Uli Jon Roth live σε Αθήνα κ Θεσσαλονίκη

Για την ώρα το μόνο που λιγοστεύει είναι οι μέρες που απομένουν για τη μεγάλη στιγμή. Κάτι είναι κι αυτό. 47 και σήμερα μείνανε…

Πολλη ησυχια επεσε, τι γινεται ρεεεε? :smiley:

Κανα σετλιστ εχουμε να αρχισουμε να φτιαχνομαστε?

Έχεις δίκαιο, αλλά μη νομίζεις ότι δεν παρακολουθούμε την κίνηση. 44 και σήμερα…

Εχουν βγει τα εισητηρια τελικα ?

Πω πω, τώρα το θυμήθηκα, χαζεύοντας στο youtube. Amadeus από μία συλλογή. Κάπου σαπίζει σε κάποιο βινύλιο. Να θυμηθώ να γκρεμίσω το σπίτι, μόλις γυρίσω… Ω ρε μάνα μου… Πάμε ρεεεε…

Τι επος θυμηθηκες τωρα…ειναι σε μια κιθαριστικη συλλογη,δεν το ειχε βγαλει σε επισημο δισκο του,αλλα τωρα με τα ριμαστερς καπου το εχει βαλει…

Η Συναυλία του Uli Jon Roth που θα λάβει χώρα στο Principal στις 2 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη έχει τεθεί
υπό την Αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ‘ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2008’ … Με ότι συνεπάγεται αυτό. Το ίδιο και η συναυλία των Scorpions πριν δύο χρόνια, πριν τρία χρόνια, πριν … Ακόμα και η συναυλία των U2 το 1997 είχε γίνει και αυτή υπό την Αιγίδα του Δήμου και το εισιτήριο πριμοδοτούνταν από το Δήμο. Δεν φταίμε εμείς που έχουμε καλύτερη και πιο Rock Αντιδημαρχία Πολιτισμού:p
Αυτό εξηγεί γιατί πολλές φορές διαπιστώνονται διαφορές στα εισιτήρια Αθήνας Θεσσαλονίκης.
Θα θέλαμε να είναι έτσι αλλά συνήθως ο βασικός λόγος και πιστέψτε με τόχω καρατσεκαρισμένο είναι η φτωχότερη παραγωγή που γίνεται στη Θεσσαλονίκη είτε σε μηχανήματα είτε σε σκηνικά!!
Βέβαια αυτό δικαιολογείται και κάπως γιατί άλλο να μαζέψεις 30.000 κόσμο κι άλλο 15.000.
Τα μεγέθη είναι τελείως διαφορετικά άσε που τους δικού μας που να τους μαζέψεις από τα μπουζουξίδικα και τα σκυλάδικα αλλά είπαμε ευτυχώς έχουμε καλό δήμαρχο:!:

Ναι, ρε γαμώτο, είχα ξεχάσει κι εγώ ότι υπάρχει. Αλλά εκτός από τα ριμάστερς, θα ήταν όνειρο να μπει και σε κάνα σετλίστ… Λέμε τώρα…

Και για να το συνεχίσω λίγο με το Amadeus, το κομμάτι βρίσκεται στη συλλογή Metal Guitars, κυκλοφορίας 1990 και γράφτηκε για τη συνέχεια του Beyond the Astral Skies. O Uli επηρεάστηκε από μία ταινία για τη ζωή του Mozart. Πιθανολογώ ότι είναι η κλασική του Forman, του 1984. Κολλάνε και οι ημερομηνίες.

Καλα, περιμενε να δεις πως θα εισαι μετα απο 3 ωρες συναυλιας με 100000 κομματια απο τα προσωπικα και τους Σκορπιονς κι ελα να μου πεις πριν το φιναλε οτι λειπει το Αμαντεουε :lol::lol::lol::lol::lol:

Πάντα κάτι λείπει σε τέτοιες φάσεις. Ε, ας μου λείπει μόνο το Αmadeus. Κλαψ…

Κυκλοφορησε το επος…για να τρεχουμε σιγα σιγα στα δισκαδικα…:):):):):slight_smile:

ΤΕΛΕΙΑ! :smiley:

αλλα λεω να το παρω απο την συναυλια για να εχει κ uli υπογραφη πανω!:wink:

ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΡΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ELECTRIC SUN!!!

Άντε, να βγούμε στη γύρα… 40 και σήμερα…

ωπ,άντε να ακούσουμε τι εμπνεύσεις είχε ο πανμέγιστος πάλι

Αν όλα πάνε καλά, ο δίσκος πρέπει να είναι κάπου όξω. Μόνο που εγώ είμαι κάπου μέσα. Έχει κανείς κανένα νέο; Μιλάτε ρεεε…

Οι πρωτες κριτικες απο παιδια που το πηραν,μιλανε για επος…ως τωρα εχει εθεαθει στο Μεταλ ερα…

Μάλιστα, μάλιστα. Θενκς για τις πληροφορίες, αν και το να πάω κέντρο είναι κομμάτι δύσκολο. Θα ψαχτώ λιγάκι…

κοιτα εγω το ανεφερα γιατι ξερω οτι πολλοι ανυπομονουν να το ακουσουν και δεν μπορουν να περιμενουν(και δεν εχουν αδικο,τοσα χρονια περασαν απο την τελευταια του δισκογραφικη δουλεια),αλλα ειμαι σιγουρος οτι πολυ συντομα,θα υπαρχει παντου!

Πολύ καλά έκανες και το ανέφερες, τισταδιάλα, κάπου θα το πετύχω… Ε και μόλις το πετύχω…