Επειδή ξεχνιόμαστε, 34 και νύχτωσε…
Tον δίσκο τον πήρε κανείς;;… να μας πει τιμές και γνώμη;;;
Εδώ δεν διάβασα καμιά κριτική:-k:-k
Καλημέρα !!! Πότε ξεκινάει η προπώληση και πού ?? Ευχαριστώ
Nέα όσον αφορά τη πρωπώληση θα έχουμε σύντομα.
Το album απόσο έχω ακούσει είναι εκπληκτικό!
οπότε αναμένουμε νέα.
Εδω;;;;;Εδω δεν εχουν γραψει καν οτι γινεται η συναυλια,κατι που κατα την γνωμη μου δεν τιμα το σαιτ
Ο δικσος εχει 15ε και παρε και μια κριτικη
http://www.classicrockrevisited.com/Reviews/Reviews08/ulijonroth.htm
το fuzz θα γεμισει ανετα αυτη την φορα αν και την προηγουμενη ηταν σχεδον γεματο,
να απαντήσω σε αυτό
πολλές φορές συμβαίνει να βλέπετε σε myspace ή official site των σχημάτων, ανακοινώσεις συναυλιών. η πολιτική του rocking.gr είναι να τις ανεβάζει ως live dates στην κεντρική, όταν και μόνο αν στείλει ενημερωτικό mail η διοργανώτρια αρχή στην διεύθυνση του σάητ.
Βασικά, το ότι δεν υπάρχει αναφορά στη συναυλία έχει να κάνει με την εταιρία, η οποία δεν έχει στείλει κανένα Δελτίο Τύπου. Ουσιαστικά, η συναυλιά δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί από κάποιον.
Βρε καλε μου,Cozy,σιγουρα φταιει πανω απ’ολα η εταιρια που για λογους που δεν γνωριζω δεν σας εχει στειλει καποιο δελτιο…δεν κατηγορησε κανεις το site οτι ελαβε ενημερωση και την αγνοησε…αλλα,ο καλλιτεχνης το εχει ανακοινωσει στο επισημο του site του,κατι που νομιζω οτι αν μη τι αλλο ειναι αξιο αναφορας και στην τελικη,ολες οι ειδησεις που μπαινουν δεν νομιζω να ερχονατι απο επισημα δελτια τυπου των συγκροτηματων…αυτο ηταν το παραπονο που εκανα,γιατι νομιζω οτι ο Uli μας ερχεται σε μια παρα πολυ καλη και δημιουργικη φαση της καριερας του και θα ειναι μια συναυλια που θα συζητηθει!!!
Αγαπητε montecristo,εχεις 1000 δικια,ομως,εστω μια αναφορουλα,σαν φημη βρε αδερφε,δεν νομιζω οτι θα εκανε κακο…και οπως ειπα,η πληροφορηση μου ,που με οδηγησε στο να ανοιξω το τοπικ,ηταν το οφισιαλ σαιτ του καλλιτεχνη και η ευκαιρια που ειχα να μιλησω μαζι του και να μου το επιβεβαιωσει…
οταν ερ8ει η ενημερωση απο την εταιρια να βαλετε ενα τεραστιο αφιερωμα στον uli .8)
…και συνεντευξη…:):):):):):)…αν μη τι αλλο…ελπιζω να εχετε παρει και τον δισκο και να του κανετε κριτικη…ομως αυτος που θα την κανει,να κανει τον κοπο να τον ακουσει καλα :roll::roll:
Άσε το πώς θα το ακούσει αυτός που θα κάνει την κριτική. Το θέμα είναι ότι δεν το έχω ακούσει ακόμη εγώ… Μπορώ, όμως να κάνω την κριτική. Άνετα… Χα!
Απορω πως μπορεις και κοιμασαι τα βραδια:p:p:p
Εύκολα…
Originally Posted by Six_String_Sting View Post
Εδω;;;;;Εδω δεν εχουν γραψει καν οτι γινεται η συναυλια,κατι που κατα την γνωμη μου δεν τιμα το σαιτ
Ο δικσος εχει 15ε και παρε και μια κριτικη
http://www.classicrockrevisited.com/...ulijonroth.htmhttp://www.rocking.gr/modules/forum
Από κριτικές άλλο τίποτα και όλες θετικές:!:
Το δίσκο που θα βρούμε; που Θεσ/νίκη δεν έχει κυκλοφορήσει πουθενά, μου λες φίλε
Six_String_Sting ??
Να φανταστείς στο Puplic δεν έχουν ιδέα ούτε καν για τη συναυλία!
…30 και σήμερα!!!
Κοιτα,αν και δεν μπορω,φυσικα,να μιλαω εκ μερους της διοργανωσης,απ’οσο ξερω τα εισιτηρια θα ειναι εκει πολυ συντομα…τωρα για τον δισκο,τι να σου πω,για πηγαινε σε κανα πιο ψαγμενο μαγαζι…αα,ξεχασα,εισιτηρια θα εχει και το Alone,οποτε εκει τα παιδια θα ξερουν να σου πουν και για τον δισκο και για τα εισιτηρια μιας και το μαγαζι(απ’οσο ξερω)ειναι πιο εξειδικευμενο…ουτε εδω εχουν βγει ακομα τα εισιτηρια…
…καλα καλα…αν σε βρουμε να αυτομαστιγωνεσαι,μην πεις οτι δεν προειδοποιησαμε…:D:D:D
Μην ανησυχείς, έχω κάνει την αυτοκριτική μου… Το δίσκο πάντως, δεν τον έχω ακούσει ακόμα…
:roll::roll::roll:…αυτο λεω…οτι τωρα κοιμασαι καλα κτλ…αλλα οταν τον ακουσεις,θα λες…ρε γαμωτο δεν τον ειχα παρει τοσο καιρο…και θα αυτοτιμωρηθεις:-s:-s:-s
Οκ ρε παιδιά. Σταυρώστε με. Το αξίζω. Αλλά τότε δεν θα τον ακούσω σίγουρα το δίσκο… Αυτό, το αξίζω;