Γνωστη η ιστορια Ακι. ελλινικες μπαντες που απετυχαν αλλα στη παρακμη τους θα πουν δεξια κ αριστερα τη φαμφαρα τους περι ποσο ροκσταρ ηταν για να το παιξουν κατι.Αυτο που μου κανει εντιπωση ειναι πως καποια ατομα πιστευουν οτι ακουν.Αστο μη το ψαχνεις.
Να θεωρήσω ως παρακμή τα 5 plays στο myspace; Γιατί εγώ δεν αναγνωρίζω άλλη παρακμιακή στιγμή των Vulnus.
βββ καλει ντεθστερ … ψαξε μετα γιατι το φορουμ σου ειναι για τον πουτσο
νταρκριπερ οχι γενικολογες απαντησεις … :lol:
θανατικη ποινη στον BAN … ηξερε πολλα και πρεπει να πεθανει :lol: :lol:
Αυτο ακριβως.Ειναι να μη γελας με μια τελιωμενη μπαντα που καποιοι τι παρουσιαζουν ΜΠΑΝΤΑΡΑ.(δες πργ σελιδα). ???Το επιασες τωρα??Χαιρομαι!
Δηλαδη ρε ακις οποια μπαντα τα σπαει για τον αλφα βητα λογο ενω γαμαει παυει να ειναι ΜΠΑΝΤΑΡΑ?
θα χαρω να μοιραστεις μαζι μας τουσ λογους τισ διαλυσης τους … που τους καθιστουν τελειωμενους, τοτε μαν 8)
Καλά μιλάμε για καμία λογική! Το οτι έχουν σταματήσει σημαίνει οτι δεν είναι ΜΠΑΝΤΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ; Δεν βρίσκω καμία συνοχή.
Λοιπον ωραια μπανταρα οι Vulnus και τα λοιπα δεν θα διαφωνήσω αν και τους ηξερα ελαχιστα απο όταν είχα κάνει Myspace την πρωτη φορά. Αλλα τι ειναι αυτο που σας κανει να πιστευετε πως είναι στο ίδιο επιπεδο με τους marduk εμενα αυτην την απορια θέλω μονο να μου λυσετε. Προσοχη δεν ρωταω για το αν σας αρεσουν μουσικα περισοτερο, άλλο πραγμα αυτο.
βασικα κ εγω οταν ειδα βουλνουσ γελασα.Περιμενα κατι καλυτερο μετα απο το “ΜΠΑΝΤΑΡΑ που τι κυνηγανε για συμβολαια αλλα δε δεχονται”.
Τελικα επρεπε να το στειλεις π.μ. κατι ηξερες εσυ.
νταρκριπερ δν απαντησες για της μπαντες που σου πα και για το μαρκετινγκ κτλ … αν δεν ξερεις τι ειναι αυτο …google ολο κατι θα βρεις , παιζουν τουτοριαλς πως να γινει τσακαλι σε μισο λεπτο κ τετοια … αλλα πανω απο ολα οχι γενικολογα συμπερασματα
αλλα μαλλον εχουν φαει Χ με το κιλο οι μπαντες σας ε :lol:
Δε θα λέμε τα ίδια, μάθετε ανάγνωση και βάλτε και μυαλό. Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Επιπλέον, η ειρωνία δεν ήταν ποτέ, ούτε θα είναι επιχείρημα.
Μας μιλας συνεχως για google k για μπαντες που τρωνε ακυρο.Ξες δε 8ελει να ειναιι κ πολυ εξυπνος καποιος να καταλαβει οτι εισαι ολη μερα στο γκουγκλ κ ψαχνεις να βρεισ καποιο γκιγκ με τι μπαντα που εχεις αλλα τρως ακυρο. Αντε πες μας τωρα πως λεγετε η μπαντα σου.
Ρε κλειδωστε το πολλη βλακεια μαζευτηκε τελευταια δε μπορω αλλο λεμε.
:lol::lol::lol::lol: ΘΕΟΣ!!!
χαχαχα ακη τσακαλος εισαι … αλλα μαλλον το αντιθετο θα πρεπε να καταλαβεις …
απαντηση δεν πηρα ομως … μηπως αποφευγεις κατι ? για πες μας γιατι διαλυσαν οι τελειωμενοι οι Vulnus ? Μην αλλαξεις θεμα ομως παλι
ντακρρπερ και συ … ΣΤΟ ΘΕΜΑ μασ λοιπον
Ρε συ βββ googlαρε το να πουμε!
:lol::lol: Πες του τα ρε συ γιατι εμεις βαρεθηκαμε. Μαλλον στους βουλνους παιζει η επαιζε κ σπαζεται.Αστον 8α του περασει.
χαχαχα φανταζομαι ακη να googleαρει “λογοι διαλυσης μπαντων που εμαθα πριν 5 λεπτα αλλα το παιζω οτι τις ξερω” … ενω ταυτοχρονα Νταρκριπερ σπαει τηλεφωνα σε συμμαθητες απο το σχολειο για να βρει αντιστοιχες κολομβιανες μπαντες που εκαναν επιτυχια και να κερδισει τις τιποτενιες μπαντες που του λενε (και προφανως δεν ξερει) στο ατιμο το ροκιν το φορουμ… :lol::lol::lol:
επος επος … ΝΤΕΘΣΤΕΕΕΕΕΡ 8)
double post :
λοιπον δεν απαντας προφανως γιατι δεν εχεις ιδεα … για να σε βοηθησω οχι δεν εχω καμια σχεση με την μπαντα … ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ λοιπον αφου δεν ξερεις γιατι διαλυσαν , πως βγαζεις συμπερασμα οτι ειναι τελειωμενοι … επισης αφου δεν ηξερες την μπαντα μεχρι πριν λιγα λεπτα πως μπορεις να ξερεις τι εκανε οταν ηταν ενεργη και τι ανταποκριση ειχε στο εξωτερικο (που γαμουσε btw) ? ΑΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ μηπως εισαι ενα ηλιθιο πιτσιρικι που εχει αποψη για ολα χωρις να εχει την παραμικρη ιδεα ? :-k
Διαλυσαν λογω αποστασης των μελων … μιασ και οι μισοι ειναι εξωτερικο . να και κατι ακομα χρησιμο για σενα . και μπαντα εμαθες και πληροφοριες .
edit : δεν το πιασες αλλα ο νεκρομειχεμ μαλλον δεν κοροιδευει εμενα :lol:
εγω ακομα περιμενω ωστοσο απαντηση στο τελευταιο μου ποστ.