Uli Jon Roth live σε Αθήνα κ Θεσσαλονίκη

Ρε, ας παίξει ότι νάναι, θα κάνουμε την καρδιά μας πέτρα και θα το αντέξουμε. Τι να γίνει…

κ ολο τον καινουριο δισκο να παιξει εγω θα καραγουσταρω!

Ennoeitai!!!Parte kai mia geysi apo to ypertato kommati tou neou diskou…!!!

Einai ligo diaforetiko sthn arxh…paidia, fantasteite to kommati na to tragoudaei kai i Liz Vandall e??

Kai edw allo ena epos apo to neo disko…metraw tis meres…!

Όταν λέμε ό,τι και να παίξει έιμαστε μέσα, το εννοούμε. Ας ενορχηστρώσει μανιάτικο μοιρολόι, τυρολέζικη φολκλόρ, μουσική του Κογκό, τζαζ του Μισισσιπή, ήχο της Ανταρκτικής φώκιας, ξέρω γω; Πείτε κι εσείς καμιά ιδέα ρε παιδιά…

:D:D…ας τα αφήσουμε όλα πάνω του…κάτι παραπάνω θα ξέρει αυτός…ας περιμένουμε όλοι επομένως The Night The Master Comes…

αμα προσεξεις παιζει το Indian Down:wink:
παντως κ στον δισκο σε ενα σημειο μπαινει στο indian dawn :wink:

θα θελα να παιξει κ αυτο…:smiley:
εσεις του fanclub Πειτε καμια κουβεντα! :stuck_out_tongue:

Κοίτα, γενικά ο Uli αυτοσχεδιάζει πάνω στη σκηνή…εγώ τον είχα δει φυσικά και πέρσυ και αυτοσχεδίασε σε κομμάτια όπως In Trance και Fly To The Raibow…γενικά του αρέσει λέει το τζαμάρισμα…θα το πω για ακόμα μια φορά…ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ με την πραγματική σημασία τηε λέξης…!

Α μπραβο, καλα θυμομουν:wink:
Εφ’οσον ειπε στο hammer οτι “θα παιξω και το Yellow Raven που δεν το εχω παιξει εδω και πολλα χρονια” μαλλον μιλαμε για ολοκληρο. ΟΚ, ο,τι και να πω ειναι λιγο…
Οσο για το Life’s Like A River, ασχολιαστο επισης.
Εχω την εντυπωση οτι η συγκεκριμενη συναυλια θα ειναι απλα εμπειρια ζωης…

Όλοι θα 'μαστε εκεί…να δώσουμε το παρόν…παιδια, δεν ξέρω…εγώ απλά περιμένω την καλύτερη ίσως συναυλία της ζωής μου…λέω ίσως γιατι είναι και αυτή της Θεσσαλονίκης…:D:D

έχει συντευξή του στο Hammer & δν το χω πάρει!!!Αίσχος μου!!!
Καλά τι να λέμε τώρα…ο άνθρωπος on stage απλα τα σπάει κ προκαλεί κόπλεξ κατωτερότητας σε όλους του κιθαρίστες που τν βλέπουν (πχ α μαρή που λές ότι πάιζεις κ κιθάρα ούστ!!άντε να πλύνεις κανα πιάτο!!) χσχαχα απίστευτος…πέρσυ είχα χαζέψει πήγα σαν τη μεγάλη παρασκευή έμεινα σαν να έχω πάθει εγκεφαλικό κατα τη διάρκεια του live( στραβωμένο ανοιχτό στόμα…σε φάση μα καλα… τι παίζει ο άνθρωπος??Δν υπάρχει) κ φεύγοντας με χαμόγελο σαν να έχω πάθει μαλάκυνση (μα τι γλυκός κ ευγενικός σαν άγγελος είναι) πωπώ άντε να περάσουν οι μέρες!!! Μήν το χάσει κανένας!!!

Τις προηγούμενες 2 συναυλίες (Αθήνα και Θεσσαλονίκη) περάσαμε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ. Ο άνθρωπος (ποιος άνθρωπος … Θεός είναι) έπαιξε 3 και 2,5 ώρες αντίστοιχα. Για να μην πoυμε και για το setlist! Περιμένουμε λοιπόν κάτι αντίστοιχο!

Ναι ρε παιδιά, μην το συζητάμε και πολύ. Ο τύπος είναι απόλαυση. Και από ένα σημείο και μετά δεν περιγράφεται αυτό που ακούμε και βλέπουμε. Και όχι μόνο σαν καλλιτέχνης πάνω στη σκηνή, αλλά και σαν άτομο. Για αυτό και μόνο το λόγο θα γίνω Λιακόπουλος…
Σηκωθείτε από ντιβάνια, καρέκλες, κρεββάτια, πολυθρόνες, καναπέδες, σκαμνιά, σκαμπό από όπου και αν κάθεστε, ότι και αν κάνετε και τρέξτε να προλάβετε. Το στοκ είναι περιορισμένο. Δύο μόνο παραστάσεις. Και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, μόνο για σας…και για μας…

Αντίστοιχο δε νομίζω…καλύτερο πες!!!:D:D8O

:lol::lol::lol::lol:

23 και σήμερα…

Πάμε γερά!!!Δικό σας…!!!

ARE YOU READY???
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ULI JON ROTH ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ PUBLIC(ΣΥΝΤΑΓΜΑ) KAI ΣTO MONSTERVILLE(ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΑΠΕΝΑNΤΙ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΒΟΥΡΑ)!!!
Για Θεσ/νίκη σε αναμονή…

DON’T BE AΝ ΟΒSERVER… BE A PART OF ΤΗΕ CASE:!:

Χρήσιμη πληροφορία. Θα αξιοποιηθεί…

ΧΑΧΑΧΑ!!! :lol:Τα σπας!! :DΞέχασες το «πορτ μπεμπέ»!! Από τις θεϊκές ατάκες του Λιακό! Να μην αναφέρω το «κατεβείτε από τρακτέρ» και εμφανιστεί η φωτογραφία του Πούτιν να κατεβαίνει απ?το πράσινο τρακτέρ!! Lol

Θεσ/κη θα υπάρχουν εισιτήρια στα Public, PMW ?Patsis και Alone Metal Store. Μπορεί βεβαια αυτό να το έχει ήδη πει κάποιος εδώ, οποτε σε αυτή την περίπτωση σορυ που το επαναλαμβάνω. Αλλά δεν εχω μάθει τουλάχιστον εγώ πότε θα κυκλοφορήσουν επάνω.