To τελευταίο κομμάτι παίρνει ίσαμε ένα 11άρι…
Anypomonw na ta akousw live…giati to thema me ton Uli einai oti sth skhnh aytosxediazei apisteyta!Kai dinei alli opsi sta tragoudia tou…ante paidia gera!!!11 kai simera!!!
Έτσι, άντε να μετράει κανένας άλλος, αν και το πνευματικά δικαιώματα είναι δικά μου, χα χα…
Toτε να μην στα παρουμε…ασε που αν αρχισω να μετραω,θα μετραω για στρασβουργο :lol::lol::lol::lol:
Παιδια,τους ειδαμε 2 φορες(στην αγγλικη περιοδεια)και ειναι απιστευτη η μπαντα που εχει φτιαξει.10 φορες καλυτερη απο την προηγουμενη
Ποσταρε setlist σε spoiler!
Τον ειδες headline show η στο support στους Scorps?
Άμα είναι να μετράς για Στρασβούργο, πάω πάσο και υποκλίνομαι…
Κοιτα τι σετ λιστ να σου πω τωρα…επαιξε 2-3 απο τον καινουργιο και αναλογα με τον χρονο που ειχε 2-3 Scorpions(Polar nights,Sails of Charon,We’ll burn the sky,Pictured life)
To θεμα δεν ειναι το set list!Το θεμα ειναι το ΠΩΣ επαιξε…παιδια αλλο να στο λενε και αλλο να το βλεπεις!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ LIVE ΠΑΡΑΜΙΛΩΝΤΑΣ!!!Τα νεα του κομματια ακουγωνατι πολυ ροκ και οι 2 τραγουδιστες,ειναι απιστευτες φωναρες…αλλα και η υπολοιπη μπαντα,βαραει ασχημα!!!
Επισης υποσχεθηκε οτι οσο χειροκρωτα ο κοσμος,τοσο θα παιζει και οτι το ανκορ,μπορει να ειναι μεγαλυτερο απο το κανονικο προγραμμα!!!
Λέγε τέτοια μεγάλε, μας φτιάχνεις…
Αρα θα πονεσουν τα χερια μας απτο χειροκροτημα!8)
…και οχι μονο…θελει κ φωνη!!!:):)
Χθες ημουν στο κεντρο και ειδα και αφισες στην σταση του Ρεξ,εξω απο το Public(Συνταγμα),Ευαγγελισμο και στο πολεμικο μουσειο
…αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα…
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ULI JON ROTH:
ΑΘΗΝΑ
-
PUBLIC: Καραγεώργη Σερβίας 1, Πλατεία Συντάγματος. Τηλ: 210 3246210 * TICKET HOUSE: Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς τηλ: 210 3626540,
-
MONSTERVILLE: Θεμιστοκλέους 53, Πλατεία Εξαρχείων. Τηλ: 210 3304407
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ FAN CLUB!!!
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
-
PUBLIC: Εμπορικό Κέντρο Mediterranean Cosmos (επίπεδο 0), 11ο χλμ Ε.Ο. Θεσ/κης-Νέων Μουδανιών. Τηλ.: 2310.472.633
-
PMW ? Πάτσης: Τσιμισκή 41. Τηλ: 2310.231.805
-
ALONE Metal Store: Γ. Θεοχάρη 2. Τηλ: 2310.266.772
Ποιοι απ’το φλορουμ μας θα παρεβρεθουν στο live της Θεσσαλονικης??
Αντε να βλεπω συμμετοχες!
Εγώ ήμουν μέσα για Θεσσαλονίκη από την αρχή!!Σήμερα πήγα για τα εισιτήρια στον ΟΣΕ!..
Εγώ θα είμαι Θεσσαλονίκη (και Αθήνα).
Ερώτηση: γιατί “φλόρουμ”?
Ελα μωρε, φορουμ-φλορουμ. Δεν μας ειπα και καμπουρηδες…
Πέσαμε σε μονοψήφιο ρεε… 9 και σήμερα. 8 για το πάρτυ, 10 για τη Σαλονίκη. Για όσους πάνε…
Ενας ακομα εδω για Σαλονικα.Παμε Ουλοι μαζι στον Ροθ.
Μπράβο παιδιά!!Έτσι να δώσουμε το παρόν και στη Σαλόνικα!!!
μην με ξεχνατε εμενα τον καμενο ρε!
ΑΠΟ: http://www.scorpions.gr/scorps/index.php?option=com_smf&Itemid=70&topic=515.0
The Greek Sting Fan Club presents exlusively an intreview with the legendary
Uli Jon Roth & the lead singer of his band Mark Boals…
Uli Jon Roth interview
Mark Boals interview
Uli Jon Roth & Mark Boals message for Greek Fans
Uli Jon Roth & Mark Boals message for Japanese Fans
Uli = :respect:
Aκουσατε τι ειπε περι διαρκειας του σετ-λιστ ετσι?? :roll: