Ισχύει!
ναι όντως τελικά είναι πιο ενεργές απ’ ότι νόμιζα. θενξ για τα ινφος.
ε αύριο λαηβ ducky boyz στο αφτερ νταρκ.
Λοιπόν έφαγα θεότρελη φλασιά αυτή τη στιγμή…
Δευτέρα γυμνασιού λοιπόν, όντας ένα τσουτσέκι που ψαχνόταν στην punk σκηνή, είχα κάνει μια παραγγελία από punk.gr (όταν υπήρχε σαν site κι έκανε παραγγελίες) ένα cd από μια μπάντα ονόματι χημική επιδημία…Την παραγγελία αυτού του δίσκου την είχα κάνει καταλάθος, μιας και ήθελα να παραγγείλω κάτι άλλο και μπέρδεψα τις μπάντες…Όταν λοιπόν μου’ χε ερθεί το cd, είχα αηδιάσει! Ελεγα, τι είναι αυτή η καφρίλα και κάτι τέτοια…Ομως αργότερα μετά από κάποια χρόνια γουσταρα να πω την αλήθεια…Οι τύποι πρέπει να crust-ιζαν αρκετά αλλά πριν τόσα χρόνια δεν είχα ιδεα περι τίνος επροκειτο…Εχω να ακούσω τον δίσκο και τρία χρόνια ίσως…Θα πέσει ξέθαμμα τρελό…
Ξερει κανείς τι απέγιναν σαν μπάντα??
:lol2: Ρε θυμάμαι ένα τραγούδι του δίσκου που λεγόταν: Πλατεία Εξαρχείων και ξεκινούσε μ’ έναν τυπά που ούρλιαζε: ΦΩΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :lol3:
To εξώφυλλο είχε την χειρότερη ανάλυση εικόνας που χα δει ποτέ. Πρεπει (με επιφύλαξη) να έδειχνε μια κατεστραμμένη πολη…
Καλά σας χώνει η grind - ιά
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ
aaaaaaaargh!
ωραία καφρίλα είναι. έναν δίσκο έχω “Στην Πόλη του Χάους”, η εναλλαγή γυναικείων και φωνητικών ήταν μόδα για μια φάση σε αυτα τα συγκροτήματα…βλ. χειμερία νάρκη, ολεθριο ρήγμα, χημική επιδημία κλπ…
δεν έχω αντιληφθεί κάτι άλλο από αυτούς, αν και δεν νομίζω να το συνεχίσανε.
ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΝΑΓΗ είσαι ΘΕΟΣ!!
Είχα βρει ελάχιστο κόσμο όλα αυτά τα χρόνια να τους ξέρει!
Grind παιζανέ!? Δεν θυμάμαι, να σου πω την αλήθεια…Αλλά μπορεί. Τοτε δεν ήξερα και πολλά ιδιώματα ακραίου ήχου…
Κι εγώ αυτό το άλμπουμ είχα! Μάλιστα Τραγουδούσαν τρεις! Η γκόμενα, ένας τυπάς που τον έλεγα αρουραίο και ο βόθρος.
Συγκινούμαι ρεεεεε
χεχε, όχι δεν παίζαν grind, αλλά σε μερικά σημεία, όπως ομώνυμο κομμάτι διάρκειας 37 δευτερολέπτων, είχαν αρκετά στοιχεία.
Α κατάλαβα…
Λοιπόν το’ βαλα τώρα να τ’ ακούσω…
Ρε όποτε ακούω το κομμάτι: Πλατεία Εξαρχείων πεθαίνω στο γέλιο!
Πάντως το κομμάτι: Πολεμος χώνει για τα καλά! Εχει μια απίστευτη μεταλική ριφάρα
χθες οι Ducky Boyz, μαζί με τους Deadly 44 που άνοιξαν τη συναυλία, δώσανε το προτελευταίο τους live. Σε ένα μήνα θα παίξουν μαζί με τους Lost Bodies και μετά θα το διαλύσουν.
ΠΡΟΒΕΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ LIVE ΣΤΟ GAGARIN.
Ωραιος ο 22Rat!!
Ακουσα και τους χημικη επισημια (δλδ ειχα κατεβασει το αλμπουμ, αλλα δεν μπηκα ποτε στον κοπο να ακουσω), καλη φαση ητανε!!! Εξαλλου ξερουμε τι φλωρος και χαζοχαρουμενος ειναι ο worst enemy ημουν σιγουρος οτι δεν θα του αρεσε:p
Χαχα, πες τα! Παιζει στους muerte ομως οποτε στηριζουμε!
Α επισης, ακουσα οτι βγηκε το 2o αλμπουμ απο schwartz and anger και αναμενουμε απο στιγμη σε στιγμη να ανεβει σε κανα blog
άμα σας αρέσουν οι χημική επιδημία, τσεκάρετε και χειμερία νάρκη.
στα φωνητικά είναι ο τραγουδιστής των Χαοτικό Τελός…
βέβαια σε καμμία περίπτωση δεν φτάνουν τα επίπεδα των Χαοτικό Τέλος, δυστυχώς…
χααχχαχαχαχ ρε απαράδεκτοι τώρα τα’ δα αυτά!!
Μ’ αρέσουν ρε! Αλλά λίγο… :lol:
χιλιές φορές χειμερία ε.
Ακού εκεί χαζοχαρούμενος :lol: http://www.youtube.com/watch?v=5Fx0ssedyYI
οντόπι: timeous ενημέρωσε με όταν βγει το δεύτερο swartz
Kαι μη ξεχνιόμαστε… ΜUERTE DE LA PLEMPA
Χειμερια Ναρκη >> Χαοτικο Τελος :roll:
Τσεκαρε το crustothread, εχουν αναφερθει αρκετες ελληνικες μπαντες.
http://www.youtube.com/watch?v=cnRffxCIHUQ&feature=related
Εννοειται πως θα ενημερωσω, βασικα, θα σας τα πρηξω αν ειναι αναλογης ποιοτητας με το πρωτο
Προβλεπεται θεικη λαιβαρα
χαχαχ get a life σωστός! :thumbup: (Παρεπιπτόντως το άλμπουμ full circle γαμεί ε)
Μακάρι να βγει καλή η λαιβούμπα!
Λεπόν περιμένω ενημέρωση περί swartz
αυτά που προτείνετε στο θρεντ του κραστ τα τσεκάρω κατά καιρούς, είναι περισσότερο φασαριόζικα απ’ ό,τι γουστάρω. Όσο για την σύγκριση Χειμερία Νάρκη - Χαοτικο Τέλος, μου κάνει εντύπωση ότι θεωρείς του πρώτους καλύτερους.
Ουτε εγω το καταλαβαινω. Κλασεις ανωτεροι οι Χαοτικο!
Οι Χαοτικο μου κανουν για πιο punk καταστασεις ενω οι Χειμερια ειναι crustιλα ωραια. Οποτε στηριζω Χειμερια
Τι είπες τώρα; 8O
Το πρώτο τους είναι άνετα ό,τι καλύτερο έχω ακούσει σε ελλάδα γενικώς (όσο υπερβολικός και να ακούγομαι).
Αναμένουμε.
Επιθανατιος Ρογχος
Το αλμπουμ ειναι πραγματικα καλο παντως. Αναμενουμε