Κυπελλο uefa

Πραγματικα το “πουλησε” το ματς το ΠΑΟ…

Ε ντάξει. Κρίμα.
Ο Μάτος είναι βλάκας. Είναι δυνατόν να φοβάσαι να βάλεις το κεφάλι σου;
Σήμερα ο ΠΑΟ είχε την γκαντεμιά των περασμένων ετών του Ολυμπιακού…

:lol2: :lol2: :lol2:

ποια γκαντεμια ρε κωστη…?

αν κλεινεσαι ετσι 20 λεπτα πριν το τελος απεναντι σε αυτη την ομαδα καλα θα παθεις, σιγα την πιεση που ασκουσαν οι αλλοι…

ο κρισπ ειπε το σωστο…

Cozy βαλε στη θεση της γκαντεμιας, τη λεξη νοοτροπια. Το ματς του ΠΑΟ μου θυμισε παρα πολυ εκεινο με τη Λα Κορουνια στο ΟΑΚΑ, τοτε που μας ισοφαρισαν 5’ πριν το τελος και χασαμε την προκριση στο ΟΥΕΦΑ…

Εγώ πάντως κρίνω ως πολύ εύστοχα τα σχόλια του Κώστα Αντωνίου… Στο κέντρο χάθηκε το πράμα…

(Προς γαυράκια: τουλάχιστον χάθηκε εντός γηπέδου παίζοντας μπάλα… Κ όχι με “κολπάκια”… :wink: )

πόσταρα πριν την πραγματική αιτία του αποκλεισμού,δε θέλω να κάμω quote τον εαυτό μου:-s (ντεζαβου)

Πωπω μας βουλωσες τωρα. Πες και για τις ευρω-πορειες…

Δε θα πω για τις ευρωπορείες. Αυτό που είπα είναι ήδη αρκετό. :wink:

Εχεις δικιο.

Αλλωστε και τα 6 μπαλακια στη Βερντερ, το διπλο στο Ολιμπικο και το σβησιμο της Τσελσι ολα με “κολπακια” τα καναμε…

Εντιτ: παρελειψα και την 4αρα στο κυπελλο.

Δε στα αμφισβήτησε κανείς αυτά. Είναι όντως αποτελέσματα που ήρθαν μετά από [SIZE=“4”]αγώνες[/SIZE]… :wink:

ελεος ρε γαμωτο τι σκατα. αλλη μια ευρωπαικη πορεια σκατα σκατα σκατα… χασαμε την προκριση απο τους αμπαλους τους ξυλοκοπους ρε γαμωτο

αρα αυτο σας κανει διπλα αμπαλους?:-s

Εντάξει, έπρεπε περισσότερο να πιέσουμε στο κέντρο. Δεν το κάναμε, χάσαμε. Αυτό είναι όλο.

κοιτα γενικα εχουμε ενα αξιοπρεπεστατο συνολο για ουεφα…σημερα ειμασταν ατυχοι και αναποτελεσματικοι οταν μας δοθηκαν οι ευκαιριες να καθαρισουμε η και να προηγηθουμε στο τελος με τον εντοι που για μια ακομη φορα εδειξε οτι διαθετει το πλασε του ανρι…

Τουλαχιστον ο βαζελος σκιστηκε στο γηπεδο κι ας μην του βγηκε το ματς. Η ΑΕΚ μεχρι στιγμης περιφερεται ασκοπως στο γηπεδο κανοντας αγγαρεια…

η χεταφε που βγαινει για πρωτη φορα στην ιστορια της ουεφα θα προκριθει για πρωτη φορα επισης στους 16 χαρη στην αεκ

Που το θυμήθηκες; Με Γεωργίου τέρμα 8O
Έχεις δίκιο πάντως. Νοοτροπία. Όπως και να’χει, ο ΠΑΟ έπαιξε σαν εμάς τα 2 προηγούμενα (κυρίως) χρόνια.

Από την άλλη… τι εξάμβλωμα είναι αυτό της ΑΕΚ; Δηλαδή αν ήμουν ΑΕΚτζής θα είχα σπάει την Τιβι με αυτά που βλέπω ε…
Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα πάντως, για να δούμε.

Δεν είναι μπάλα αυτή. Σήκω φύγε ρε Μπλάνκο, αν συνεχιστεί έτσι. Τι πρέπει να κάνει ο άνθρωπος για να πειστούν ότι μπορεί να παίζει βασικός ? Αν τα καταφέρουμε τελικά να προκριθούμε, που δεν το βλέπω αν δεν αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού, θα είναι αδικία για τον ΠΑΟ, που έπαιξε καλή μπαλίτσα και αποκλείστηκε.
Ζήκο κρέμασε τα παπούτσια σου ρε και ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στο ημίχρονο. Προλαβαίνεις.

εγω δε βλεπω να παιρνουν μπαλα οι επιθετικοι,αρα τι να κανει ο μπλανκο μεσα…