Ελληνική underground σκηνή

Αν και δεν έχει κιθάρα (ως electro-punk), πολύ όμορφο το Σταμάτα να μιλάς για θάνατο. Εύγε Παναγιώτη.

Πραγματικα μπορω να φανταστω την αντιδραση σου οταν το ειδες!:smiley:
Ρησπεκτ και στις διαφορες αφισες απο τα DIY live που εχει το βιντεο!

Όντως respect σε Παναγιώτη για όλη την δουλειά που κάνει στο rocking

Γεια χαρά Μάγκες μήπως ξέρετε μια μπάντα που λέγονται Flames?

Παίζουν undergound metal δεν είναι πολύ γνωστό συγκρότημα και θέλω πληροφορίες να μου δώσετε αν έχετε την Καλοσύνη.

Όσον αφορά την Γενιά του Χάους προσωπικά δεν μου άρεσαν πουλάγανε επαναστατιλίκι τρελό και ενώ αυτοαποκαλούνται αναρχικοι έκαναν συναυλία με είσοδο 15 ευρώ στο Gagarin(ωραίοι αναρχικοί)

Γνωρίζω πολλές μπάντες που παίζουν τσάμπα στα live τους
Όπως οι Χάσμα κλπ

Για τσέκαρε…

http://www.metal-archives.com/band.php?id=11532

Ευχήσου να μην το δει ο Παναγιώτης αυτό.

χαίρομαι που γουστάρατε και εσείς παίδες :!: Να στε καλά.

Σιγά μην είναι και ο οπτιμους πράιμ μεταμφιεσμένος σε πανκη. Υποθέτω ότι δεν ξέρεις πού πάνε τα 4 για αυτό το θέμα. Ψάξε, ρώτα, διάβασε.

Υπάρχει και θρεντ για τους Flames, νομίζω με μόλις 2 ποστ αν θυμάμαι καλά.

Λοιπόν, οι Flames ήταν το πρώτο μεταλ γκρουπ στα 80’ς που κατόρθωσε να βγάλει δίσκο. Σε μία εποχή που όλοι λέγανε ότι έχουν έτοιμο δισκογραφικό συμβολαίο με εταιρίες του εξωτερικού κλπ. Στα δύο πρώτα παίζουν speed / thrash καταστάσεις. Αν σου αρέσουν βρωμικα πράγματα, παραγωγή μούχλα και early Exciter, Slayer κλπ τότε θα γουστάρεις. Βασικά είναι πολύ καλά άλμπουμς, αν και το καλύτερο είναι το Made In Hell έχω μια αδυναμία - μεροληψία στο Mercilless Slaughter μιας και ήταν από τις πρώτες κασσέτες που είχα αποκτήσει από speedata πράγματα. Σε αυτόν τον δίσκο μάλιστα θα ακούσεις και την πιο ελεινή drum machine που έχει υπάρξει, μαζί με την πιο καλτ προφορά αγγλικών. Τα επόμενα Summon The Dead και Last Prophecy βρσκουν την μπάντα να κάνει μια στροφή σε πιο καθαρά θρας μονοπάτια και τις επιρροές από μπάντες όπως οι Kreator πιο εμφανείς. Γενικά ο ήχος θυμίζει τις σύγχρονες τάσεις της εποχής τους. Μετά σιωπή για αρκετά χρόνια, ΄ωσπου το 97 αν θυμάμαι καλά βγαίνει το τελευταίο τους άλμπουμ με Γερμανό τραγουδιστή, με τίτλο In Agony Rise. Λίγο πιο τσαμπουκαλεμένος ήχος, λίγο πιο Sepultura oriented. Το booklet του cd έχει φωτογραφίες των Flames αγκαλιασμένοι με τον Λεμμυ, με τον Mille από περιοδείες κλπ κλπ. Έχει ορισμένες κομματάρες μέσα και αυτό, αλλά γενικά η παραγωγή δεν βοηθά τα πράγματα πολύ. Αλλά και πότε βοηθούσε θα μου πεις. Ε από κει και μετά ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

κοζάρετε καλτιές τώρα ε…

Eμενα ο σεβασμος μ για τους Αντι ειναι απεριοριστος!!! Απο τις αγαπημενες μου μπαντες γενικα!

Τωρα για Γενια δεν εχω να πω τιποτε, αξιζει αραγες να απαντησει κανεις???

Αληθεια το βιντεο ξερουμε ποτε θα βγει απο τα λαιβ???

Γράφουμε την πρώην Γενιά στον παργαλάτσο μας και συνεχίζουμε με το ακόμα υπέροχο ελληνικό αντεργκραου.

Φίλε respect
Η απάντηση σου με καλύπτει πλήρως

:bow2::bow2::bow2:

“Όποιος ξεχνά το παρελθόν, είναι αναγκασμένος να το ξαναζήσει” (αρχαίο ινδικό γνωμικό)

Μαλάκα ήταν σοφοί οι Ινδοί! Πολύ ενδιαφέρων.

[FONT=Arial]“Η πιο φανερή ανοησία: προσπάθεια να φανείς έξυπνος.”
Α. Γκαλιάμιν
[/FONT]

Ωπα, κάτσε, εσύ έχεις πολλές γνώσεις. Τα βρίσκεις τυχαία ή τα μαθαίνεις απέξω;

Θέλω κι εγώ quotes για να τεκμηριώνω την άποψή μου αλλά δεν βρίσκω. :frowning:

“Όποιος ψάχνει, βρίσκει”
Λαϊκή σοφία

Εnd of spam.

Το πολύ το τίκι τάκα κάνει το παιδί…λαλάκα

Αφιερωμένο στους φιλόσοφους του forum…

:lol::lol::lol::lol:

Βασικα αυτο ειναι Mozart-ικη σοφια…:smiley:

“Search and you will find”

Η πρώτη κριτική από zine :
Crowdance ? Serpent

Crowdance were formed in the year 2007. This demo called Serpent, is their first official output and was released in 2009. It features three songs.
Crowdance combine Gothic Metal with heavy guitars and many electronic and industrial elements. The songs have no fast and brutal metal attacks, but are based on the heavy riffing and a dark industrial atmosphere. Singer Alex is mostly singing and not growling or screaming. Brutal vocals are used sparely, Alex can do both styles well. With a little bit more practicing, he surely will be a very good vocalist! The production is quite good for this kind of music, the bass is warm and pounding and all the additional industrial and electronic samples are also mixed well into the sound. All three songs are on the same quality level, my personal favourite is the last one, Threnody. Crowdance deliver a very satisfying debut, but they are ?dancing? on a musical edge: their music is maybe too heavy for electro-fans and too electronic for metal-fans, but I have no problem with that direction, the band should just continue on this path!

Οι Ενάντια είναι το γκρουπ που κάνανε πρώην μέλη των Αντίδραση, και πρόσφατα ανέβηκε βίντεο. Στην ουσία αυτοί είναι περισσότερο Αντίδραση, παρά το γκρουπ που έβγαλε το Παντού και Πουθένα…

Εδω δείτε το απόλυτο underground ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ όλων των εποχών

Tα παλικάρια τα σπάνε!!!