Εντάξει, ελπίζω να είδατε το παιχνίδι. Μιλάμε για once in a lifetime αγώνα / εξέλιξη…
Ματς της χρονιάς και λίγα λέω…
Απίστευτο πραγματικά αυτό που έγινε στη Χετάφε!!!
Δεν υπήρχε! Είναι από τα παιχνίδια που πραγματικά με κάνουν να χαίρομαι που είμαι ποδοσφαιρόφιλος! Από τα παιχνίδια που σου έρχεται να φωνάξεις τόσο δυνατά μέχρι να ξελαρυγγιαστείς!
Πριν το παιχνίδι ήμουν κάργα Μπάγερν. Από την αρχή της χρονιάς δηλαδή. Από τότε που πήρε μεταγραφή ο, με διαφορά, πιο αγαπημένος μου παίχτης στον κόσμο. Ο Λούκα Τόνι.
Πριν το παιχνίδι όπως είπα ήμουν Μπάγερν. Στο πρώτο παιχνίδι παίζοντας τρομερά στα τελευταία 20 λεπτά η Χετάφε κατάφερε και πήρε με την αξία της ισοπαλία. Σήμερα το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα μου. Κόκκινη (αυστηρότατη) στον Ντε Λα Ρεδ στο 7’ και έπρεπε για 83 λεπτά η Χετάφε να υπερασπιστεί αυτό το εκτός έδρας γκολ που πέτυχε στο Μόναχο με νύχια και με δόντια. Έπαιξε καταπληκτικά. Όπως ακριβώς ονειρεύομαι την ΑΕΚ να παίζει. Η Μπάγερν για άλλο ένα παιχνίδι ήταν κάκιστη και δεν δικαιολογούσε σε καμία περίπτωση όλους αυτούς τους παιχταράδες που έχει στο ρόστερ της. Τελικά τα τεράστια ψυχικά αποθέματα της Χετάφε, αποφέρουνι καρπούς με το γκολ του Κόντρα στο 44’. Σοκ.Καμία αντίδραση από την Μπάγερν.
Το ματς κυλάει προς το φινάλε του και πηγαίνει καρφί για άσσος και πανηγυρική πρόκριση για την καταπληκτική Χετάφε. Ίσως η Μπάγερν να άξιζε ένα γκολ αφού είχε κάποιες καλές φάσεις και είχε και 2 ακυρωθέντα γκολ από τον Τόνι (το 1ο μάλλον σωστά ακυρώθηκε το 2ο κακώς) αλλά η ψυχή της Χετάφε υπερνικάει.
Στο 89’ ακριβώς όμως ο Ριμπερί ως απομηχανής θεός κάνει το 1-1. Απίστευτο. Παράταση. Η Μπάγερν είναι ακόμα ζωντανή και όλα γυρνάνε υπέρ της. Δεν θα αντέξει η Χετάφε στην παράταση με την ψυχολογία πεσμένη και ενλω έχει βγάλει σχεδόν 90 λεπτά με 10 παίκτες. Απλά δεν γίνεται. Αυτό θα σκεφτόταν ένας λογικός άνθρωπος. Γιατί αυτό που έγινε στην παράταση δεν χωράει σε λογικά πλαίσια.
Στο 91’ (πάλι) σοκ. 2-1 η Χετάφε. Πανζουρλισμός. Τρελή γκολάρα από τον Κασκέρο. Πανηγύριζα έξαλλα γιατί άξιζε αυτή η ομαδάρα να περάσει.
Στο 93’ και πάλι σοκ. Τεράστιο λάθος του Λούσιο και 3-1 από τον Μπραούλιο. Σχεδόν έκλαιγα. Είχα γίνει ένα με την Χετάφε.
Ευχαριστούσα τον θεό που μου έδωσε την ευκαιρία να βλέπω αυτό το ματς. Η απόλυτη πανδαισία.
Και πάλι δεν είχε τελειώσει όμως τίποτα.
Αυτό το ματς έπρεπε να μείνει στην ιστορία. Κάποιος πολύ υπεράνω από εμάς έτσι είχε αποφασίσει. Να είναι αναμφίβολα το ματς της χρονιάς και ίσως το κορυφαίο των τελευταίων χρόνων.
Ημίχρονο της παράτασης.
Όλα έχουν τελειώσει για την Μπάγερν. Το ματς δεν γυρνάει. Η γερμανική ομάδα ψάχνει τον Τόνι με γιόμες και η Χετάφε βγάζει σεμιναριακές αντεπιθέσεις με κάθε ευκαιρία. Λογικά όλα αυτά και πάλι. Δεν υπήρχε όμως λογική στο ματς λέμε ρεεεε!!
Πέντε λεπτα πριν το τέλος και μετά απο ολέθριο λάθος του Αμποντανζιέρι (ο οποίος έκανε μπόλικα στο παιχνίδι) ο Τόνι το εκμεταλλεύτηκε και μείωσε δίνοντας λίγες ελπίδες στους Γερμανούς.
Φτάνουμε στο 120’. Περνάει και ο Καν μπροστά. Οι γιόμες συνεχίζονται. Σε μια (ίσως και την τελευταία) η μπάλα πηγαίνει στο 2ο δοκάρι και ως εκ θαύματος ο απίστευτος Τόνι παίρνει παραμάζωμα 3 παίκτες της Χετάφε και καρφώνει τον Αμποντανζιέρι. Η Μπάγερν στην επόμενη φάση. Η Χετάφε εκτός.
Επικό φινάλε! Αυτό που ονειρευόταν ο κάθε ποδοσφαιρόφιλος. Θεϊκό! Απίθανο! Απλά πέρα από κάθε λογική!
Εν κατακλείδει, δεν άξιζε η Μπάγερν να περάσει. Η Χετάφε το άξιζε 100% αναλογιζόμενος και τα 2 παιχνίδια.
Χαίρομαι όμως που πέρασε η Μπάγερν για ένα και μόνο λόγο. Επειδή είναι η ομάδα αυτόυ του προσωποποιημένου τανκ που ακούει στο όνομα Λούκα Τόνι. Δεν έφταναν οι αμυντικοί της Χετάφε για να τον σταματήσουν. 3 και 4 σε κάθε φάση και πάλι μετά βίας τα κατάφερναν. Εύκολα ο κορυφαίος φορ περιοχής στον κόσμο αυτήν τη στιγμή. Κρίμα που έπρεπε να 30ρίσει αυτός ο παίκτης για να προκαλέσει άισθηση. Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως. Μπράβο μωρή Τονάρα. Σήκωσέ το μόνος σου!!!
ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!!!
Iσως το καλυτερο ματς της ποδοσφαιρικης χρονιας που διανυουμε…Η Bayern επεσε 2 φορες απο την Ακροπολη αλλα στο τελος βρηκε και πορτοφολι…:lol:
Α ρε Αμποντατσιερι κουνελα… Τερματοφυλακας που τον ειχα σε εκτιμηση απο τα χρονια του στην Μποκα αλλα σε αυτον τον αγωνα ηταν ο δημιος της Χεταφε… Ημαρτον. Απιστευτη εξελιξη παντως και το 'λεγα στα ατομα που παρακολουθουσαν το ματς μαζι μου οτι οι πο**τηδες οι Γερμανοι δεν προκειτε να παρατησουν το ματς μεχρι να μπουν στα αποδυτηρια.
Αλλωστε το ποδοσφαιρο ειναι ενα παιχνιδι 11 εναντιον 11 που στο τελος κερδιζουν παντα οι Γερμανοι! :lol:
Παντως απ’ οτι ειδα και η Μπαγερν ειχε 23 τελικες προσπαθειες.
καλα ετσι και το παρει καμια ρειντζερς θα τα παιξω
Eγω να δεις…:x
Eλα μωρη Ζενιτ, πληρωσε μας!
περιεργο που δεν εχω ποσταρει εδω
καλα η Μπαγερν την ρουφηξε για τα καλα
αυτη η Ζενιτ εχει τρομερους παικτες , πιστευω αξιζει με το παραπανω οι λεγομενοι μεγαλοι να επενδυσουν σε αυτους
παραταση τωρα , αν περασει η Ρειντζερς θα τρελαθω…απιστευτο ειμαι πως εφτασε εκει
:eek:
Τι εκανε ρε η Ζενιτ!
Θα χρυσοπουληθουν τωρα οι παικτες της…
με το παραπανω…
η Μπαγερν εδειξε απο το ματς με την Χεταφε οτι κατι δεν παει καλα
πηγαινε και για τρεμπλ
ε δεινοπαθησαν που δεινοπαθησαν με τους τεχνητες Ισπανους , τωρα εφτασαν στο αμην με τους ταχυτατους και τεχνητες Ρωσους
Αυτο με τους Ρωσους παντως ειναι εξηγησιμο σε ενα βαθμο γιατι το πρωταθλημα τους ξεκιναει καπου Φλεβαρη και τωρα βρισκονται σε τοπ φορμα.
τι μαλακας ο Λιβερανι!
πως μου την δινουν τετοια αδερφιστικα…:evil:
παντως και η Μπαγερν ειχε ενα μηνα διακοπες περιπου τον χειμωνα
στο παρελθον ο Μπενεκμπαουερ απορουσε με την φοβερη κατασταση των αγγλικων ομαδων (ειδικα της Τσελσι) προς τα τελη της χρονιας
γενικα την ομαδα δεν την παρακολουθω και τοσο
εξαρταται απο τον Τονη και τον Ρημπερη που τα κανουν σχεδον ολα
Στην Ζενιτ επενδυσα (στοιχημα γαρ) να το παρει το ΟΥΕΦΑ πριν τα ματς με την Μπαγερν. Ετοιμος ημουν να ριξω και στον ασσο χθες αλλα ειπα να μην γινω πλεονεκτης.
Το ματς της Ρεϊντζερς με πληρωσε ηδη με τα 0 γκολ στο ημιχρονο και το αντερ στο τελικο.
Αν περασει κιολας, θα μου δωσει μερικα ακομα ψιχουλακια…
Tα δεδομενα αλλαξαν. Αν περασει η Ρεϊντζερς ειμαι στα λεφτα μου, αν περασει η Φιορεντινα κερδιζω κατι παραπανω απο πριν.
[SIZE=“7”]ΕΛΕΟΣ[/SIZE]
Ζενιτ - Ρειντζερς στον τελικο
Eλα μωρη Ζενιτ, δικο σου και ανετα. Πληρωσε μας.
Η Ζενιτ δεν ειναι καμια ομαδα της πλακας οπως νομιζουν μερικοι,ειναι καλη ομαδα,οι ΑΕΚτζηδες εχουμε “καλες” αναμνησεις με τη ζενιτ…:lol:
Τεσπα τουλαχιστον δεν θα το παρει παλι η σεβιλλη…:lol: Ξενερωτος τελικος για να λεμε και την αληθεια βεβαια…
ΥΓ Μετα τον οσφπ,τον παο,την αεκ,εφαγε και η μπαγερν τεσσαρα…:lol:
Το οτι η Ρεηντζερς βρισκεται στον τελικο του φετινου ΟΥΕΦΑ δειχνει οτι Ολυμπιακος, ΠΑΟ και ισως και ΑΕΚ με σωστο προγραμματισμο και φυσικα μια καποια δοση τυχης μπορουν να κανουν το ιδιο. Μιλαω παντα για το ΟΥΕΦΑ και οχι για το Τσουλου.
ρε γαμωτο γαμωτο ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ
οι ξυλοκοποι τελικο…ε οχι…ε οχι
Υ.Γ. ο ολυμπιακος με αυτο το σχημα που επαιζε φετος θα μπορουσε να φτασει ανετα τελικο