Ελληνική underground σκηνή

Το λοιπόν, πέρυσι είχα δει live τους Pink Tank Project και νομίζω αξίζουν μια αναφορά εδώ μιας και μου είχαν κάνει πολύ θετική εντύπωση. Πρόκειται για ένα rock σχήμα και στη μουσική τους διακρίνονται επιρροές από alternative μέχρι blues. Τον Μάιο του 2011 είχαν κυκλοφορήσει και τον πρώτο τους ομώνυμο δίσκο στον οποίο είχε κάνει παραγωγή, ηχογράφηση και μίξη ο Νίκος Σπυρόπουλος από τους Σπυριδούλα. Ο δίσκος αυτός περιέχει δικά τους τραγούδια αλλά και διασκευές σε Iggy Pop, Pixies και άλλους. Αν θέλετε να ακούσετε ένα δείγμα:

και διατίθεται και για ελεύθερο downloading:

επίσης, υπόψιν, αύριο Παρασκευή 6/7 πάιζουν στο 16ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ.

Αφου το ανεφερες, ας μπει η αφισα (εκτος αν θελει καποιος να φτιαχτει θρεντ).

[SPOILER][/SPOILER]

Eγω θα 'μαι κατα πασα πιθανοτητα την πρωτη μερα.

http://www.alltogethernow.gr/gr/default.asp?pageid=3&releaseid=31&t=σάρκα-αφηγήσεις

to neo sarka kikloforei! ante na katevw ellada na to agorasw!

ΣΧΟΛΙΑ

Η πέμπτη δουλειά του ανεξάρτητου ροκ συγκροτήματος ?Σάρκα? από το Ηράκλειο της Κρήτης, ένα απο τα μακροβιώτερα σχήματα που ήδη μετρά εικοσιτρία χρόνια παρουσίας στην μουσική σκηνή.
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ:
Cd digipack με βιβλιαράκι , περιορισμένη έκδοση
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

1. Νυχτερινό
  2. Αφηγήσεις
  3. Τα πλήθη
  4. Απώλεια
  5. Πηγαίνοντας έξω
  6. Franz Kafka
  7. Σκιά
  8. Αργία
  9. Προσευχή

diavasa arketa group apo diafora pedia kai to kathena exei tin dikia tou istoria sto xoro…kata tin tapinei mou apopsei ektos ton poli klasikon γτχ,stress ktl aytous pou ksexorisa gia to peximo alla kai to stixo itan…arnakia,xaotiki diastasi,pissa kai poupoula…kai panta eyxome na vgaloun kati new diskolo alla i eplipa pethenei teleytea :slight_smile:

Χαιρετω!!

Δεν ξερω αν γραφω στο σωστο thread (το death metal κυκλοφοριες μου καθοταν πιο ιδανικο) αλλα σας ριχνω σε links την σελιδα μας και ολοκληρο τον επερχομενο μας δισκο…

Οποιος γουσταρει, ας τσεκαρει τι παιζει…

[B]DreamLongDead - MadnessDeadGrave[/B] - Invocations Three To The ONES That Lurk At The Threshold (2012)

Genre - Primitive monolithic doom death metal punk from Athens, Greece…

[U]youtube links[/U]

-The Madness From Above

-The Dead Dream Under Our Skin

-The Comfort Of A Cold Grave

H σελιδα μας στο βρωμοfacebook, βρισκεται στο παρακατω link:

DLD fb page

Cheers!!

Όποιος θέλει στο παρακάτω λινκ μπορεί να διαβάσει μία συνέντευξη από τους Stress
http://www.avopolis.gr/greek-interviews/42940-stress

Diataraksi Kenis Isixias, ta eipe ola o Louis:!: Respexts :slight_smile:

ωραία συνέντευξη, περιμένω να διαβάσω και τη συνεντευξη της μπαντας στην επερχομενη Mountza!

Τι εστί Mountza?

το καλύτερο ελληνικό zine αυτή τη στιγμή, κι ένα από τα καλύτερα στον κόσμο.

http://mountza.blogspot.gr/

Δεν ήξερα και που να το βάλω…
Γι’αυτούς εδώ έχει πεί κανείς τίποτα;
Αν όχι, κακώς!

Πολύ groove οι Cube. Καααααλο. Νομίζω πρέπει να τους εχω ακουσει ξανα κάποια φάση.

Σε άλλα νέα τώρα, τελευταία έπαθα ζημιαααααααααααα με αυτούς εδώ τους τύπους

[B]Οδός 55[/B]

αν δν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει … :stuck_out_tongue:

Συνέντευξη Faithreat για το roadcrew.gr : http://faithreat.blogspot.gr/2012/08/interview-for-roadcrewgr-in-greek.html

Ενα από τα καλύτερα new wave άλμπουμς, μία από τις κορυφαίες στιγμές της εγχώριας δισκογραφίας, επανακυκλοφορεί και 6 Οκτώβρη είναι το release πάρτυ. Ε κάτι τέτοια με κάνουν να τρωω το καπέλο μου γαμώ.

Ελεγα να το βαλω στο θρεντ των Last Drive, αλλα πιστευω εδω ανηκει περισσοτερο.

Λοιπον, οι BLML στους οποιους παιζει και ο Γιωργος Καρανικολας, εβγαλαν βιντεοκλιπ για το “Sirens”, που βρισκεται στο περσινο του LP, “The Gift”.

Εντάξει δεν τους λες και τόσο underground πλέον αλλά δεν υπάρχει άλλο τόπικιο για να το βάλω :slight_smile:

ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΡΕ;;;;;

γαμάτο κομμάτι. μια χαρά underground είναι

Ξέρει κανείς site/blog/δενξέρωγωτι που να έχει λινκς για χιπ χοπ δίσκους; Συγκεκριμένα, θα ήθελα να κατεβάσω το άλμπουμ “Δυο Λόγια” μιας χιπ χοπ μπάντας με το όνομα [B]Αντίποινα[/B].

Newsflash, κορίτσια: κυκλοφόρησε σήμερα σε περιορισμένο γκρίζο βινύλιο το “The Figures of Enormous Gray and the Patterns of Fraud” των Gravitysays_i, από τη Restless Wind.

Δε θέλω πάλι να προβώ στις υπερβολές και ακρότητες ότι ο δίσκος όχι απλά υπερβαίνει την εγχώρια σκηνή αλλά πάει το ίδιο το rock μπροστά σε παγκόσμιο επίπεδο, δε θέλω πάλι να πω ότι είναι μέσα στους 20 καλύτερους δίσκους που έχω ακούσει ποτέ μου, δε θέλω πάλι να πω ότι κάποτε οι άνθρωποι θα οφείλουν να το αναφέρουν δίπλα στο “Χαμόγελο της Τζοκόντας” ή άλλα αραβουργήματα που έβγαλε αυτός ο τόπος, αλλά, για να γλυτώσετε από όλα αυτά,

[SIZE=“4”][B]ΤΡΕΧΤΕ.[/B][/SIZE]

[SPOILER]στο σαιτ της Restless Wind εννοώ.[/SPOILER]

Ψαχνω στο search μηπως τους εχει αναφερει κανεις αλλα λογω κοινου ονοματος δε βρισκω τιποτα

ΟΔΟΣ 55

τα λογια περιττα :slight_smile: