Uli Jon Roth live σε Αθήνα κ Θεσσαλονίκη

Άντε να χαθείτε ρε ρεμάλια. Με συγκινήσατε…
Μια βδομάδα ρεεεεεεεεεε…

τι 8α δουμε στο live? http://www.youtube.com/watch?v=ggXtnjYptJA

8O8O

θα πεθανωωωωωωωωωωωωωωω!

θα ειμαι και εδω!!!..standar omws!!!θα φοραω ενα ασπρο καπελο των AC/DC θα με καταλαβετε!!!

Ρε, την υγειά μας να χουμε και δε θα βρει ο παπάς να θάψει…

το πηρα το τικετιριο! :smiley:

Η εφημερίδα “ΒΡΑΔΥΝΗ” εχει στην πρώτη σελίδα (εξώφυλλο) για τον Roth!!! Πάρτε την να δείτε!!!

ΠΑΙΔΙΑ,ΚΑΤΑ ΛΑΘΟς 'ΚΟΠΗΚΕ’ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ULI ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΓΙΑ ΤΟ FIREWIND O GUS G ΤΩΝ FIREWIND

AYTA EINAI!!! :smiley:

Ε λογικο,ειναι λογος να το ξανασκεφτει κανεις για το αν παει.Οχι γαμωτο…οχι…ελεος…[-X

δεν σας επιασα…α!ωραια φωτο κοπελια!!!

Που να δεις αυτην η Θεριον!

:lol::lol:

Aντε ρε παιδια! Πως κανετε ετσι?? Να μην χαρει δηλαδη το παιδι???

ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΑΝΩ ΜΑΓΚΕΣ…ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΕΙΡΩΝΕΙΑ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ???

Και τι γράφεις με κεφαλαία ρε αδερφέ,να σκιαχτούμε?
Εισιτήρια θα έχει και στο πάρτι?

ρε σεις εγω εκανα ενα σχολιο στην κοπελα και εσεις αμεσως να πειτε βλακεια…εσυ φιλε απο πανω για προσεχε πως μιλας στον πατερα σου ε???:lol::lol::lol::lol::lol:…αντε γιατι παραγνωριστηκαμε…

Paul για take it easy…

Και ας παραμείνουμε στο θέμα μας πλιζ.

Ισυει οτι ερχεται ο ULI JON ROTH στο FUZZ το σαββατο??
κι αν ναι γιατι δεν διαβασαμε κατι στο rocking ρε παιδια??
μιλαμε για μεγαλο γεγονος

Γεια σου φίλε! Και βέβαια ισχύει! (παρακάτω σου βάζω και αφίσα της συναυλίας με όλες τις πληροφορίες :wink:) Με 7μελή μάλιστα μπάντα και 2 τραγουδιστές! Και αφιέρωμα στο Tokyo Tapes :wink:
Τωρα γιατι δεν το έβαλαν στο rockin’ δεν ξερω να σου πω! είναι απορίας άξιο! Πράγματι πρόκειται για μεγάλο γεγονός και το ακόμα πιο παράξενο είναι οτι τα παιδιά του ρόκιν το γνωρίζουν! Το έχω δει σε τόσα site, περιοδικά, αφίσες στους δρόμους, εφημερίδες κτλ κτλ, όλοι το έχουν εκτός απο εδω :!: Αν κοιτάξεις βεβαια στις συναυλίες το έβαλαν πριν λίγες μέρες, αλλά στα νέα δεν έχουν αναφέρει λέξη! Λένε για τους Priest στο εξωτεριό, για το ένα για το άλλο, για τη συναυλάι του Roth στην Ελλάδα δεν έχει γραφτεί λέξη εδω!