Βασικά, οι Απολίτιστοι είναι για τα μπάζα τελείως, ο μόνος λόγος που τους ανάφερα είναι για τό συγκεκριμένο κομμάτι που το έφερε ο λόγος (που δεν λέει και τίποτα δλδ). Απλά είχαν ένα κομμάτι που είχε γίνει γνωστό παλιά, το Οικολογία S.O.S, που και πάλι δεν λέει τίποτε απλά είχε μπεί σε γνωστή κασσέτα με λάηβ από διαφορά συγκροτήματα στη Villa Aμαλίας που τριγύρναγε από χέρι σε χέρι παλιά.
Ρε Γράκχε, ομολόγησε ότι σου αρέσει το Θα ψηφίσω ΚΟΥ ΚΟΥ Ε. χαχα
Τί περιγραφή να κάνω? Τα πλήκτρα βασικά θα μπορούσες να τα πεις new wave, αλλα το κομμάτι όχι. Έχει αυτό το σόλο στην κιθάρα (άν μπορείς να το πεις έτσι δλδ) που το πάει αλλού. Βασικά τα πλήκτρα μου θυμίζουν midi αρχείο ήχου της Amiga
Ρε, δείτε ρε και το βίντεο των No Man’s Land ρε να νιώσετε πχιότητα.
Δεν ξέρω που αλλού να ρωτήσω. Άμα δεν ταιριάζει εδώ το ποστ βάλτε το αλλού.
Πριν καναδυό μήνες που είδαμε τους Planet of Zeus εδώ πάνω(με 100 άτομα κ αν…), μας έπαιξαν κάποια από τα καινούργια τους κομμάτια. Απ’ότι είδα στο space γράφουν πως μπήκαν στο studio τον απρίλη. Μήπως γνωρίζει κανείς πότε να περιμένουμε το άλμπουμ; Έχω την αίσθηση πως το ανέφεραν κ στο λάιβ αλλά δεν θυμάμαι :–
Για όσους ενδιαφέρονται, οι Συνθετικοί βγάζουν νέο άλμπουμ. Έχουν ανεβάσει και μερικά τραγούδια στο myspace τους, και είναι της παλιάς καλής συνταγής, electro/punk/new wave straight from the 80’s.
Αν και δεν ξέρουν ακόμα τι θα γίνει με την εταιρεία διανομής, σε λίγες μέρες θα έχω το cd στα χέρια μου. 8)
Anti-Pasti και Pirovatis, τσεκάρετε το myspace των Συνθετικών, έχουν ανεβάσει τρία κομμάτια από το νέο άλμπουμ. Και αυτό που λέει ο Pirovatis δεν ισχύει μόνο για τις φάτσες τους, αλλά ειδικά άμα ακούσετε και τα τραγούδια, θα διαπιστώσετε ότι τα 20 χρόνια δεν τους επηρέασαν καθόλου…
Άκουσα την συλλογή Νο6 της ΖΑΜ…
Ενδιαφέροντα τα 2 τραγούδια της Dinos & Elli The ZAM BAND ειδικά το fadasmata apo to chaos ακούγεται σαν μια ονειρική μίξη των ΠΟΥΓΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ με ΑΡΧΙΔΙΑ! (όχι δεν βρίζω)
Κατα τα άλλα, η συλλογή όπως την περίμενα.
Σχετικα με το B-Fest. Πολύς κόσμος (βασικά πάρα πολύ κοσμός), άνω των 4000 ατόμων σίγουρα. Ο λόγος για τον οποία πήγα δεν επετεύχθη, δηλαδή να δω τους Εκτός Ελέγχου. Δεν είναι δυνατόν να είσαι όλη μέρα στο πόδι, και να έχει φτάσει 3:00 ξημερώματα και να μην έχουν παίξει τα 3/7 των συγκροτημάτων. Είχαμε και δουλειά το πρωί, οπότε ούτε αυτήν την φορά έκατσε να τους απολαύσω. Τέλος παντως, μας αποζημιώσαν τα Μωρά στη Φωτιά πάντως όπου χορέψαμε για τα καλά. Λοστ μπόντιζ σταθερή αξία. Τους άλλους τους ξένους που παίζαν ραπ ούτε που τους ήξερα, καλοί ήταν πάντως. Ρεσπεκτ και σε εκείνη την μπάντα που δεν μάθαμε ποιοι ήταν και παίξαν διασκευή στο Δυο Δευτερόλεπτα από Πίσσα και Πούπουλα. Α! και ακούσαμε και μία ελληνοφωνη εκτελεση του HOliday in Cambodia, ντάξ, έτσ κ ετσ. Ε κατά τις 3 και κάτι φύγαμε υπό τους ήχους του “Αντιλαλούν οι φυλακές” του Σαδίκη (μεγάλη μορφή, ρεσπεκτ, αγαπάμε Εν Πλω κλπ, αλλά σόρρυ ήμουν τόσο πτώμα, και είχα και πρωινό ξύπνημα).
Πολύ σκόνη όμως, στα Μωρά στη Φωτιά, γύρισα και έφτυνα μαύρο σάλιο. Τεσπά.
Οι Γκρόβερ βγήκαν κατά τις 4, είπαν για περίπου μισή ώρα δικά τους και από τον νέο δίσκο, από ένα σημείο και μετά ανέβηκε μαζί τους και ο τραγουδιστής των Εκτός Ελέγχου. Αν συγκράτησα καλά (ήταν και νωρίς το πρωί) ακούστηκαν:
-Ένοχοι
-Η δικιά τους αρετή
-Στη γη της Λιλιπούτ
-Σ’ αυτή την πόλη (μίξη Γκρόβερ και Εκτος και ενός άκυρου τυπά που θεώρησε ταιριαστό να βγάλει τις κραυγές του έχοντας αρπάξει ενα μικ)
-Εφιάλτης
-Σάπιος
Στη συνέχεια αφού εξάντλησα κάθε ικμάδα αντοχής και κάθε πιθανή παρέα αποχώρησα κατά τις 5 και δεν πρόλαβα να δω αν βγήκαν οι Πανικός.
ΥΓ: Κάποια στιγμή πρέπει να σε πέτυχα μΠαναώτη αλλα μέσα στο μπούγιο χαθήκαμε και μείναμε μονάχοι…:hippy: