Ελληνική underground σκηνή

Άντε πες τα ρε να τελειώνουμε… Πραγματικά έχω ξενερώσει με τα λεγόμενα του παλικαριού παραπάνω που ούτε καν ήθελα να μπω στη διαδικασία να απαντήσω. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ΜΠΑΝΤΑΡΑ χωρίς δισκογραφική που μόλις βγήκε απο μόνη τους παραέξω τους κυνηγούσαν για υπογραφές…

EDIT: Υπερασπίζομαι προφανώς βήταβήταβήτα, απλά μάλλον είμαι αργός στο γράψιμο!!!

Άπειρο respect!:respect:

καλο φιλε, κ να μαντεψω? βγηκαν εξω, προσπαθησαν αλλα απετυχαν…Α ξερεις ειχα κ εγω παλια μια τετοια μπαντα, με κυνηγουσε η Century Media που μου ειχε κλεισει περιοδεια Βορεια Αμερικη κ Ευρωπη, αλλα τελικα δεν εκατσε…ασε, πονεμενη ιστορια :stuck_out_tongue:
Μπορειτε τουλαχιστον να μιλατε με ονοματα συγκροτηματων κ οχι με γενικολογα?

Δεν το είπα ούτε για να γελάσεις, ούτε για να ειρωνευτείς, αλλά για να προβληματιστείς λιγάκι για το τι ευκαιρίες δίνονται στην Ελλαδίτσα σε μπάντες που αξίζουν. Βεβαίως και μπορώ να σου πω σε ποιά μπάντα αναφέρομαι αν το θες, μέσω π.μ. και αν δε με πιστέψεις μπορείς να ρωτήσεις κάποιον που εσύ θεωρείς αξιόπιστο.

Αφου αυτες ολες παιζουν επειδη ξερουν τον Κατινακη. Κ μαλιστα οι μισες απο αυτες παιζουν κ στο gig Behemoth και μαντεψε ποιος το διοργανωνει κ αυτο…ναι σωστα μαντεψες …ο Κατινακης. Αρα μικροκοσμος πραγματι…

Οι Suicidal Angels υπέγραψαν στη γνωστή εταιρία λόγω του κυρίου Κατινάκη;

μεσω π.μ ???.Κατι μου λει πως φοβασαι μη γινεις ρεζιλι στο φορουμ.Ελα πες το δε 8α γελασουμε πολυ στο υποσχομαι.

Αυτο το βρισκω υπερβολικό που λες. Φανταζομαι δεν αναφερεσαι φυσικα στα μεγάλα και ηδη καθιερωμενα συγκρτημα της δικης μας σκηνής αλλα σε ποιο underground φαση. Δεν εχω δει βέβαια και πολλά live αλλα κάτι έχουμε δει και εμεις απο ελληνικές μπαντες και το επιπεδο των marduk δεν το φτανει καμια μπαντα δικη μας, μην τρελαθουμε τωρα και δεν αναφερομαι σε άλμπουμ (γιατι εκει είναι θέμα γουστου και εσυ marduk δεν πολυγουσταρεις πλεον) αλλα σε επιπεδο live παρουσιας. Αυτο δεν σημαινει πως δεν εχουμε μπαντες που να μπορουν να σταθουν στην σκηνη μαζι τους, φυσικα και έχουμε και κάλιστα θα μπορουσαμε να εχουμε ελληνικα support εδω και με καλύτερα πιθανον αποτελεσματα απο Mastic Scum/Sinate αλλα… το κουρασες πιστευω με το παραπάνω που ειπες. Αλλο πραγμα να μην γουσταρεις αυτα που παιζουν οι marduk και άλλο να αυτο που ειπες. Φιλικα παντα.

Κοιτα ρε φιλοξ , επειδη μαλλον πρεπει να εχουμε και κοινο συστημα συνεννοησης , τι εννοας επιτυχια εσυ ? Τεσπα το γιατι μπαντες ελληνικες δεν υπογραφουν σε μεγαλες mainstream εταιριες ειναι θεμα μαρκετινγκ . Η γερμανια στηριζει την σκηνη της ανετα γιατι ειναι μολις κατι λιγα (ισα ισα 5πλασια) εκατομυρια παραπανω απο μας , κανε μια βολτα να δεις τι ακουει ο κοσμος απο κει (προφανως εννοω μονο γερμανικεσ μπαντες) . Τα ιδια και αγγλια , αλλα βαριεμαι να σου εξηγησω γιατι δν σε κοβω και πολυ δεκτικο. Ελληνικες μπαντες τωρα παρα την μηδαμινη αγορα που εχουμε, εχουν ελπιδες κυριως σε πιο μικρα αλλα καλα labels εκτος και να τα σκανε σε μανατζαρεους για να περιοδευουν με vader και incantations (βλ Innactive Messiah , Suicidal Angels , Web κ λοιπους τετοιους που ομολγουμενως δεν εναι του γουστου μου). αλλα και παλι τσουτσεκια δεν τους λεμε αυτους ? Τωρα αν θεσ και στα πιο αντεργκραουντζ … οι Dead Congregation πουλανε περισσοτερο απο VON στην NWN , οι Dodsferd εκαναν sold out κοπη 3000 κομματια σε λιγοτερο απο 6μηνο στην Moribund , οι Acrimonious ειναι στην Ajna, οι Injekting Khaos κατουρανε στη μουρη των περισσοτερων δημοσιων υπαλληλων της SOM και πολλα πολλα αλλα που βαριεμαι να λεω. Βαλε και τιποτα Inveracity , Slavebreed , Terrordrome, Hommo Iratus και διαφορους αλλους death metals που μαλλον δεν ακους (βλεπω και κατι sunwheels εκει περα στο αβαταρ σου) οποτε ρε φιλος τι να λεμε . Ακου κανα ns ( και απο αυτο εχουμε μπολικο παντως και αρκετα ανγνωρισμενο, θεσ να σου πω ? ) και ασε εμας να γλυφουμε …

dead : ατοπο … μαρντουκ ζουνε μονο λογο mortus οι μπαντες που σου λεω ανετα τους πατανε , αμα ξεκολησουμε απο τη μιζερια μας και ανοιξουμε τα ματια μας. Σε διαρκεια δεν ξερω μιας και ειναι πιο νεες , αλλα σε δυναμη ποιοτητα κτλ ανετα

ειμαι φαν των Suicidal εδω κ 2 χρονια. Εχεις μπερδεψει την που… με τη βουρτα.Εγω μιλαω για συναυλιες κ οχι για δισκογραφικες.

Loooolz! Να’το και το NS… Χεχε όντως κι εκεί μέσα είμαστε πανάθεμά μας. Όσο για το φιλαράκο που θέλει να ακούσει ανέκδοτο, θα το έχει. Οι Vulnus τι σου λένε;

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:…σορι υποσχε8ικα να μη γελασω αλλα δε μπορεσα.Σορι κ παλι. Εχεις κ αλλα τετοια??

1000 σόρρυ για το νταμπλ πόστ, αλλά προτείνω στον akis μια πιο προσεκτική ανάγνωση, γιατι θέλωντας να με κάνει ‘ρεζίλι’, μάλλον γίνεται ο ίδιος. Φιλικά πάντα

ακις , εχεις δοκιμασει με την μπαντα σου να ζητησεις να παιξεις σε καποιο λαιβ ? αν ναι κ εφαγες Χ τοτε :

1. δεν ειστε καλοι
  2. δεν ειστε του γουστου του διοργανωτη
  3. δεν κολατε στο λαιβ
  4. ολοι ειναι τουτσεκια κ γλυφτες

Τι σου φαινεται πιο λογικο ? Και προφανως ο διοργανωτης εχει καποιες μπαντες στο μυαλο του και συνηθως αυτες βαζει ( ιδιαιτερα αν εχουν ψιλο κοινο), και προφανως παιζουν και μανατζεριλικια κ απειρες πουστιες … αλλα νταξει καμια φορα μηπως ειναι το (1) το προβλημα και οχι παντα το (4) ? λεω εγω … :roll:

Πολυ οφ τοπικ δν επεσε ρε παιδια εδω? Δεν παμε σε κανα θρεντ να τα πουμε μια χαρα με την ησυχια μας (σας:p)?

ban στον νεκρομειεμ … ακισ γιατι γελας με βουλνους ?

Μα ειναι για να μη γελας οταν μας λει ο τυπος οτι τους παρακαλαγαν να τους δωσουν συμβολαιο αλλα τους κλαναν κ πας στο myspace τους κ λενε looking for label κ εχουν 5 plays ολη μερα?? Ποιον πανε να δουλεψουν τωρα?

Συμφωνω με τον DEAD απολυτα. ΟΙ μπαντες εδω εχουν πααααρα πολυ δρομο να ακομα να φτασουν στο επιπεδο που πρεπει.

εχουν παιξει οι βουλνουσ εκωτερικο ? ναι η ου ? ποσες φορες ?
απαντα με τη μια και μετα γελα οσο θες με τη μαλακια σου γιδοβοσκε… χωρις google search στα γρηγορα

εντιτ: επειδη λοιπον προφανως εισαι ασχετος περα απο καθε οριο , και αναγκαστικες να μπεισ στο space για να δεις ποιοι ειναι οι vulnus και επειδη ο χρονος του διαγωνισμου ελειξε . μεγαλωσε πρωτα λιγακι μαθε μπαλιτσα (κατα το γνωστο ρητο του αρχοντα) και μετα γελα με τις μπαντες που σου λενε.

Btw η μπαντα ουσιαστικα εχει διαλυσει εδω και σχεδον δυο χρονια (μετα το σπλιτ με τους ISINYF) , και το space απλα υπαρχει για να δινουν cds-merch και να τους ακουει οποιος ψηνει… ετσι για να εχεις να λες οτι εμαθες και κατι σημερα

Ώπα εσύ το προχώρησες πολύ στο μυαλό σου! Ούτε είπα οτι τους παρακάλεσαν όλες οι δισκογραφικές του κόσμου και σε καμία περίπτωση οτι η μπάντα ‘έκλασε’ κάποιον! Εγώ ξέρω οτι όταν αποφάσισαν να βγουν απο μόνοι τους να παίξουν στο εξωτερικό, τους ήρθε κατ’ευθείαν πρόταση. Τώρα τι λέει το myspace δεν το γνωρίζω, όμως μου φαίνεται περίεργο να ψάχνουν κάτι, απο τη στιγμή που η μπάντα είναι στον πάγο αυτό τον καιρό…

Εχουν δρόμο για να φτασουν επιπεδα marduk σε ότι αφορά την γενικοτερη παρουσια μιας μπαντας στην σκηνη (αποδοση, παιξιμο, επαγγελματισμος κ.τ.λ. ). Αυτο το επιπεδο δεν το φτανεις ετσι ευκολα. 3-4 μπαντες είναι στην Ελλαδα που έχουν αναλογο επιπεδο με marduk σε αυτα που ειπα. Αλλο αν σε μουσικο επιπεδο κάποιοες ελληνικες μπαντες σου αρεσουν παραπάνω.