Ufomammut

Μερικα δειγματακια απο το καινουργιο


(Το ειχε βαλει ο Keyser στις νεες κυκλοφοριες 2010)
κι ενα ακομα

Μιά απ’τα ίδια. Κάποια στιγμή θα πέσει άκουσμα και στα υπόλοιπα.:!:

Ληκαρε το καινουργιο και αρχιζουμε το λιωσιμο…:smiley:

Στους Ρωσοι. Κατεβαινει :vibrate:

που?πως?πότε?
link please…
edit:thanks!:smiley:

Βοήθεια μας, μάγκες (και μάγκισσες)!
Μετά από 2 ακροάσεις, πρόσεξα ότι οι πειραματισμοί έχουν αυξηθεί, η ροή είναι τέλεια, δεν κουράζει καθόλου ο δίσκος, ίσως να είναι λιγότερο τεχνικό από τα προηγούμενα, η ατμόσφαιρα είναι -για άλλη μια φορά- αποπνικτική (σχεδόν τρομακτική θα έλεγα) αλλά και ταυτόχρονα μεγαλειώδης.

Σίγουρα όχι καλύτερος από τα προηγούμενα τους, αλλά σιγουρότατα εξίσου καλός.

το σνειλκινγκ ειναι το λεγομενο σι ντι για το λεγομενο νησι αν και ολα γαμανε! λαιβ τωρα οι τυποι δεν πεζονται! θυμαμαι μονο σκηνικο περσυ οταν τους ειχα δει με νταουν τορινο να χω διπλα μου τον μπαουερ ο οποιος να ριχνει τρελο χεντμπανγκινγκ και να χει πορωθει!:stuck_out_tongue:

Πολυ αντιτουριστικο ονομα ρε παιδι μου. :?

ρε το EVE ειναι ο μεγαλυτερος δισκος ever …βαλτε το στο πολ να κανουμε πανηγυρι

τόσο πολύ σου άρεσε?
χωρίς να έχω ακούσει το ντεμπούτο τους, το θεωρώ την πιο αδύναμη κυκλοφορία τους.

!!! ???

γενικα γαμανε … παντα και παντου … αλλα εγω εχασα τη γη με το νεο δισκο. Πως να στο πω ειναι εκει που λες , ωραια ρε γαμημενοι τα κανατε ολα …τι θα κανετε στον επομενο δισκο ? και σου στελνουν αυτο … και μονο το μπασο να ακους … τελος . κανονικο τελος ομως.

τεσπα δεν εχω να πω κατι κακο για τα προηγουμενα παντως … και ουτε ψηνω να τα συγκρινω για να μαι ειλικρινης. :wink:

απλα καπου επρεπε να αποθεωσω και γω :smiley:

δε λέω πως είναι κακός δίσκος.άλλωστε ο πιο αδύναμος δίσκος των ufomammut χώνει άνετα πολλές άλλες μπάντες του είδους.
απλά θεωρώ το concept λίγο κουραστικό, και στην τελική είναι σαν να ακούς μια μεγάλη 45λεπτη σύνθεση.
αυτό που μ’αρέσει πάντως είναι ο ασφυκτικός βρώμικος ήχος.

Καλα κανεις The BBB και δεν τα συγκρινεις μιας και το EVE ειναι διαφορετικο και Δισκαρα…:D…(ηθελα να αποθεωσω κι εγω)…:smiley:

καραγκιοζιλίκια btw, βγάζουν το EVE σε νέα έκδοση, που θα πωλείται μόνο στην περιοδεία. και μοιάζει με το κανονικό (βινύλιο πάντα ε), αλλά είναι σε άλλο χρώμα, και δε ξέρω τι άλλο διαφορετικό θα έχει.

Καραγκιοζιλικι ειναι οτι οι συγκεκριμενοι τυποι ειναι πολυ φοβιτσιαριδες και δεν προκειται να το πουλησουν και σε μας … εκτος και αν καποιος αντεχει να παει ιταλια με αμαξι να τους φερει :smiley: Εγω κανω παρεα παντως …

horror δεν ακους sleep να υποθεσω ε ? :wink:

αγάπες βλέπω. ας βάλει κάποιος καλός μοδ και το EVE σαν επιλογή.

αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα.αν θέλω να ακούσω sleep, θα βάλω sleep.σε σύγκριση με τα snailking και godlike snake, που έκαναν για μένα τους ufomammut την κορυφαία ιταλική μπάντα ever (ναι), θεωρώ πως αυτός ο δίσκος είναι πισωγύρισμα.μικρό μεν, αλλά πισωγύρισμα.

Βασικα δεν ειναι και τοσο μεγαλο προβλημα να θυμιζει sleep,ετσι κι αλλοιως παρα πολλα συγκροτηματα εχουν επηρεαστει απο τους sleep,το θεμα ειναι να εχουν το δικο τους προσωπικο στιγμα στη μουσικη τους και νιωθω οτι οι Ufomammut το εχουν στο EVE και το σημαντικοτερο (για μενα φυσικα)ειναι οτι εβγαλαν ενα διαφορετικο δισκο και καταφεραν να βαλουν την δικια τους σφραγιδα…
Για μενα το καλυτερο τους ειναι το snailking αλλα δεν γινεται(και δεν πρεπει) να το συγκρινω με το EVE…

απλά οι ufomammut είναι από τους πρωτοπόρους του είδους και περίμενα κάτι που θα με ξετινάξει.το eve δεν είναι κακός δίσκος.κάθε άλλο μάλιστα (7/10 για μένα αν μιλάμε με αριθμούς).δεν είναι ότι με χαλάει η μονοτονία και οι μονολιθικοί ήχοι, αλλά κάπου με ψιλοκουράζει ο δίσκος.
και βασικά γιατί να μη γίνει σύγκριση με το snailking ας πούμε?είναι δύο δίσκοι της ίδιας μπάντας με 6 χρόνια απόκλιση.

Αυτο ειναι αλλο θεμα να σε κουραζει και να περιμενες κατι να σε ξετιναξει εδω παω πασο αλλα απο θεμα συγκρισης ειναι 2 διαφορετικοι δισκοι και προσωπικα δεν μπορω να τους συγκρινω,μπορει να ειναι απο την ιδια μπαντα αλλα διαφερουν σε πολλα σημεια αρα αν τους συγκρινω τοτε πραγματικα ειναι σαν να αδικω το EVE επομενως δεν χρειαζεται,προτιμοτερο να το συγκρινω με αλλα κριτηρια παρα με το snailking…