Εμένα ο δίσκος μου άρεσε πολύ! Τον άκουσα χθες 2-3 φορές να φανταστείτε.
By the way, διάβαζα σε ένα περιοδικό για τη Natacha Atlas και τις τιμές των εισιτηρίων και θυμηθηκα αυτο που συζητουσαμε τις προάλλες. Ίδιες τιμές έχει και η Atlas, 30 Θεσ/κη, 35 Αθηνα (παίζει στην Αθήνα στο FUZZ και εκείνη).
Στο myspace των διοργανωτών μέχρι στιγμής έχουν βάλει οτι Θεσ/κη θα γίνεται η προπώληση από τα: Public, PMW (patsis) και Alone, όπως είπε και ο S.S.Sting. Όπως και να έχει, είχαν πει μέσ ω myspace οτι θα ενημερώσουν μόλις κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια, αλλά δεν έχουν πει κάτι ακόμα, οπότε λογικά δεν έχουν κυκλοφορήσει τα εισιτηρια
ο δισκος ειναι πολυ καλος το set list τελειο!
πιστευω οτι θα δουμε το καλυτερο Live του Uli!
έτσι,έτσι!
για αυτό και πρέπει να γίνει sold out και να μην πέφτει καρφίτσα!
ειναι καλη περιοδος το Live κ σ εκαλη τιμη!
πιστυω οτι θα παει πολυ καλα!
φυσικα θα πρεπει αν εχει κ την καταληλη προωθηση:wink:
Γειά σας παιδιά!Χαίρομαι που γράφτηκα και σε αυτό το Forum…φυσικά το πρώτο μου post δε θα μπορούσε παρά να αφορά αυτό το τεράστιο για μένα συναυλιακό γεγονός…για μένα ίσως να είναι και η καλύτερη συναυλία της χρονιάς…είμαι μεγάλος θαυμαστής του Uli Jon Roth και απλά με τον τελευταίο δίσκο του απέδειξε για μια ακόμα φορά το τεράστιο ταλέντο του και τη μαεστρία του…για μένα είναι ένας απίστευτα ιδιοφυής καλλιτέχνης, με όλη τη σημασία του όρου…και φυσικά θα ανέβω και στη Θεσσαλονίκη για να τον δώ…!Μετράμε λοιπόν αντίστροφα τις μέρες…μέχρι την 1η Νοεμβρίου…!!!
Τον εχω ακουσει μονο δυο φορες λογω ελλειψης χρονου και, φυσικα, χωρις να δωσω την απαιτουμενη προσοχη. Ωστοσο, γιατι εμενα μου φανηκε εκπληκτικος ΑΛΛΑ σα να προσπαθησε ο Uli να χωσει μεσα οσο υλικο ειχε μαζεψει ολα αυτα τα χρονια; Ενταξει, για μελωδιες δε μιλαω, η κιθαρα σε κανει να κλαις, η ενορχηστρωση ειναι μαγικη, οι φωνες απιστευτες, αλλα… πολλη “πληροφορια” μαζεμενο για ενα μονο μυαλο ρε παιδι μου.
Θα το ακουσω με μεγαλυτερη προσοχη και θα επανελθω.
Καλώς ήρθες φίλε Sly:!:
With you by my side i fear no evil:!:
Αναμένω το cd το βράδυ. Ελπίζω πλέον να προλάβω να το ακούσω και θα τοποθετθώ επί του μεγάλου θέματος.
Να 'σαι καλά φιλε De Fender…εγώ επιμένω στην άποψή μου ότι το album είναι μεγαλειώδες αλλά θέλει το χρόνο του…κι εγώ πιστεύω ότι θα είναι από τις καλύτερες αμφανίσεις του Uli στην Ελλάδα…ειδικά για το λόγο ότι φέτος συμπληρώνονται και τα 30 χρόνια από το θρυλικό album των Scorpions Tokyo Tapes…και ο ίδιος έχει δηλώσει πως αυτές οι εμφανίσεις θα είναι αφιερωμένες σε μεγάλο βαθμό σε αυτό το γεγονός…δηλαδή πέρα από τα δικά του θρυλικά κομμάτια θα παίξει και ένα σωρό κομμάτια από την εποχή 1974-1979…ενώ το show θα είναι 3ωρο…!!!
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Το Σάββατο αγόρασα το πολυπόθητο νέο CD του Uli από ALONE 16,50?
Εισιτήρια για την συναυλία δεν είχαν ακόμη. Τα περιμένουν από βδομάδα!
Τηλ. Alone 2310 266772
Το CD το έχει και το TICKET HOUSE και για εισιτήρια από βδομάδα τηλ. 2310264880.
Όσο για το PUPLIC και λοιπά δισκάδικα… δεν έχουν ιδέα[-X
Πρεπει να τσεκαρω το αλμπουμ γμτ…
Εντωμεταξυ εχει συνεντευξη του στο Hammer, ειπε μεταξυ αλλων οτι θα παιξει το Yellow Raven αλλα και το Life’s Like A River, τι αλλο να πεις…
Να και μια ανακοίνωση της συναυλίας για τη Θεσσαλονίκη…
http://www.dimitriathess.gr/html/showdetails.asp?newsid=70
φιλε morgoth…η μήπως morg"roth":)…το Yellow Raven το χε παίξει το 2005…να και μια κριτική του Rocking για τη συναυλία που έχει κάτω κάτω το set list…τι να πω…από τη στιγμή που θα έχουμε τη δυνατότητα να ακούσουμε τέτοια τραγούδια live…το θέμα δεν θέλεο ούτε συζήτηση…ο Roth είναι απίστευτος καλλιτέχνης…μάλιστα πολλά από τα τραγούδια που έπαιξε το 2005 δεν τα είχε παίξει ούτε όταν ήταν με τους Scorpions σε live εμφανίσεις8O8O…οπότε ειδικά φέτος που θα έχουν και επετειακό χαρακτήρα οι συναυλίες μην απορήσει κανείς αν ακούσει τραγούδια που δεν έχουν παιχτεί live ΠΟΤΕ…στην κυριολεξία…!!!
Να’μαι κι εγώωω. Άκουσα το δίσκο at last. Μόνο μία φορά μαύρη νύχτα και σαν πρώτα συμπεράσματα:
Μου κάνει σαν τον επόμενο του Beyond the astral skies, πράγμα που, για τα γούστα μου, είναι στα υπέρ. Σαν σύλληψη είναι άψογο. Είναι σαφώς ένα αντιπολεμικό concept και η αφιέρωση στο booklet τα λέει όλα. Η ενορχήστρωσή του είναι ασύλληπτη. δεν μπορεί να περιμένει κάποος κάτι λιγότερο. Το ίδιο ισχύει και για την παραγωγή. Σαν σύνολο αποδεικνύεται, για άλλη μία φορά και σιγά την είδηση, ότι ο Uli είναι ευφυία και ότι κινείται σε άλλη διάσταση και συνθετικά και “παικτικά”. Υπάρχουν μερικά σημεία που η κιθάρα κλαίει. Κι εμείς μαζί.
Έχω και παράπονα. Δέχομαι ότι είναι δύσολος δίσκος και ότι θέλει προσεκτικό άκουσμα για κάποιες στιγμές του. Την έχω πατήσει και με άλλες τέτοιες περιπτώσεις (κλασικό μου παράδειγμα το APSOG των Fates), που μετά μου αποδείχθηκαν αριστουργήματα. Γιατί, όμως, ρε γμτ, μου έμειναν αμέσως κάποιες στιγμές στο αυτί, αλλά δεν ισχύει αυτό για όλο το δίσκο ή για περισσότερα μέρη του. Σαν να μου κάνει κοιλιά. Δε μπορώ, ας πούμε, να μην αναφέρω το τελευταίο κομμάτι (έπος!!!), που ειδικά από τη μέση και μετά, αλλάζει διάσταση. (Αλήθεια, γιατί κόβεται έτσι; Σαν να πέφτει τσεκούρι στο studio.)
Μην φανταστεί κανείς ότι υποτιμώ το έργο και τον Uli. Ο τύπος είναι ο καλύτερος κιθαρίστας και αυτό δεν αλλάζει τίποτα, μην ξεχνιόμαστε.
Θα επανέλθω μετά από κάποια ακούσματα, λίγο πιο ήρεμα.
26 και σήμερα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε…
Για το απότομο τελείωμα του δίσκου έχει πει ο ίδιος ότι το έκανε έτσι ώστε να φανεί σαν συνέχεια του επόμενου δίσκου…κοίταξε, για μια φορά μόνο που το άκουσες δεν περίμενα τόσο καλά σχόλια, καθώς όπως έχουμε πει ο δίσκος είναι λίγο ασυνήθιστος στην αρχή…όμως αν τον ακούσεις μερικές φορές ακόμα…(εγώ έχω πλέον τέτοιο κόλλημα που τον ακούω κάθε μέρα)…είμαι σίγουρος ότι θ αδιαππιστώσεις πως όλα είναι μελετημένα στην παραμικρή τους λεπτομέρεια…και θα προσέξεις κι εσύ αυτές τις παραμικρές λεπτομέρειες, οπότε θα καταλάβεις τι θέλω να πω…όσο σκέφτομαι πάντως πως κάποια κομμάτια του δίσκου θα τα ερμηνεύσει και ζωντανά…(ελπίζω όσα πιο πολλά μπορεί…)…ειδικά το Land of Dawn που είναι απίστευτο κομμάτι και παραδόξως το είχε γράψει παλαιότερα και το χε παίξει και το 2005…απλά δεν είχε συμπεριληφθέι σε κάποιο δίσκο…ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ σε μια συναυλία πραγματικά ονειρεμένη…
Αλήθεια…σκέφτεται κανείς να ταξιδέψει και Θεσσαλονίκη?Εγώ θα πάω με αρκετούς φίλους μου…μάλιστα μπορεί να έχει και εντελώς διαφορετικό set list στις δύο συναυλίες…δε σου τυχαίνουν αι κάθε μέρα αυτα…!
Δε θα διαφωνήσω μαζί σου. Έτσι κι αλλιώς, θα το λιώσω το cd.
:D:D:D:D:D…ετσί!!!Πάμε γερά!!!
Eχω ηδη πειστει να τον δω για 3 φορα μεσα σε λιγες μερες. Δεν χανονται αυτα!
επείδει δεν θυμάμαι αν έχει ανεβάσει κάποιος κάτι φετινό από roth ας πάρουμε μια γεύση
Θα μπορουσε8)
Το Yellow Raven το ειχε παιξει ολοκληρο?Κομματι του θυμαμαι και εγω, ναι, αλλα δεν θυμαμαι αν το ειχε παιξει ολοκληρο η σε medley.
Οπως και να εχει, θα τις κοψω τις φλεβες μου, δεν τρεχει:lol:
medley ηταν:wink:
ετσι για ενα περασμα ηταν
ελπιζουμε φετος να ειναι ολοκληρο:D
αλλα θα ακουσουμε κ life is like a river…