Κυπελλο uefa

O Xελάκης έγραψε ότι μισή ομάδα+κρύο+πλαστικός τάπητας= όχι άσχημο αποτέλεσμα.
Αν λες για τον Χελάκη της Sportday.

Τελικα κι εδω εφταιγε το χορταρι :roll: :roll:

μπραβο στην ΑΕΚ για εχθες γτ μας εδειξε οτι ειναι ακομα αεκΑΚΙ…

ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον πανιωνιο που εδειξε οτι η προκρηση επι την Σοσο δεν ηταν τυχαια

μπραβο και στον βαζελο και την Λαρισαρα για τα αποτελεσματα τους … αν και η λαρισα μπορουσε παραπανω πιστευω:wink:

Μπράβο στον Sentient_No…6 γιατί μας έδειξε πριν λίγα λεπτά ότι δεν ξέρει να γράφει ελληνικα.

Όσο σοβαρή είναι η κρίση σου για την ΑΕΚ είναι και η δική μου για σένα

Σεβασμός στην ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ομάδα που ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ στο Μπερναμπέου από την Ρεάλ κάνοντας όλη την Ευρώπη να παραμιλάει όχι μόνο για την εμφάνιση αλλά και για το αποτέλεσμα (το οποίο και μένει στην ιστορία σε αντίθεση με τις εμφανίσεις που ξεχνιούνται με τον καιρό). Αυτό φαίνεται πως πονάει τα τελευταία 24ωρα διαφορετικά τόση ειρωνία δεν εξηγείται.

αυτο σε πειραξε εσενα γτ μαλλον δεν εχεις καπου αλλου να στηριχθεις … ,μπραβο σου :wink: φενεται απο τον λογο σου οτι δεν ξερεις τι σου γινεται … οποτε δεν παρεξηγω

:thumbup:

Πέστα,γιατί μερικοί έχουν ασθενική μνήμη και κρίση…

Υπήρχε μία εποχή που στο Μάντσεστερ, όλοι θυμόντουσαν 2 ομάδες που πέρασαν από εκεί μέσα και έπαιξαν καλή μπάλα. Η μία ήταν η Κροάσια που έφερε Χ εκεί μέσα και η άλλη ο ΠΑΟ που έχασε 1-3. Δεν είναι νόμος το παραπάνω.

Στη Μαδρίτη νομίζω κανένας δε θυμόταν το Χ της ΑΕΚ προχθές (εκτός του Ίβιτς:p). Το ίδιο θα είναι και με τη δικιά μας εμφάνιση νομίζω. Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι ήταν η επικότερη επική εμφάνιση ελληνικής ομάδας. Με 10 από το 12, πίσω στο σκορ και να το ανατρέπει, να ξαναβρίσκεται πίσω στο σκορ και να κλείνει την πρωταθλήτρια και πρωτοπόρο Ισπανίας στα καρέ της και να απειλεί τόσες φορές για την ισοπαλία…

ευκολα 3-0 μεγαλη ευρωπαικη εμφανιση μοναδικη νικη της εβδομαδας για τις ελληνικες ομαδες!!!

Μηπως εισαι το δευτερο account του montecristo? :-k

Μερικες φορες ζηλευω πολυ τον ΠΑΟ της Ευρωπης. Πολυ θα θελα να ειμαι κι εγω στα προκριματικα και τους ομιλους του ΟΥΕΦΑ να παιζω με Αμπερντιν και Μλαντες, αλλα βλεπεις η σκληρη μοιρα του πρωταθλητη με εριξε στο Τσαμπιονς Λιγκ…

Παντως, αν πρεπει να αναγνωρισουμε κατι τη φετινη χρονια, ειναι οτι οι ελληνικες ομαδες πανε στην Ευρωπη για να παιξουν μπαλα κι οχι ως προβατα επι σφαγη. Η Λαρισα απεκλεισε την Μπλακμπερν και κοιταξε στα ματια την Εβερτον, ο ΠΑΟ εχει 3/3, ο Αρης εβγαλε εξω τη Σαραγοσα, ο Πανιωνιος δεν εχει χασει εκτος εδρας και δειχνει ικανος για προκριση. Μονο η ΑΕΚ ειναι σχετικα απογοητευτικη αλλα περισσοτερο συμβαινει επειδη την ενδιαφερει το πρωταθλημα και μονο αυτο. Και φυσικα ο Θρυλος στο τσου λου εχει κανει απο καλα εως αποθεωτικα παιχνιδια…

Αν μη τι αλλο, ειναι μια ελπιδοφορα χρονια για το ελληνικο ποδοσφαιρο σε συνδυασμο με την προκριση της Εθνικης στο Euro 2008…

Αυτο ειναι και το σημαντικοτερο πραγμα.Οι ρουμανοι ησυχα και σταθερα ειναι τωρα 5οι ή 6οι.
Πρεπει να παμε καλα για να εχουμε και παλι 3 ομαδες στο Τσου Λου.
Τωρα μου φαινεται οτι οι ελληνικες ομαδες ειναι πιο ωριμες σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια.

η ΑΕΚ να φανταστώ ότι πήρε πάλι σεμιναριακή ισοπαλία όξω?

Εδειξε χαρακτηρα και πηρε την ισοπαλια χωρις αν παξει καλα, μεγαλη ομαδα πραγματικα…

Νόμιζα ότι έγινα κατανοητός.

Σαφώς και δεν ήταν μομφή για τα ελληνικά σου, και δεν έχω λόγο να μπαίνω σε ένα Forum και να ψάχνω τα ορθογραφικά και τα συντακτικά λάθη.#-o

Αυτό που εννοώ είναι ότι όπως δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις το επίπεδο της γλώσσας κάποιου από μία πρόταση και μάλιστα σε ένα forum όπου γράφει εντελώς casual, δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις μία ομάδα μικρή από μία εμφάνιση και μάλιστα σε αγώνα που για διάφορους λόγους έκανε μία αντίστοιχη casual εμφάνιση. Άλλιώς έπαιξε η ΑΕΚ με τη Μίλαν, όπως αλλίως θα γράψεις κι εσυ το βιογραφικό σου.΄

Πιο επεξηγηματικός δεν μπορώ να γίνω.

Ντροπη σου…

Ον τοπικ:Γκολαρα ο γουνδουλακης ετσι?

Oso gia ta sxolia peri Real h AEK epaikse me mia real(alithinh) REAL kai oxi me ena tsirko. Kai otan ennow real ennow R.Carlos, Figo, Ronaldo kai fysika Zizou opote min sygrinoume ta skata me to psito arni…

Υπαρχει συγκριση οταν το ψητο αρνι ειναι σκατα.Δηλαδη παντα (δε μου αρεσει το αρνι ε) :stuck_out_tongue:

η πρωταθλήτρια και πρωτοπόρος Ισπανίας είναι τα σκατά?

Ouuuuuuu re apiste! To kalytero fai tis xronias gia epika masaboukomata!:stuck_out_tongue: An kai to perimena oti tha yparksei kapoios prodotis san kai sena! (me to Kebab pws ta pame??? peinasa=P~ )