Κυπελλο uefa

Θλιψη και οικτο προκαλει η ΑΕΚ…

Πρέπει ο Ντέμης να μπει στα αποδυτήρια και να ρίξει μερικά καντήλια. Άν κάτσει και κανα πρόστιμο.
Και ο Ρίμπο ή να μπαίνει στο τελευταίο μισάωρο ή να παίζει μέχρι το 60’ . Η σημερινή εικόνα είναι εικόνα ομάδας που βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας, όχι ομάδας που διεκδικεί πρωτάθλημα.

Tι εγινε ρε παιδες?Οι ευρωΠΕΗ δεν θα συνεχισουν το δρομο για την ευρωπαικη καταξιωση?:roll:

Αυτό. Γιαυτό και είδα λίγο και μετά έφυγα. :frowning:

ασε μας ρε φιλε και συ…εχεις το θρασος κ μιλας για ευρωπη…ελεος δηλαδη

Eγω ποτε δεν εχω μιλησει για τον ευρωπαιο Ολυμπιακο.Εσεις λετε οτι ειστε η πλεον καταξιωμενη ομαδα.
Εγω κουναω σεντονι κι εσεις το απλωνετε πλεον :wink:

ΡΕ, ΜΑΣ ΕΠΑΙΖΕ ΜΟΝΟΤΕΡΜΑ Ο ΝΤΕ ΛΑ ΡΕΔ ΡΕΕΕΕΕΕΕ.
Αντε ολοι πουλο ρε, δεν ντρεπεστε.

Απο την καθε τυχαρπαστη και τελευταια ομαδα. Μαυρο χαλι τελειως.

Για ΑΕΚ το είχα προβλέψει από πριν ότι τα πράγματα στην κατάσταση της ήταν δύσκολα και δεν με εξέπληξε καθόλου ο αποκλεισμός της.

Για Παναθηναϊκό, ο αποκλεισμός του ήταν απόδειξη του τι μπορεί να πάθει κάποιος όταν φτιάχνει ένα σωρό ευκαιρείες αλλά δεν τις αξιοποιεί…

Ε, δεν ήταν και δύσκολο να προβλέψεις το αποτέλεσμα της ΑΕΚ (το σκόρ δεν το περίμενα τόσο πολύ, όμως την ήττα την είχα σχεδόν σίγουρη). Του Παναθηναϊκού δεν το είδα, αλλά έμαθα ότι είχε κλειστεί στα καρέ του τα τελευταία λεπτά.
Το θέμα με τον Παναθηναϊκό είναι ότι πάντα βολεύεται με το 1-0. Δεν πάει παραπάνω. Και οκ, στην Ελλάδα του βγαίνει, όμως η Ευρώπη είναι αλλιώς…

Κοιταξτε, ξεροντας την κατασταση της ΑΕΚ ηταν λιγο πολυ αναμενομενος ο αποκλεισμος της. Το θεμα ειναι οτι δεν μπηκαμε ποτε σοβαρα να την διεκδικησουμε και αυτο με πειραξε περισσοτερο.

Και χωρίς να είχαμε προβλήματα, και πάλι θα αποκλειόμασταν όπως παίζουμε φέτος (εδώ με τη Salzburg ήμασταν ότι να ναι).

Είδε κανείς το Λεβερκούζεν-Ζενίτ; Ναι μεν οι Γερμανοί έπαιξαν τελείως λανθασμένα, αλλά οι αντεπιθέσεις της Ζενίτ απλά δεν υπάρχουν… ¶λλαζαν την μπάλα και έτρεχαν απίστευτα γρήγορα 8O

Δεν το ειδα, αλλα οπως το περιγραφεις μου θυμιζει αυτη την ομαδα με τα ερυθρολευκα που κοντεψε να παρει διπλο μεσα στο Μπερναμπεου.

Χαχα, ναι όντως. Αλλά αυτοί το έκαναν ακόμα καλύτερα!!!

παιδια μου εξηγειτε κατι?
γιατι οταν μια ελληνικη ομαδα βγαινει Champions League χαιρονται ολοι αφου δεν θελω να σχολιασω τι παιρνουν καθε φορα. Μονο στο ουεφα μπορουν να κανουν κατι

Περιμενεις απαντηση τωρα?

Ας βγάζουν τότε ομάδες στο τσου λου μόνο η Αγγλία, η Ισπανία, η Γαλλία, η Γερμανία και άντε καμία Πορτογαλία και Ολλανδία…

Παιζει να εχουν κανει κοινη προετοιμασια με την εθνικη μας της αρσης βαρων!!:stuck_out_tongue:
Πλακα-πλακα πολυ θα γουσταρα να το παρει καμια Ζενιτ το ΟΥΕΦΑ…

Εμενα παλι αλλο με χαλαει… αυτη η γαμ@%&νη η καρ&*$α η Rangers μεχρι που θα φτασει?:-k :x Οχι και τιποτα αλλο αλλα εχει αφησει εξω ολες τις πρασινες ομαδες του θεσμου, Παναθηναικο, Βερντερ και τωρα παιζει με Sporting!#-o Aς ελπισουμε στην Πορτογαλια να αποκατασταθει η ταξη για το καλο του παγκοσμιου ποδοσφαιρου!!!:stuck_out_tongue:

Αμαν πια με τους απλυτους, θα παρουν και πρωταθλημα γαμω…:evil: :x :?

Πραγματικο ΕΠΟΣ της Χεταφε!Μπραβο!

το πραγματικο επος ειναι το δευτερο γκολ της μπαγερν