[QUOTE=Astria;460462]ΧΑΧΑΧΑ!!! :lol:Τα σπας!! :DΞέχασες το «πορτ μπεμπέ»!! Από τις θεϊκές ατάκες του Λιακό! Να μην αναφέρω το «κατεβείτε από τρακτέρ» και εμφανιστεί η φωτογραφία του Πούτιν να κατεβαίνει απ?το πράσινο τρακτέρ!! Lol
Το ξέχασα; Όχι ρε γαμώτο. Παράλειψη. Δεν πειράζει. Απλά, λόγω όγκου, από το πορτ μπεμπέ, μπορεί να με βγάλει μόνο η ΕΜΑΚ. Χαχα
Κουράγιο, αδέλφια… 20 και σήμεραααα…
Εμαθα οτι τα εισιτηρια θα βγουν μαλλον απο βδομαδα(λογω γραφειοκρατικων προβληματων)…λογικα θα βγαλει δελτιο τυπου η εταιρια…οταν βγουν!!!
Μασαμε;;;Δεν μασαμε…
Δε μασάμε-δε μασάμε, αλλά στο τέλος από το περίμενε, θα καταντήσουμε σαν το Γεωργίου. Ήμαρτον!!! Ελπίζω, μόνο, να βγουν πριν τα Χριστούγεννα, να τα κάνω δώρο στα βαφτηστήρια μου.
Απ’οτι ξερω,την επομενη εβδομαδα θα βγουν και σιγα σιγα θα αρχισει και η προωθηση.
Μου ειπαν οτι θα ειναι δυναμικη…για να δουμε
Παντως το Σαββατο θα παρω την πρωτη γευση,στο θρυλικο Hammersmith!!!
:roll::roll:… το καθε τι εχει και το τιμημα του…μπορει να μην εκανα διακοπες και να τις ανταλλαξα με αυτα τα 2(HAmmersmith+Strasbourg) ταξιδακια(+1 της Θεσ/κης),αλλα τωρα που ηρθε ο καιρος,ξεχασα και τις παραλιες και τα μπανια και ανυπομονω γαι 3 Σ/Κ μαγειας…ασε εχω τρελαθει…μετα απο ολα αυτα θα βλεπω τον Uli και στον υπνο μου!!! :?
Εννοείται, ότι έχεις δίκαιο και καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες. Ξέρω πώς είναι, το έχω κάνει κι εγώ και το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους μπορούν να το κάνουν και δεν το έχουν δοκιμάσει… Αυτές είναι εμπειρίες ζωής… Enjoy it!!!