Νομιζω οτι ισως να υπαρχουν το Σαββατο, στα Public k Monsterville…
Εγώ θα πάω να τσεκάρω αύριο πάντως…μπορεί και να τα έχουν!Ανυπομονώ κι εγώ…!!!
Αν βρεις,πες μας :roll::roll::roll:
Άντε μπας και βγάλουμε άκρη… Γεράσαμε ρε…
Δώστε στο λαό τα εισιτήρια να πάμε για ακόμα ένα sold out,απ’αυτά που βαρεθήκαμε απ’το 2004 να κάνουμε ω ρε αδερφέ.
Το θέμα των τραγουδιστών άρα φωνητικών,είναι στα συν για όποιον είχε πάει στην τελευταία εμφάνιση του Uli με την μπάντα του.
¶ντε ντε,να δούμε και όλους τους “οι scorpions μ’αρέσουν μόνο με roth,μετά ξεπουλήθηκαν”:roll:
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ROTH ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!
http://www.myspace.com/dracompany
Αγαπητοί φίλοι,
Σας ενημερώνουμε ότι τα εισιτήρια στην Αθήνα κυκλοφόρησαν και προπωλούνται στα : PUBLIC, TICKET HOUSE, MONSTERVILLE
PUBLIC: Καραγεώργη Σερβίας 1, Πλατεία Συντάγματος. Τηλ: 210 3246210
TICKET HOUSE: Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς τηλ: 210 3626540,
MONSTERVILLE: Θεμιστοκλέους 53, Πλατεία Εξαρχείων. Τηλ: 210 3304407
Αρχές της επόμενης βδομάδας θα υπάρχουν και στα PUBLIC, PMW (Πάτσης) και ALONE Metal Stores στη Θεσσαλονίκη
Σας υπενθυμίζουμε το πάρτι του ελληνικού fan club των Scorpions “Greek Sting Fan Club” στο OUTLAW Rock Club, την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, με καλεσμένο τον Uli Jon Roth!
Ακολουθούν αφίσες :
Να΄σαι καλά. Aααααυτές είναι καλές πληροφορίες και πάνω απ’όλα χρήσιμες. Πάμε γερά…
14 και σήμερα ρεεεεε…
Όντως, πολύ ωραία νεα!
Moλις γυρισα απο την συναυλια των Σκορπιων που ειχαν σαν σαπορτ το συγκροτημα του Ουλι. ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΑΣΕΤΕ!!!
Ενα λεω, ακουσαμε Polar Nights!
αυτα ειναι…
τέτοια λέγε μας!! χαχαχα,
Καλά εδω θα ακούσουμε πολύ περισσότερα αφού θα παίξει headliner και θα εχει στη διάθεσή του 3 ολοκληρες ώρες!!!
χαμος θα γινει! θα μα τρελανει ο θεος:D
θα ειμαι και εγω εκει χεχεχε8)
polar nights !!!χαμος 8α γινει!τι αλλο επαι3ε απο 70ς scorps?
To We’ll burn the sky και ηταν ανατριχιαστικο με τα φωνητικα της φοβερης Liz Vandall. Αν και μπορει να 'χασα και κατι αλλο γιατι τον πετυχα στα μισα του σετ του μαμω την γκαντεμια μου. Σημερα που θα τον δω απο την αρχη θα σας πω!
¶τιμη ξενιτιά:-s
Πείτε κι άλλα ρε, φτιάχτε μας. Τρεις αξέχαστες ώρες με το θεό έρχονται…
Τρεις για κάποιους…:D:D…γιατί πολλοί θα ανέβουν και Θεσσαλονίκη…έχει πει ότι θα παίξει όσα περισσότερα τραγούδια μπορεί στις δύο συναυλίες…πωπω παιδιά, χαμός θα γίνει!!!Polar Nights έτσι για να γουστάρουμε…κι ένα σωρό άλλα!!!
Χθες το βραδυ ακουσαμε τα Sails of Charon, We’ll burn the sky kai Pictured Life. Τα τραγουδια απο τον καινουργιο του ειναι φοβερα, πολυ ταξιδιαρικα κομματια. Το οργανο το βιασε, παθαμε αγκυλωση σαγονιου.
Ειμαι προετοιμασμενος να παω και μπουσουλοντας την ημερα που παιζει Θεσσαλονικη.
ΥΓ. Ψιτ, εσυ ο σπαμμερ, αστασαπια.
αααα, δηλαδή ακούγονται ωραία τα καινουρια και Live ε? εμένα μου άρεσε πολύ ο νέος του δίσκος! Και έχει πάρει και πολύ ωραίες κριτικές! δεν έχει πάρει πουθενά κάτω από 8 στα 10! (σε ξενα και ελληνικά μεσα, απόσα έχω δει). Το Μέταλ Χάμερ δε, απιστευτη κριτική!
E…basika tetoia diskara pou einai den afinei kai polla perithwria gia xamili bathmologia!!Egw to 8 to apodidw sto oti oi kritikes bgikan poly grigora!!!10ria einai kanonika ola!!!