καλά,η Ρεάλ είχε τότε αφρόκρεμα,αλλά θυμάστε όλοι ότι δεν έπαιζε καμιά φοβερή μπάλα ε…
Genika ta teleutaia xronia den me entypwsiazei h Real, den m’aresei katholou h podosfairikh tis logikh kai nootropia.
Η ΡΕΑΛ της περιόδου 01-02 ήταν από τις καλύτρες ομάδες της δεκαετίας. Το 02 έκανε φοβερές μεταγραφές οι οποίες αντί να την ανεβάσουν ακόμη περισσότερο άρχισαν να τη φθίνουν σιγά σιγά, επειδή δεν είχαν ποδοσφαιρική λογική. Η ΑΕΚ έπαιξε με τη Ρεάλ φθινόπωρο 2002 όταν βρισκόταν ένα κλικ κάτω από το ζενίθ της και φυσικά είχε πολύ καλύτερη ομάδα από ότι τώρα.
Η διαφορά εκείνου του αγώνα με τον προχθεσινό είναι ότι η ΑΕΚ ‘έκλεψε’ το βαθμό ενώ ο οσφπ πήγε να τον πάρει στα ίσια.
μάλιστα…ερώτηση:
η Manchester το 99 πήρε κοτζάμ champions league στα ίσα ή το έκλεψε?:-k :-k :-k :-k
Φυσικά και το έκλεψε…Βάση του τρόπου που έγινε πάντα. Οχι ότι δεν το αξιζε. Και να σημειώσω ότι μόνο Αγγλική ομάδα θα μπορούσε να το κάνει αυτό… Όπως το κανε και η Λίβερπουλ το 2005.
Πωπωπω τι μου θύμισες επικός τελικός …:drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :papas: :lightsabre:
Στον τελικο ηταν η πιο κωλοφαρδη ομαδα ολων των εποχων. Δοκαρια και Σμαϊχελ την κρατησαν μεχρι το 90’…
πως βλέπετε under βαζελο και αρουλη σήμερα??
Εγώ γιατί τα βλεπω over και τα 2?:-k
κλειστή πολύ η Κοεπγχάγη, και ο βάζελος δεν θα φορτσάρει κιολας. Ειδικά εαν προηγηθεί, θα κρατησει σκορ στανταρ. ο Αρης επίσης ειναι κλειστός κ θα νικήσει 1-0 πιστευω. Γν΄μη μου είναι πάντα, ετσι??
Το ματς για μας ειναι πολυ δυσκολο,γιατι ειναι ενα απο τα 2 που πρεπει να κερδισουμε για να εχουμε ελπιδες να περασουμε στην επομενη φαση,αρα λογικα θα υπαρχει αρκετο αγχος.
Ωστοσο εκτος του πλεονεκτηματος της εδρας,εχουμε και το πλεονεκτημα οτι ο Αστερας ειναι η πρωην ομαδα του Ντουσκο,αρα ξερει αρκετα καλα αρκετους απο τους παικτες της.
Ελπιζω οτι θα καταφερουμε να παρουμε τη νικη.Για κανα 2-1 το κοβω.
Αντε να δουμε.
VAMOS ARIANARAA!
Γυρναει το ματς η Λαρισα,2-1 σε 5 λεπτα.
Αντε ρε ΑΕΛαρα!
Γκαντέμη…
Τι γκαντεμης ρε,10 λεπτα εβαλα να το δω και εβαλε τα γκολ.
Μετα το εκλεισα και εφαγε 2 :-s
Αυτη η καταραμενη η Ζενιτ τις εχει κανει πελατες τις ελληνικες ομαδες ε.
μα καλα πως το χασαν το ματς#-o #-o #-o
ε,δεν έχει παίξει και με καμιά μεγάλη…
Αληθεια υπαρχει πιο κωλοφαρδη ομαδα απο τον βαζελο?
δες το ΑΕΚ-ΠΑΟ πριν δυο χρονια,το 3-0 και θα καταλαβεις
παμε ρε αριαναρα !!! 1-0 !!! ετσι ρε !!!
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ ΡΕ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΡΕ!
Παμεεεεεεεε