Πω είναι πάρα πολύ καλοί.Τουλάχιστον αυτά που ακούω στο myspace είναι πάρα πολύ γαμάτα τραγούδια…
Ας συστηθούμε πρώτα!
Είμαστε οι Crowdance και ξεκινήσαμε να παίζουμε πριν από 2,5 χρόνια στα Γιάννενα. Το ύφος της μπάντας είναι dark metal με αρκετά ηλεκτρονικά στοιχεία και σαφείς αναφορές στον αμερικάνικο ήχο στις κιθάρες.
Αυτήν την περίοδο ηχογραφούμε το πρώτο μας cd από το οποίο μπορείτε να ακούσετε 3 κομμάτια (Serpent, Crowdance, Threnody) στο site μας : http://www.myspace.com/crowdanceband
Εδώ υπάρχει κι ένα ακόμη κομμάτι (Dark Reflections) που δε συμπεριλαμβάνεται στο cd, αλλά αποτελεί παλαιότερη ηχογράφηση της μπάντας. Το πρώτο ομότιτλο cd των Crowdance θα είναι concept και πραγματεύεται την ιστορία της ταινίας “The Crow”. Ευπρόσδεκτες οι όποιες κριτικές - παρατηρήσεις!
And now…that all shadows mourn trapped behind the gates of eternity?
it? s time for me to return?to my mourning cell
Οι The Servants of Mephistofelis (gothic, dark wave) δημιουργήθηκαν στον Πειραιά το 1988, αποτελούταν από τους Κυριάκο Ηλιού και Πέτρο Τσαλπατούρο,που αργότερα ίδρυσαν τους γνωστότερους στο ευρύτερο κοινό, Οphelia’s Garden.
Σαν S.ο.Μ. κυκλοφόρησαν δυο demo κασσέτες,το “Νecrophilia” και το “Macabredance”.
Aρκετά αξιόλογη δουλειά και προσεγμένη παραγωγή για την εποχή.
info: http://costakisp-taperecorder.blogspot.com/2007/12/servants-of-mephistofelis-macabredance.html
αν σου πω ότι τα τραγούδια σας μου θυμίσαν μπάντες όπως οι Sundown και Dreadful Shadows με τραγουδιστή των Warrel Dane των Νevermore… Στο πιο ηλεκτρονικό δλδ. Ωραίο αυτό που άκουσα, λίγο στην παραγωγή (όσο μπορώ να κρίνω από την ποιότητα του myspace) θέλετε βελτιωση.
@ djnefilim666: η πλάκα είναι ότι σήμερα είχα μια συζήτηση για τους Servants of Mephistofelis με τον ξαδερφό μου. Καλή φάση!
[QUOTE=panagiotis;599148]αν σου πω ότι τα τραγούδια σας μου θυμίσαν μπάντες όπως οι Sundown και Dreadful Shadows με τραγουδιστή των Warrel Dane των Νevermore… Στο πιο ηλεκτρονικό δλδ. Ωραίο αυτό που άκουσα, λίγο στην παραγωγή (όσο μπορώ να κρίνω από την ποιότητα του myspace) θέλετε βελτιωση.
Eyxaristoyme gia tis parathrhseis! O Warrel einai safws epirroh sta fwnhtika, alla ean yparxoun epirroes apo tis alles dyo mpantes pou anafereis, aytes tha einai sigoyra tyxaies, dioti den exoyme akousei yliko toys.
Ean den sou einai kopos tha mas endiefere ti de sou arese sthn paragwgh wste na exoume mia idea kai gia to mellon…
ενόψει των επερχόμενων συναυλιών κιόλας:
τους ΜΑRTYRIUM απο Θεσσαλονικη που εχουν βγαλει μονο ενα δισκο (NOCTURNAL MARTYRIUM) πριν καμια 7ετια τους ξερετε? εχουν διαλυθει αλλα ο δισκος ειναι black metal γαμιστερο
αν μπορειτε να τους βρειτε αξιζουν.
Χμ,ενδιαφερον.:-k
Εγω παλι δε θα τους ξαναβλεπα live μετα απο το προπεσινο τριημερο-καταθεση ψυχης που μας προσεφεραν(ηταν τοσο ομορφη εμπειρια που δε θελω να τη χαλασω).Οι υπολοιποι παλι πρεπει να τους δειτε μιας και προκειτα για σημαντικη μπαντα για την ελληνικη σκηνη.
Οι εξαιρέτικοι D-Volume (τους είχα αναφέρει σε παλιότερο ποστ) θα παίξουν στο Jasmin στις 15 Μαίου, μαζί με τους Τσοπάνα Rave.
Το demo των Grain είναι διαθέσιμο για free download μέσω του site τους. Τα χω ξαναπεί, μερικοί φίλτατοι τους είδαν και live πρόσφατα (που θα πάει θα τους δω και εγώ κάποια στιγμή).
http://rapidshare.com/files/228265221/Grain_Demo.rar
για φανς των Metro Decay κλπ είναι ό,τι πρέπει.
Eγώ τους είδα. Καλή μπάντα γενικά, ο τραγουδιστής αρκετά δήθεν, τίποτα το ιδιαίτερο.
Εμενα μ αρεσαν σε γενικες γραμμες αλλα οντως ο τραγουδιστης πολυ δηθεν live
Μόλις ολοκληρώσαμε και το artwork! Αρκετά σκοτεινό όπως το θέλαμε!
Φωτογραφία από το εξώφυλλο μπορείτε να δείτε παρακάτω :
Το cd κοστίζει 5 euro. Όποιος ενδιαφέρεται για μια κόπια μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail : crow_dance@hotmail.com ή και στο alex_seretis@hotmail.com και να το παραλάβει εντός της εβδομάδας!
μερικές φώτος από μια συναυλία για καλό σκοπό, αν και είμασταν εμείς κ εμείς - ως συνήθως.
Sorrowful Angels
Trendy HooliGuns
Γυμνά Καλώδια
Στίγμα 90
Mαύροι Κύκλοι
ΑΝΤΙ
ανέβηκε ένα βίντεο στου youtube με σπάνιο υλικό (μουσικό / οπτικό). καθώς φαίνεται, μάλλον ο τραγουδιστής των Αντί μας έκανε την εκπληξη.
Κάτι τέτοια βλέπω και μένω ΜΑΛΑΚΑΣ.
τωρα…σοβαρα…τι ειναι αυτο ρε φιλε?:-s
Εγώ έχω μείνει μαλάκας με Metalmorfosis, με τίτλο λογοπαίγνιο που καταπίνει το σύμπαν, και frontman τον Nick Banger που μας φέρνει στο νου εποχές του ελληνικού τραγουδιού όπου η παιδική αθωότητα ήταν έκδηλη, εποχές που μεσουρανούσε ο Τζον Τίκης και στα διαλλείματα στους σινεμάδες κάναμε διάλλειμα για Ταμ Ταμ. Είναι πιο εξωτικό να λες “λεμονίτα” παρά “λεμονάδα” άλλωστε.
Επίσης με Marauder και το θάρρος τους να βγάλουν δίκσο concept για το 21, περιμένουμε δίσκο και για το Έπος του Αλβανικού Μετώπου και την ελληνίδα Ηρωίδα Μάνα.
Τι λες ρε φιλε! Αυτο το τραγουδι επαιζε πουθενα αλλου; μαλλον πρωτη φορα το ακουω…
Ελπίζω να υπάρχει κι άλλο υλικό. Αναμένουμε…
οι Αντί ήταν ίσως το πιο πρωτοποριακό μουσικό συγκροτημα των 80’ς. Παράλληλα με την καθαρή πανκ σκηνη, είχε δημιουργηθεί και μία άλλη όπου μουσικά ήταν πιο κοντά σε αυτό που αργότερα ονομάστηκε electro-punk. Πρωτεργάτες ήταν οι Αντί, Χωρίς Περιδέραιο, The Clown, Συνθετικοί κλπ. Η σκηνή αυτή ήταν πραγματικά πρωτοποριακή γιατί γεννήθηκε ταυτόχρονα με αντίστοιχες μπάντες στην Ευρώπη όπως οι Liaisons Dangereuses κλπ. Οι Αντί, κυκλοφόρησαν τα δύο πρώτα τους ντέμο το 1981 και 1982 αντίστοιχα. Δισκογραφικά, εμφανίζονται για πρώτη φορά το 1986 στην ιστορική Συνταγή Αντί-Θανάτου της FM Records. Λίγο πριν διαλύσουν, κυκλοφορεί η μοναδική ολοκληρωμένη δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο Μουσικά Αντίδοτα από την Wipe Out το 1990.
Τσέκαρε ένα από τα πιο γνωστά τους κομμάτια, το Σταμάτα Να Μιλάς Για Θάνατο, που έγινε επίκαιρο για άλλη μια φορά δυστυχώς, πρόσφατα…
Επίσης, εδώ μπορείς να ακούσεις ένα μικρό δείγμα από το ίσως καλύτερο κομμάτι τους, τον Εκπαιδευτικό Παροξυσμό:
Ναι δεν υπάρχει πουθενά, ούτε καν στα ντέμος, ούτε σε κάτι lives που έχω. Συγκοπή κανονικά έπαθα ε…