Ελληνική underground σκηνή

Φιλε Παναγιωτη δε το βλεπω να γινει κατι τωρα με το γκρουπ,αργοτερα ισως,…επειδη εμεις (δε ξερω για ολα τ’αλλα γκρουπ των 80’ς) ειμαστε αγαπημενοι γιατι ολοι ειμαστε παιδικοι φιλοι απο την ιδια γειτονια και δεν υπηρξαν ποτε κοντρες η διχονοιες,υπηρχε παντα σεβασμος(πειραγματα)!!Για τον Μιχαλη Κουμπιο σιγουρα κατι θα βγαλει ειναι ο μονος που ασχολειται επαγγελματικα ακομη και δημιουργικα.Εγω δουλευω σε ασχετη δουλεια (δυστυχως) και απο τ’αλλα μελη ο ενας ειναι καθηγητης μουσικης σε γυμνασιο ο αλλος ειναι session μουσικος και παιζει σε διαφορα μαγαζια νυχτας απο λαικα μεχρι ροκαδικα αναλογα πως θα κατσει(μεροκαματο βλεπεις)!ασχολειται ακομα και με μελλισια(παραγει κατιτις…αυτο του αρεσει…ωραιος!!).και οι αλλοι δυο κανουν ασχετες δουλειες με τη μουσικη!Καποια στιγμη θα γραψω και καποιες αλλες σκεψεις μου!Παντως φιλε μου οταν καναμε αυτα τα ολιγα(πιστευω)ως γκρουπ αυτο εβγαινε μονο του χωρις οργανωση(αυτο ελειπε) και καναμε το χαβαλε μας αβιαστα και περιμεναμε να πιουμε το τσαμπα ποτο μας(βλεπε ΣΚΙΑΧΤΡΟ)!!Καποια στιγμη θα γραψω και αλλες λεπτομερειες…ευχαριστω για την υποστηριξη και την αγαπη που καποιοι εχετε για τα τραγουδια μας:)…ΠΑΝΤΩς ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ <<ΚΟΥΜΠΙΟΤΡΥΠΕΣ λογω Κουμπιου>>καπου το διαβασα(δεν εχει και πολυ σημασια παντως:wink:…ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ …

Πάντως αν αποφασίσετε ποτέ να κάνετε κάτι πάλι όλοι μαζί θα είναι αν μη τι άλλο αρκετά ενδιαφέρον. Αυτή ήταν η μαγεία του τότε: ό,τι κ αν δημιουργήσατε (λίγα ή πολλά) ήταν κάτι που έβγαινε αυθόρμητα και γιατί το γουστάρατε, παρά τα πενιχρά μέσα (παραγωγή, εξοπλισμός κλπ κλπ κλπ). Θα είχε ενδιαφέρον να ακούσουμε ιστορίες από την εποχή, την ανεξάρτητη σκηνή, από συναυλίες σας στο Σκιάχτρο, Scylab, Τερψιθέα κλπ. Όποτε έχεις όρεξη να τα θυμηθείς εδώ είμαστε εμείς να τα ακούσουμε.

PS: Υπάρχει ένας ισχυρισμός απο τον Μιχάλη Κουμπιό ότι μεταξύ 79 - 85 είχατε κυκλοφορήσει ένα mini LP (εκτός των δύο 7 ιντσων και την συμμετοχή σας στην Συνταγή Αντι Θανάτου). Είναι κάτι που μόνο στο εσώφυλλο του “Eίχαμε Πρόθεση” έχω δει να αναφέρεται. Όσο και αν έχω ψάξει για αυτό δεν έχω βρει καμμία πληροφορία. Υπάρχει όντως κάτι τέτοιο?

Φιλε Πανο για το LP σιγουρα δε βγηκε αλλα θυμαμαιο οτι υπηρχε συνεργασια με καποιο στιχουργο και ανθρωπο των γραμματων να γραψουμε τη μουσικη πανω σε ποιηματα του και να βγει δισκος.Αλλα δεν προχωρησε σε εγγραφη… θυμαμαι οτι καποια κομματια ειχαμε γραψει…αλλα μεχρι εκει!!Εις το επανιδειν!! …Υ.Γ.Πρεπει να ηχογραφηθηκαν 2 η 3 τραγουδια ισως γι’αυτο να γραφτηκε αυτο για το lp αλλα μεχρι εκει…

Α μάλιστα. Ευχαριστώ για την πληροφορία! Πρέπει να κάνετε κάτι πάντως με αυτά τα τραγουδάκια… είναι κρίμα να μένουν θαμμένα στα συρτάρια σας… :smiley:

πραγματικα πρεπει να ακουσετε τους “on thorns i lay”. Tα παιδια ειναι απιστευτοι κι εχουν κανει φοβερή δουλεια. οποιος εχει νεα τους ας επικοινωνησει μαζι μου.

Ανέβηκε το πρώτο demo των Nightstalker… όσοι πιστοί…

http://vertigo73.blogspot.com/2008/11/nightstalker-first-psychedelic-demo.html

Χθες πήγα στο Playhouse Gotique #4:

ωραία ήταν … είδαμε κ τύπους από το παρελθόν (Πουγουνάς από Flowers Of Romance), γενικά το Playhouse Gotique θα μπορούσε με λίγο καλύτερη προώθηση να είναι πιο γνωστο φεστιβαλ. Αλλά προς το παρόν παραμένει ο ορισμός του underground. Τέσπα. Είδαμε κ την ταινία Vlad The Demon, του Πουγουνα τελείως καλτια. Επίσης είχε και κάτι από dance performance υπό τους ήχους της Siouxsie. Όσο για τους αγαπημένους μου Χερουβείμ, ήταν πολύ ώραία φάση που τους είδα live τελικά, πρόκειται για μία εξαίρετη μπάντα που συνδυάζει ελληνόφωνο new wave / post punk / goth / rock με αρκετά γνωστά μέλη του χώρου.

Σήμερα παίζουν οι πιο γνωστοί New Zero God και οι ιστορικοί Split Image, αν και δεν το βλέπω να πηγαίνω μιας και θα τους δω τους Split Image τον Δεκέμβρη.

Ρε, αυτοί οι Γενιά, θα κάνουν ποτέ το λάηβ να δούμε κι εμείς μια άσπρη μέρα;

Οχι.

:stuck_out_tongue:

status: still waiting…

πού θα πάει θα φτάσει ο καιρός:!:

Γειά σας είμαστε οι ThePlaceWithin, μια 5 μελής alternative μπάντα απο την Αθήνα (σπουδάζουμε στην Πάτρα). Στο myspace μας (www.myspace.com/theplacewithin) μπορείτε να ακούσετε το demo που εχουμε ηχογραφήσει με τον Σάκη των raining pleasure στο στούντιο του στην Πάτρα (noise box studios). Aποτελείται απο 4 τραγούδια τα white dressed guests, run away, web nationality και idkidc. Έχουμε παίξει πολλά live σε Αθήνα και Πάτρα με τελευταίο αυτό στο after dark με τους rosebleed. Ολο το live αυτό υπάρχει στο youtube ( link: http://www.youtube.com/watch?v=ZbrtaiLXR8c) Επίσης έχουμε κερδίσει το βραβείο καλύτερης μουσικής στο 48 hour film festival έχοντας δώσει τα κομμάτια μας στην ταινία run away (http://www.youtube.com/watch?v=a7KcFZpQqJ8).
RebellionStartsFromThePlaceWithin ΑRE YOU IN?

σας ακούω τωρα, κουλ ακούγεστε. χαλαρά και ωραία.
μιας και είπατε για πάτρα και στούντιο σάκη, θυμάμαι που κάναμε πρόβες στο στούντιο τους στην κορίνθου (δεν πρέπει να λεγόταν έτσι τότε) πριν 7 χρόνια. βέβαια μπαίναμε μέσα στο στούντιο και αυτοί κλείνανε τα αυτιά τους υποθέτω γιατί καναμε φασαρία με τις θρασοπανκ διασκευές που παίζαμε, χαχα!

edit: θυμήθηκα… λεγόταν “studio 1-2-3” γιατί βρισκόταν και Κορινθου 123 χαχα!

Σε ποιο υψος ειναι αυτο γιατι κατι μου λεει… :-k

αν θυμάμαι καλά μεταξύ Άστιγγος και Νόρμαν!

Χαχα.Μενω στην γειτονια απο πανω.Στανταρ θα σε ειχα πετυχει οταν πηγαινα καμια
βολτα/φροντιστηριο.Α ρε Πατρα κωλοχωρι! :stuck_out_tongue:

έλα ρε! χαχα! στη νόρμαν μάλιστα έμενε και ένα φιλαράκι μου.

thnx panagiwth! to xalara kai wraia dn pisteyw oti einai kai toso kalo alla ok :wink: ! sta live sigoura vgainoun pio dynamika ta kommatia. loipon twra etoimasteite na nostalghsete akoma perissotero: shmera paizoume live sto stone bar! e? hahah! an vriskeste ekei konta tlme ekei hahah

Μαγκες αμα εχετε ορεξη ριξτε μια “αυτια” εδω…ειναι η μπαντα που παιζω…Λεγομαστε Avalanche και παιζουμε rock/metal…Πριν απο δυο μηνες, κυκλοφορησαμε το πρωτο ομοτιτλο μας cd με δεκα κομματια…Καθε σχολιο ειναι ευπροσδεκτο…:smiley:

www.myspace.com/avalanche2006

το όνομα από sisters of mercy το εμπνευστήκατε? θα τσεκαρω.

Μπα σιγα μην ακουνε και Sisters Of Mercy:p Sorry Geddy… Xaxaxa