Απίστευτη μπάντα οι Χωρίς Περιδέραιο μια και τους αναφέρατε. “48 Σιωπές”, “Άνωση”, “Ganuma de Linarus” ανήκουν στην κατηγορία τραγουδιών δεν-μπορεί-να-γράφτηκαν-εδώ.
Παναγιώτη, δώσε αν μπορείς περισσότερες πληροφορίες ή κάποιο λινκ.
Τι έχουμε εδώ;
Α.
Άλλη μία post metal/rock μπάντα.
Και;
Γαμάνε._
Νέος δίσκος free-streaming στον ρουφιάνο παρακάτω:
http://www.facebook.com/pages/Hedvika/134781709931963?sk=app_178091127385
http://soundcloud.com/geheimnis-records/sets/the-reporters-bare-hands-30th/
Geheimnis Records is pleased to announce the reissue of the classic 1983 album of The Reporters? ?Bare Hands?, including the tracks from the 1982 7?? single ?Computer World / I Wanna Know?, in a special limited edition release with the title ?Bare Hands / 30th anniversary edition?. This reissue has highly emotional aspects, cause both the band?s releases are one of our all time favorites, amongst the Greek new wave bands of the 80?s and, apart from this, it?s the catalogue number 01 of the legendary Creep Record?s LP releases. This year, we?re celebrating 30 years, since their first release back in 1982 on Creep Records.
The band itself was a collaboration and coexistence of very talented young musicians and it was bad luck that it was disbanded one and half year after its first appearance. It managed though to inherit us 2 records (one 7?? single and a full-length LP album) of very-well-constructed and formed contemporary New Wave/Post Rock sound of that era, but at the same time very unconventional and out of the blue. All the instruments are at the right place, the right time, without keeping though a traditional tempo/form, predictable and finally bored. The bass line of Solon (Akis) Stathopoulos is dominant, the drums of George Roumanis are unmistakable and with depth, the guitar of Paraskevas (Voulis) Karamikes is sharp as surgical blade, the synthesizers of Chrisostomos (Makis) Mouratoglou create all the stressed, anguished and sometimes vivid ? or someone might say happy ? environment and of course, Costas Pothoulakis (Parthenogenesis, Homicide, Villa 21) stays on the edge, adding his characteristic voice to the whole structure. We missed him so much and this reissue is an homage to his sudden loss. The result of it are 10 songs of sound-balancing frenzy, that you can?t find easily, especially in groups of that period, that released only 2 records and then disappeared?
The reissue will come out on July 2012 (exact date t.b.a.) in 400 hand-numbered, remastered from the original master tapes, highly collectable copies in a double 10?? album, including the tracks of both the album and the 7??, with its original insert + some rare photos of the band. Half of the copies will be pressed in original black vinyl and the rest in transparent orange.
to postarw edw gia na min anoigw thread stis sinaulies, etsi kai alliws gia simera einai
Ο The Boy διασκευάζει τα κλασσικά στο six d.o.g.s
ΣΗΜΕΡΑ.«Οι Slayer συζητάνε για riffs με τους Fleetwood Mac. Οι Alice in Chains παίρνουν την Martika στη θέση του Staley. Είναι σχεδόν καλοκαίρι και είναι αραγμένοι όλοι σε μια απόμερη παραλία. Η φωτιά καίει δίπλα τους και φτιάχνει ατμόσφαιρα. Η Sinead O?Connor τραγουδάει το ?three babies? και η φωτιά δυναμώνει. Αρχίζει να καίει τα πόδια τους. Δεν κουνιούνται. Προσπαθούν να κάψουν τους σταρ. Το επόμενο πρωι η μάζα της στάχτης τους έχει ενώσει όλους. Τους βάζω σε ένα κουτί για αθλητικά παπούτσια και καταλήγουν στο σαλόνι μου πάνω απο την τηλεόραση να στηρίζουν το DVD για να μην πέσει στο πάτωμα .Τώρα είναι καλοκαίρι. Τρώω πατατάκια με γιαούρτι και ξαναβλέπω την Επίθεση στο Σταθμό 13. Ζεσταίνομαι. Ενώ είμαι μόνος μου ντρέπομαι να βγάλω τα ρούχα μου.»
paizei kai gamw to partaki simera gia osous trigirnate sto kentro stin athina to vradaki kai exete oreksoules
kali fasi
τελειο το παρτυ εχθες, οπως και στο στρεφη τις προαλλες
Victory Collapse
http://soundcloud.com/victory_collapse/the-need-for-expression-1
ξέρει κανένας κάτι για αυτούς;;; μου ακούγονται μια χαρά ε!
Σε σημεία μου ακούγονται σαν μια γαμάτη μείξη των Clash κααι των Gang of Four!
θα ελεγα πιο πολυ στοιχεια απο savage republic & pop group, μαζι με (δευτερευοντως) wire, και οσα ανεφερες κ εσυ (gang of four, clash)
Ωραιοι.
Δε θα 'λεγα οτι μου θυμιζουν τοσο Clash, αλλα μια συγχρονη προσπαθεια για no wave/post-punk.
Aν ξερει κανεις που να βρουμε κατι παραπανω, ας ενημερωσει.
Ευστοχη η παρατήρηση για savage republic. Ναι, οι Clash δευτερευόντως έρχονται στην μυαλό, για αυτό άλλωστε τόνισα “σε σημεία”, που όντως μου τους σκάσανε. Στην κιθάρα ακόμα και Τρύπες μου θυμίζουν (ή Gang of Four χμμ… χαχα), ειδικά στο Venus.
Κατά τα άλλα, νομίζω ότι είναι ό,τι πιο ενδιαφέρον άκουσα φέτος από νέες μπάντες και πρέπει να βρω το cd, θα στείλω τα λαγωνικά μου στην αθήνα.
Εάν το αναφέρατε ήδη, my bad
Επανακυκλόφορία του L.P των Εκτός Ελέγχου.
Οι Labyrinth of Thoughts & Wipe Out records επανακυκλοφορούν τον κατά πολλούς καλύτερο punk-rock δίσκο που κυκλοφόρησε ποτέ από ελληνική μπάντα.
Σε 500 αντίτυπα (200 κόκκινα-300 μαύρα), re-mastered και με νέο ένθετο το οποίο περιέχει ανέκδοτες φωτογραφίες . Στα 8 τραγούδια του album, προστέθηκαν και 2 Live ακυκλοφόρητα (Ο κύριος από πάνω μας / Κανείς δεν είναι αθώος), ηχογραφημένα το 1986.
Ημερομηνία κυκλοφορίας : 22/6/2012
Με την αμέριστη βοήθεια της Lazy dog records.
Λείπει ο Τσουτσουβής πάλι, γιατί?
Κασετίνα
Νοσταλγία. Αγαπημένα ελληνικά πανκ άσματα ενορχηστρωμένα με ηλεκτρονικό mood. Γαμώ! Γαμώ τις καλοκαιρινές ακροάσεις. Τα [I]Μανιφέστο[/I], [I]Ο χορός της σιωπής[/I] και [I]X Ecute[/I] σπέρνουν
Αντιγράφω από τη σελίδα τους…
[B]Πίσω στο 2012 για άλλη μια φορά. Η ιστορία της χώρας και του οικονομικού συστήματος οριακή. Οι στίχοι των συγκροτημάτων αυτών δίνουν αίσθηση προφητικών κειμένων δυστοπίας, κακών οιωνών για το τί θα ακολουθούσε σε μια κοινωνία καταστροφικής κατανάλωσης είκοσι χρόνια αργότερα. Χρησιμοποιώντας αυτό το πολύτιμο υλικό, η Κασετίνα βάζει στο ηχητικό της πλυντήριο στίχους, μουσικές και επιρροές για να ξαναπλησιάσει αυτά τα υπαρξιακά κομμάτια και να τους δώσει νέα ζωή πέρα από την εκάστοτε σκηνή στην οποία ανήκαν.
Επιστροφή στο όνειρο. [/B]
Καλή φάση, αν και το ορίτζιναλ το έχουμε!
Σωστός, είχα αναφερθεί στην κυκλοφορία πριν λίγες σελίδες. Να σημειώσω ξανά και την συμμετοχή του Βίκτωρα (τραγουδιστή των Πισσα και Πούπουλα) όπου τραγουδά πάλι το 2 δευτερόλεπτα.
Υστερα από αρκετές ακροάσεις πάντως, μπορώ να πω ότι την παράσταση κλέβει το outsider (σε σχέση με τα υπόλοιπα) κομμάτι των Σμέρνα (Στην ομίχλη). Απίστευτη εκτέλεση.
A! και συνεχίζοντας τον χορό με τις επανεμφανίσεις παλιών συγκροτημάτων, μυρίζει [B]αρνητική στάση[/B] το πράγμα
[B]Έκθεση: Το Αθηναϊκό Underground 1964-1983[/B]
Tην Παρασκευή 29 Ιουνίου παρουσιάζεται στο Camp το πρώτο μέρος της έκθεσης ?Το Αθηναϊκό Underground? με τον χρονικό προσδιορισμό 1964-1983. Η έκθεση φιλοδοξεί να καταγράψει το εύρος αυτού του ιστορικού φαινομένου, τόσο χρονολογικά όσο και περιπτωσιολογικά. Από τις πρώτες νύξεις για το ύφος στις σελίδες του περιοδικού Πάλι έως στον μηδενισμό του punk και τη σταδιακή πολιτικοποίηση και ριζοσπαστικοποίηση του φαινομένου.
read more
Πριν κανά 2 χρόνια έτυχε και έπεσε στα χέρια μου ένα cdάκι ένας φίλος των παιδιών μου το έδωσε να το ακούσω.Και μόλις σήμερα είδα ότι έβγαλαν άλλο το Μάιο.
Ωραίοι οι Dala Sun, με αξιοπρεπή στάση. Μου θυμίζουν κάτι από Semen of the Sun στο πιο heavy/desert rock. κάπως.
Έχουμε και θρεντ τους όμως
One leg mary, λιγο αρτ λιγο μαθ λιγο isis , κοφτοί ρυθμοί, λιγο ξύλο, λίγο μελωδία, εεε άντε ακούστε
free download + listen
[B]Ghost Note Project[/B] - Sensomatic
Οι GHOST NOTE PROJECT δημιουργούνται στα τέλη του 2009 , όταν οι Ασκληπιός Ζαμπέτας (κιθάρα) , Χρήστος Τσαπράζης (μπάσο) και Γιώργος Τόλιος (τύμπανα) σχηματίζουν τον πυρήνα του συγκροτήματος , ξεκινώντας πρόβες πάνω σε ινστρουμένταλ μουσικές φόρμες .
Τα δύο μέλη των [B]ΤΡΥΠΩΝ [/B]([B]Ζαμπέτας ? Τόλιος [/B]) και των[B] ΞΥΛΙΝΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ[/B] ([B]Τσαπράζης[/B]) , σύντομα σχηματοποιούν τις ιδέες τους σ? ένα ύφος που εκφράζεται μέσα από το ροκ , το φάνκ , την ψυχεδέλεια , ενώ κάποιες φορές ακροβατούν ανάμεσα στη τζαζ και το έθνικ παραδοσιακό στοιχείο . Καθώς οριμάζουν οι μουσικές τους ιδέες , έρχονται οι πρώτες ηχογραφήσεις στα ROUGH STUDIOS στη Θεσσαλονίκη , ενώ τώρα πια τους τρείς αρχικούς μουσικούς πλαισιώνουν στο στούντιο πολλοί φίλοι και συνάδελφοι μουσικοί , αφήνοντας ο καθένας το δικό του μουσικό χνάρι στη συνολική δουλειά .
Έτσι βλέπουμε να συμμετέχουν οι Ευγενία Πατίκα (πιάνο και keyboards) , Μιχάλης Βρέττας (βιολί) , Χρύσανθος Χριστοδούλου (synths και electronics) , Στέφανος Λαζαρινός (σαξόφωνο) , Γιώργος Αβραμίδης (τρομπέτα) , Γιάννης Μαρίνος (τρομπόνι) , Γεωργία Νταγάκη (κρητική λύρα) , Ηλίας Άϊφαντής (Keyboards) και Ζαμπέτα Ιζαμπέλα (τραγούδι , φωνητικά) .
Καθώς οι ηχογραφήσεις συνεχίζονται , το σχήμα παίρνει την τελική του μορφή καθώς σε αυτό πια συμμετέχουν πέραν των ηχογραφήσεων και ως σταθερά μέλη και οι Κώστας Παπαχρήστου (τρομπέτα , πιάνο) , μέλος των SKARIBAS και ο Χρήστος(Skaiv) Τρυψιάνης (synths ,electronics) .
Η ηχοληψία και η παραγωγή έγινε από τον Χρήστο Μέγα και τον Ασκληπιό Ζαμπέτα και το mastering από τον Τίτο Καργιωτάκη .
http://www.alltogethernow.gr/gr/default.asp?pageid=3&releaseid=28&t=ghost-note-project-sensomatic