ULVER in ATHENS!

Πλακα κανεις!

Ρε δεν υπήρχε όταν ακούστηκαν να Drums πετάχτηκε ο κόσμος μέχρι το ταβάνι!!!
Τι να σου λεωωωωωω…

ΠΑΙΞΑΝ CAPITEL I ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ETSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII:D:D:D

Λοιπον σετλιστ, οσα θυμαμαι τωρα…

Not saved
Porn piece
Hallways of Always
For the love of God
Like music
In the red
Little blue bird
Rock massif
Let the children go

Και ενκορ το Troldskog Faren Vild…

Σουπερ το λαιβ! Χωρις να ειμαι ιδιαιτερα χωμενος στη μουσικη τους το καταευχαριστηθηκα!

Στα μειον μονο η διαρκεια και οπως ειπε παραπανω ο σερβιαμ το γεγονος οτι δεν μπορουσαν να το βουλωσουν για 1.5 ωρα ορισμενοι…

αναλογα κ που ησουν…εγω κεντρο κ προς τα μπρος βασιλιας…ουτε κιχ

Ενας τυπας που σε καποια φαση φωναζει 2 φορες ‘for the love of god’ παιζει να τον ακουσε ολο το κλαμπ :stuck_out_tongue:

Ναι δικιο εχεις. Οσοι ηταν κεντρο και πισω σαν εμενα, θα καταλαβαν τι εννοω…

η προφορα του σκοτωνε οντως (μη σ πω οτι φοβηθηκα μηπως κ σηκωθει να φυγει ο garm)

Ντάξει, καλή φάση ήταν γενικά. Δεν τρελάθηκα, αλλά το περίμενα, Ούλβερ είχα πάει να δω. Στα συν το ανκόρ: ήταν η καλύτερη στιγμή της βραδιάς μετά το hallways.

Γενικά μια όμορφη βραδιά και ένα απλά “καλούτσικο” λάηβ από μια φοβερή μπάντα, αλλά δεν τους κατηγορούμε, γιατί όπως είπα είναι οι Ούλβερ.

Άντε και αρκτούρους κάποια μέρα.

καλα μετα απο αυτο που ειδαμε αποψε, αυτο μενει βασικα, ενα λαηβ αρκουδους με garm
και αλλο ενα λαηβ ολακερο το marriage of heaven & hell.
μαγικες στιγμες, στο I Troldskog Faren Vild πολλες οι συγκινησεις. ασχημος ο τυμπανιστης, αλλα τι να το κανεις, η κινηση μετραει.

ΕΥΤΥΧΩΣ

Ευτυχως που ηρθαν οι Ulver

Ευτυχως που επαιξαν τελεια

Ευτυχως που ειχαν τελειο ηχο

Ευτυχως που ειχαν τελεια φωτα

Ευτυχως που τους αρεσουν να κανουν εκπληξεις

Ευτυχως που επαιξαν black metal

Ευτυχως που ο κολλητος μου δεν με παρεξηγησε που δεν πηγα χθες στον γαμο του!!!

Ευτυχως που ο μπεμπης μου τελικα ηρεμησε και κοιμηθηκε στης γιαγιας του και δεν χρειαστηκε να φυγουμε απο την συναυλια με την γυναικα μου!!!

[SIZE=“1”]Δυστυχως που επαιξαν τοσο λιγο[/SIZE]

Τα cedits του “I Troldskog faren vild”:

Garm: vocals
Ravn των Strid (αν καταλαβα καλα): guitars
Khal Drogo (Nocternity): guitars
Merkaal (Order of the Ebon Hand): bass
Lethe(Order of the Ebon Hand): drums

και ναι, ηταν απο τις πιο ευτυχισμενες μερες της ζωης μου… καταπληκτικο performance… η garm ηταν μαγικος απλα! Αυτα τα περιμενα… Πιστευω οτι ολοι το χαμε παρει αποφαση οτι δεν προκειται να παιξουν απο τα παλια, αλλα καπου στην ακρη του μυαλου…
και ξαφνικα ακουγεται το ανοιγμα του bergtatt… :eek: οσοι ηταν εκει , κ λατρεψαν τους ulver απο αυτον τον δισκο, θα με καταλαβουν…

σε αυτες τις πολυ ωραιες παυσεις που γινονται αναμεσα στα κοματια τους, ακουγα ενα μονιμο σισψσψσιιισιψσψσσψ μαζι με γελακια … πολυ ΖΩΑ ρε παιδι μου!!! κ το αποκορυφωμα ηταν ενας πολυ νεοελληνας ( τυπου γκαζι, λιγο intelligent, λιγο φοιτητης, κ πολυ φλωρος ) απου αναφωνησε " Garm i love you καργα"

:smiley: ηταν φανταστικη εμπειρια…
in garm we trust…

Πολυ ομορφη συναυλια η χθεσινη.Καθαρα μουσικη βραδια θα ελεγα.Οπως και να το κανουμε,αν δεις Ulver εστω και μια φορα στη ζωη σου ειναι εμπειρια.Παιξανε λιγο,αλλα δεν με χαλασε καθολου.Η ολη ατμοσφαιρα ηταν μαγικη.Ειδικα οταν το βουλωνανε που και που μερικοι.

Προτιμησα να παω μονος στη συναυλια,διοτι ηθελα να ακουσω μουσικη ανενοχλητος.Δεν ηταν φαση για παρεα η συγκεκριμενη.Προσωπικα απολαυσα καθε λεπτο και το να αντικριζω μουσικους να συνδιαζουν ομορφα τοσους πολλους και διαφορετικους ηχους ειναι μαγια.

Δεν εχω να κανω κανενα αρνητικο σχολιο για τη χθεσινη βραδια.Οι Ulver ειναι λατρεια.Οσο για το I Troldskog Faren Vild…τι να λεμε τωρα!Συγκινηση!

Δεν έχω να πω κάτι διαφορετικό απο όσα ήδη ειπώθηκαν…ήταν 1 απο τις πιο μαγικές ώρες της ζωής μου…το hallways με διέλυσε κυριολεκτικά και το not saved με αποτελείωσε…σε αντίθεση με την πλειοψηφία εδώ δεν έχω καμμία επαφή με το μακρινό black παρελθόν της μπάντας αλλά κατάλαβα πόσο πολύ ήθελαν οι περισσότεροι να ακούσουν έστω και νότα απο τα 3 πρώτα άλμπουμ…τα βίντεο απο πίσω ήταν υπέροχα (ειδικά όσα είχαν την ίδια αισθητική με το shadows)…Ισχυέι ότι ο κόσμος μίλαγε πολύ για ένα τέτοιο live και πίσω που ήμουν ή βουή ήταν και μεγαλύτερη…τα είχα ξαναπεί για το live των mono…δεν χρειάζεται να λέμε ότι κάποιες μπάντες πρέπει να τις βλέπεις χωρίς καν να ακούγεται η ανάσα σου…τι πιο ουσιαστικό λες εκείνη την ώρα απο αυτό που συμβαίνει μπροστά σου??ποτέ δεν το κατάλαβα…και φάνηκε στο τέλος του not saved πόσο πιο όμορφα θα ήταν αν επικρατούσε σιγή…

Χάρηκα που μίλησα λίγο σε Μάνο και Κρισπ που ήταν μάζι!

Not Saved στην Νορβηγία στο πρώτο live το είχαν τραβήξει κανά δεκάλεπτο, μας έστειλαν στον διάολο κι ήταν μία από τις πιο εξουθενωτικές εμπειρίες έβερ. Εδώ δεν κατάλαβα τίποτα. Btw πρώτο και τρίτο ulver είναι μπλακμέταλ. :slight_smile:

Εγώ δεν ήμουν Νορβηγία :stuck_out_tongue:

Καλά εγώ έχω αγάπες και με το συγκεκριμένο κομμάτι…!

Το δεύτερο δλδ δεν είναι black με την έννοια που είναι τα άλλα 2 (1ο & 3ο) ? :-k

Όχι, με την έννοια ότι είναι ένα φολκ αριστούργημα, με ακουστικές κιθάρες μόνο και ακούς και σε φάση τον Garm να κάνει μαθήματα a capella. Άκουσε τον, Kveldssanger, θα γουστάρεις σίγουρα.

Το παρουσίασες με λέξεις και έννοιες ελκυστικότατες…

Θα τσεκάρω εννοειτε!

thanx!:slight_smile: