Λατρέψτε τους Ulver (+ οι 2 αγαπημένοι σας δίσκοι)

Οι Ulver πόσταραν στο φβ την πρόβα 4 κομματιών από το Nattens Madrigal κ στην ερώτηση αν θα κυκλοφορήσει σε EP, απάντησαν το παρακάτω…
“This was in the box set released by Century Media some 8 years ago. But yeah, ol’ things are about to roll out anew.”

1 Like

edit: 150ε

2 Likes

Πανέμορφο, όπως όλα τα tape box της εν λόγω εταιρείας, αλλά τόσα λεφτά για κασέτες δεν δίνω.

1 Like
5 Likes

Έσκασε live album από το πουθενά…

4 Likes

Απλά να σημειώσω εδώ ότι έκανα λάθος στην πρώτη κρίση μου. Τα άνθη, για τους λόγους που γράφει όλοσωστα και εύγλωττα ο Απόστολος, πλέον έχουν ζυμωθεί μέσα μου δημιουργώντας ένα αδιαχώριστο κράμα. σταθερές ακροάσεις χωρίς να φθίνουν. Εκπληκτικός δισκος

3 Likes

Καλά όλα αυτά αλλά θα ακούσουμε καθόλου νέα μουσική;

1 Like

Σταμάτησα να διαβάζω μετά τον αφορισμό, όλα μπούρδες

Assassination 4eva

1 Like

Συμφωνώ ακόμα μαζί μου, μπράβο μου.

2 Likes

Ξέρεις ποιος άλλος είχε τέτοια έπαρση;

Ξέρεις

Ήμουν και εγω με team Καίσαρα στην αρχή, με τον καιρό όμως αυτό ακριβώς :arrow_down:

Συν το quote του Αποστόλη

Αν και από τα άνθη μου λείπει ένα ξεχειλωμένο τζαμάρισμα-χάσιμο (βλέπε Rolling Stone). Δεν λείπουν όταν τα παίζουν ζωντανά. Εκεί του δίνουν και καταλαβαίνει.

3 Likes

Nobody:
Not even a single soul:
Perdition City: https://x.com/Carzonfye/status/1721348830879183193?s=20

Και παρεμπιπτόντως, αν ψάχνετε την ίδια ατμόσφαιρα με εκείνο το δίσκο και δεν την έχετε βρει στο Sunset Mission των Bohren Und Der Club of Gore, ίσως θα σας ενδιέφερε να ψάξετε το Dead Cities των Future Sound of London. Για κάποιους, κάνει το τρικ και το Ganglion από Saltillo, αν κι εμένα δεν μου ταιριάζει τόσο, είναι πιο κλασικαλ ηλεκτρονική

1 Like

Μη έχοντας ακούσει τον πρώτο δίσκο, αλλά τους άλλους 2, να πω μόνο ότι το Perdition City είναι μοναδικό. Σίγουρα έχουν ακουστεί όλα τα επί μέρους στοιχεία του κάπου αλλού. Πότε όμως μαζί, με αυτόν τον τρόπο.

1 Like

Ισχύει, αυτό που έκαναν οι Ulver με τον δίσκο εκείνο είναι οριακά ανεπανάληπτο. Η αναζήτησή μου με έβγαλε σε αυτά τα τρία διαφορετικά μεταξύ τους διαμαντάκια, τα οποία όπως λες αναβιώνουν ορισμένη από τη μαγεία του Perdition City, αν και ίσως θυσιάζοντας μέρη της. Ωστόσο, η αναζήτηση μπορεί να μας οδηγήσει σε δύο μόνο δρόμους, οι οποίοι είναι εξίσου σημαντικοί:

α) υπάρχουν τελικά κι άλλοι δίσκοι που χτυπάνε αυτή τη χορδή μέσα μας, ίσως ένα ολόκληρο είδος που κάπως αιχμαλωτίζει αυτή την ατμόσφαιρα

β) έχουμε έναν πραγματικά ανεπανάληπτο δίσκο στα χέρια μας, κι είναι απίστευτο που τον ανακαλύψαμε

Ώπα τι έχουμε εδώ?

και με την ''ματιά" των Autechre

5 Likes

Wolves evolve my ass…

Που σαι συ χαμένος;

2 Likes

Η προ-χριστουγεννιάτικη περίοδος είναι άστα να πάνε.

Για πες/πείτε για το κομμάτι? Πάνε να τελειοποιήσουν τα λουλούδια και τον Καίσαρα? :stuck_out_tongue:

Οι μόνες πληροφορίες προς το παρόν είναι αυτές…

“Ghost Entry” the new single by Ulver, is out now! This marks Ulver’s first significant studio track since their 2020 album, Flowers of Evil. The release signifies a deviation from their traditional approach to album creation and release, which they’ve followed for three decades.

In addition to the main track, this surprise drop from Ulver includes a b-side featuring a remix of “Ghost Entry” by electronic legends Autechre (æ)
The band has hinted at more surprises in the pipeline, but they’re keeping their cards close to their chest for now. They’ve described “Ghost Entry” as a “sign of life” – akin to a journal entry.

4 Likes

Να ελπίζουμε και σε συνεργατικό δίσκο με Autechre? Να επιστρέψουν μια και καλή τα δάνεια όλης τους της καριέρας;

πολύ ωραία έκπληξη…

2 Likes

Λίγο μνιεχ το κομμάτι, το ρεμιξ δεν το άκουσα (ακόμη).

2 Likes