφαιρο.

Για μένα είναι σαν να λες το “ροκέ” στο σκάκι αντι-σκάκι… Και με τη Γαλλία από ότι θυμάμαι (δεν έχω δει κανένα ματς 2η φορά, γιατί βαριέμαι) στο α’ ημίχρονο εμείς είχαμε την κατοχή της μπάλας και η Γαλλία δεν έκανε τίποτα. Με λίγα λόγια, όποιος έβλεπε το ματς και δεν ήταν προκατειλημένος θα έλεγε πως η Γαλλία έπαιζε το αντι-ποδόσφαιρο και όχι εμείς…

Σε μερικά ματς όντως παίξαμε καλή μπάλα.
Με Πορτογαλία δυο φορές και με Γαλλία απ’ό,τι θυμάμαι

Εγω ναι!
Τους κατανοω απολυτα!

Σου απαντα ο Θεριον. Αλλο οταν υποστηριζεις μια ομαδα και αλλο οταν εισαι “αντικειμενικος”. Δες ποιες ομαδες του εξωτερικου συμπαθουν περισσοτερο οι Ελληνες.

Εχεις ομως και δικιο σε αυτο που λες για την Ρεηντζερς. Οποιος την παρατηρουσε προσεκτικα χτες θα διαπιστωνε οτι προκειται για μια ΑΡΤΙΟΤΑΤΑ στημενη ομαδα και αξια εφτασε στον τελικο. Ομως σε τελικη αναλυση εχει να κανει με το τι ζηταει κανεις να βλεπει στο ποδοσφαιρο. Αλλος θελει επιθεση, αλλος τακτικη, αλλος τακλιν, αλλος ντριμπλες και τακουνακια.

Όπως και να έχει, η Ελλάδα για μένα συνέβαλε πολύ στο άθλημα: Έκανε τον καθένα να ελπίζει για κάτι σημαντικό. Δεν είναι και λίγο πράγμα!

Ρε αφηστε τα πολλα-πολλα. Μια χαρα μας πληρωσε χθες η Ζενιτ! :smiley:

Σωστο αυτο αλλα, το χε κανει και η Δανια το 1992.

ερχόμενοι και από διακοπές μάλιστα στην θέση της (τρομερής τότε) Γιουγκοσλαβίας.

Καλα τους εκανε. Πηγανε οι κουφαλιαρηδες να βγαλουν τους πολυ καλους Γιουγκοσλαβους και την βρηκαν απ’τους Δανους.

Σωστό κι αυτό :stuck_out_tongue: . Όμως η Δανία ακόμα και τότε είχε μία παράδοση… ενώ εμείς…

Η Δανία είχε βγει τέταρτη στο Μουντιάλ του 1982 και τρίτη στο Μουντιάλ του 1986 ενώ στο Εuro του 1988 είχε φτάσει μέχρι τον ημιτελικό. Είχε μια ανοδική πορεία που κορυφώθηκε με την κατάκτηση του Euro το 1992. Εμείς ήμασταν ένα τίποτα. Ήμασταν η 16η ομάδα που απλά συμπλήρωνε το τουρνουά.

Ναι ΟΚ.

  1. Η Δανία δεν είχε προκριθεί καν στο Μουντιάλ του 1982.
  2. Η Δανία στο Μουντιάλ του 1986 αποκλείστηκε στην φάση των 16 με 5άρα από την Ισπανία.
  3. H Δανία στο Euro του 1988 αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων με 3 ήττες και 2-7 γκόλ.
  4. Συμπληρωματικά η Δανία δεν συμμετείχε καν στο Μουντιάλ του 1990 και έφτασε στα ημιτελικά στο Euro του 1984 όταν όμως συμμετείχαν μόλις 8 ομάδες στην τελική φάση.

Νομίζω ότι ούτε ανοδική πορεία είχε μέχρι το 1992 ούτε και καμιά τρομερή ομάδα με “αστέρια” μόνο τους Σμάιχελ και Μπρίαν Λάουντρουπ. Συν το γεγονός ότι είχαν έρθει από τις παραλίες, νομίζω ότι η Δανία τότε ήταν απλώς η 8η ομάδα που συμπλήρωνε το τουρνουά.

δε θέλω να είμαι ξενερουά, αλλά είστε στο τόπικ για το Uefa… Είναι ενδιαφέρουσα η συζήτηση, γιατί δε τη συνεχίζετε στο τόπικ του Euro 2008?

Μοντ είσαι, κάνε τα κουμάντα σου. :stuck_out_tongue:

Έντιτ: Αντε! Για να δεις τι καλός που είμαι την μετέφερα!

Nαι έχεις δίκιο. sign-:oops:

[SIZE=“5”]NAI ΡΕ ΒΕΡΝΤΕΡ!!![/SIZE]

Άντε το σηκώνουμε κιόλας τώρα!

xaxaxaxa werder εισαι;

Είναι μια από τις συμπάθειές μου, χωρίς να μαι φανατικός.:smiley:

Sankt Pauli ρε μούτρο!

Mατσάρα χτες!!

Εγω παντως το καταευχαριστηθηκα χθες που η Βερντερ πεταξε εξω αυτην την σιχαμενη ομαδουλα που ντροπιαζει το Αμβουργο!:DΝα βαλετε τα λεφτα σας εκει που ξερετε ρε γιαπηδες του κωλου!