Το λοιπόν, πέρυσι είχα δει live τους Pink Tank Project και νομίζω αξίζουν μια αναφορά εδώ μιας και μου είχαν κάνει πολύ θετική εντύπωση. Πρόκειται για ένα rock σχήμα και στη μουσική τους διακρίνονται επιρροές από alternative μέχρι blues. Τον Μάιο του 2011 είχαν κυκλοφορήσει και τον πρώτο τους ομώνυμο δίσκο στον οποίο είχε κάνει παραγωγή, ηχογράφηση και μίξη ο Νίκος Σπυρόπουλος από τους Σπυριδούλα. Ο δίσκος αυτός περιέχει δικά τους τραγούδια αλλά και διασκευές σε Iggy Pop, Pixies και άλλους. Αν θέλετε να ακούσετε ένα δείγμα:
και διατίθεται και για ελεύθερο downloading:
επίσης, υπόψιν, αύριο Παρασκευή 6/7 πάιζουν στο 16ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ.
to neo sarka kikloforei! ante na katevw ellada na to agorasw!
ΣΧΟΛΙΑ
Η πέμπτη δουλειά του ανεξάρτητου ροκ συγκροτήματος ?Σάρκα? από το Ηράκλειο της Κρήτης, ένα απο τα μακροβιώτερα σχήματα που ήδη μετρά εικοσιτρία χρόνια παρουσίας στην μουσική σκηνή.
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ:
Cd digipack με βιβλιαράκι , περιορισμένη έκδοση
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
diavasa arketa group apo diafora pedia kai to kathena exei tin dikia tou istoria sto xoro…kata tin tapinei mou apopsei ektos ton poli klasikon γτχ,stress ktl aytous pou ksexorisa gia to peximo alla kai to stixo itan…arnakia,xaotiki diastasi,pissa kai poupoula…kai panta eyxome na vgaloun kati new diskolo alla i eplipa pethenei teleytea
Δεν ξερω αν γραφω στο σωστο thread (το death metal κυκλοφοριες μου καθοταν πιο ιδανικο) αλλα σας ριχνω σε links την σελιδα μας και ολοκληρο τον επερχομενο μας δισκο…
Οποιος γουσταρει, ας τσεκαρει τι παιζει…
[B]DreamLongDead - MadnessDeadGrave[/B] - Invocations Three To The ONES That Lurk At The Threshold (2012)
Genre - Primitive monolithic doom death metal punk from Athens, Greece…
Ενα από τα καλύτερα new wave άλμπουμς, μία από τις κορυφαίες στιγμές της εγχώριας δισκογραφίας, επανακυκλοφορεί και 6 Οκτώβρη είναι το release πάρτυ. Ε κάτι τέτοια με κάνουν να τρωω το καπέλο μου γαμώ.
Ξέρει κανείς site/blog/δενξέρωγωτι που να έχει λινκς για χιπ χοπ δίσκους; Συγκεκριμένα, θα ήθελα να κατεβάσω το άλμπουμ “Δυο Λόγια” μιας χιπ χοπ μπάντας με το όνομα [B]Αντίποινα[/B].
Newsflash, κορίτσια: κυκλοφόρησε σήμερα σε περιορισμένο γκρίζο βινύλιο το “The Figures of Enormous Gray and the Patterns of Fraud” των Gravitysays_i, από τη Restless Wind.
Δε θέλω πάλι να προβώ στις υπερβολές και ακρότητες ότι ο δίσκος όχι απλά υπερβαίνει την εγχώρια σκηνή αλλά πάει το ίδιο το rock μπροστά σε παγκόσμιο επίπεδο, δε θέλω πάλι να πω ότι είναι μέσα στους 20 καλύτερους δίσκους που έχω ακούσει ποτέ μου, δε θέλω πάλι να πω ότι κάποτε οι άνθρωποι θα οφείλουν να το αναφέρουν δίπλα στο “Χαμόγελο της Τζοκόντας” ή άλλα αραβουργήματα που έβγαλε αυτός ο τόπος, αλλά, για να γλυτώσετε από όλα αυτά,
[SIZE=“4”][B]ΤΡΕΧΤΕ.[/B][/SIZE]
[SPOILER]στο σαιτ της Restless Wind εννοώ.[/SPOILER]