Ελληνική underground σκηνή

κλασσικό γκρουπ της ZAM (zero artistic movement). Αφού σου αρέσουν οι guydeborians, τσέκαρε και τους Βαράτε Βιολιτζήδες.

Μα πόσο γαμάνε οι μωβαστρο;

τόσο:

:!:

καλα μιλατε σοβαρα ?

Σταντέ θα ανέβω προς βόρια μερια φέτος για να τους δω

8O λιωσιμο mode on.

mosh pit mode on

και αυτο ειναι πολυ ωραιο. guys δεν ειχα ξανακουσει και τα παλικαρια το χουν ανετα. Απο που ειναι?

ΚΑΒΑΛΑ

Αν κ το κλιπ π έχει φτιάξει ο άλλος είναι άθλιο!

Ε θυμιζει λιγο ντοκυμαντερ αλλα οσο αθλιο ειναι το κλιπακι αλλο τοσο μαμει το τραγουδακι8)

όντως. η μλκια ειναι οτι δεν έχει πολλά το τιουμπ

Ο προς το παρον βρισκω να ακουσω. Ευτυχως δεν εχει πολλα λαιβ με κακη ποιοτητα:?

Μια δεύτερη από το Behind the Veil webzine :

I’m really excited when I come across interesting bands that are dedicated to what they’re doing and strive for the best possible result. I’m also happy to discover Greek bands that don’t follow the main trends and musical directions that exist in our country’s scene, but have the abilities and potential to create a personal sound that can absolutely characterize them. Such a band is CROWDANCE who have managed with “Serpent”, which is in fact their first demo work, to form and shape a personal approach and deliver modern metal with plenty of industrial and melodic death metal touches. Their music also has traces of gothic music, but industrial extreme metal is a pretty clear and to the point description for the band’s sound. I don’t need to say anything more… If you are into modern metal, then get in touch with the band and support them!

“Sense my thirst? s outburst
Let the snake conduct thy senses into
A trip that deifies desire…”

Για το “Χριστίνα” μίλησα με ένα μέλος των Tabula rasa και μου είπε ότι στο τελευταίο κουπλέ λέει -

Πώρωση και πανικός γκιουραπα κοντομαλλη
και η Χριστίνα πλατσακον στην αγκαλιά μου πάλι.

Πλατσακον είναι ένα γυρισμα που εκανε ο Λευτερης στα τυμπανα χτυπώντας ταμπουρο βαθυ και κρασ παιτινι,αυτό το γυρισμα το ονομαζαμε πλατσακον και ουσιαστικα σημαινει “γυρισμα”

φίλε Morissey, κάπου το έχουμε ξαναπει για τον μυστήριο αυτό στίχο κάποια στιγμή νομίζω.

Anyway, ας κάνω μία πρόταση. Πρόκειται για το Καβαλιώτικο συγκρότημα Άδης, όπου έβγαλε ένα και μοναδικό αριστούργημα στις αρχες της τρέχουσας δεκαετίας με τίτλο “Αυτά που δεν θα δείς”. Δυστυχώς από εκεί και μετά τα ίχνη τους χαθήκαν εντελώς. Παίζανε ελληνόφωνο darkwave με απίστευτο πάθος, ειλικρίνεια και αφοπλιστική σκατοψυχιά. Η κιθάρα λειτουργεί απλώς συνοδευτικά, ενώ τα ηνία κατεχουν τα πλήκτρα, το μπάσο και οι καταμαυροι στίχοι. Πολλά λέω όμως, πάρτε μια γεύση

Είδα κάποιον που ρώτησε για Νεκρους μπακογιάννηδες - κοπανάγανε μέχρι και το 2007 - βγήκε και ένα κέρατο ονόματι “Βόθρος 2006”, το οποίο βρίσκεται σε μορφή Mp3 στο mp3 download secion του punk.gr

Πέρνα από τον Λόφο Στρέφη το Σάββατο :wink:

Το έχω υπόψιν το live, αλλά είναι αρκετά πιθανόν ότι δεν θα είμαι αθήνα ρε γμτ. Σε αντίθετη περίπτωση πάντως θα περάσω.

Παίξανε σαππορτ στους New Model Army αλλά και στο αντιρατσιστικό στην Θεσ/νικη. Δεν μπορεί να τους φέρει κάποιος Αθήνα ρεεεεε???

Tα παιδιά ζουν σε κόσμο που στερείται φαντασίας…

Αυτή την ξεχασμένη τραγουδάρα κάπου την έχω σε μια συλλογή! Ή μήπως σε δύο; :-k
EDIT: Πρέπει να το έχω ακούσει και 15 φορές σερί το τραγούδι απόψε χαχα

Μιας και είπες Καβαλα υπάρχουν οι Coin και οι Crakk αλλά μακρά αγαπημένοι:
Μωβάστρο

Άντε και ένα απο τηλεόραση:

EDIT Volume ΤΑΔΕ: Ναι μιλάγατε για την μπάντα πριν 2-3 σελίδες, τώρα το είδα.
Τους έχω δεί 2 φορές ζωντανά και για μένα είναι η καλύτερη ελληνική Live μπάντα που είδα ποτέ, μετά τις Τρύπες ομολογώ.

άντε και μετά τους Χαοτική Διάσταση