δες μια σελίδα πίσω!
Απλά γαμάτοι!
δες μια σελίδα πίσω!
Απλά γαμάτοι!
Ελεος. Σκατα search εκανα
Παντως μιας και ειπαμε για τους συγκεκριμενους. Ηταν να τους δουμε στο στρεφη τον ιουνιο, στο παρτυ του deathrock greece αλλα κατι απροοπτο τους ετυχε και δεν τους απολαυσαμε
Βασικά το search είναι ψιλοσκατά με μικρές λέξεις, οπότε δεν φταίει το search σου. Τους ανακάλυψα από ενα ποστ των Human Puppets στο fb και απο τότε απλά έχω λιώσει ό,τι παίζει στο soundcloud τους!
και δυστυχως ακομα δεν παιζουν πολλα
bump γιατί το “ανώφελη επιβίωση” από ex humans είναι punk δίσκος που όλοι πρέπει να έχουν ακούσει.
(κυκλοφορεί φήμη ότι στους ex humans έπαιζε ο γνωστός σε όλους έλληνας pop/λάικος συνθέτης Φοίβος. Ίσχυει κάτι τέτοιο? Ξέρετε?)
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς βγήκε η συγκεκριμένη φήμη.
Αυτός που έπαιζε τύμπανα στους Ex-Humans λέγεται Φοίβος Περγιαλιώτης. Επίσης, υπήρξε μέλος των South Of No North και Rock Xerox.
Ο γνωστός Φοίβος έχει διαφορετικό επίθετο.
χαχαχα κι εγώ το είχα ψάξει και πράγματι τα επίθετα ήταν διαφορετικά. Ώστοσο όντως ακουγόταν/γεται από διάφορους, βλάκειες…
εμείς οι ΠΑΛΑΙΟΥΡΕΣ μεγαλώσαμε με τη φήμη πως ο Φοίβος είχε στα τέλη 80ς μέταλ μπάντα με τη Βανδή. Κάτω τα κουλά σας βρωμοπάνκηδες.
Δεν έχω να πω πολλά για έναν απο τους δίσκους με τους οποίους μεγάλωσα. Όχι επειδη δεν μου βγαίνουν τα λόγια αλλά ούτε και επειδή τα έχουν πει άλλοι. Το να περιγράψεις άλμπουμς που τα συνδέεις με βιώματα, πέρα από την μουσική και στίχους, είναι κομματάκι δύσκολο. Δυστυχώς, κατανοώ ότι ενδεχομένως να μην κάνει τόση αίσθηση στον σημερινό ακροατή που θα βρει το συγκεκριμένο άλμπουμ ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα και θα το κατεβάσει τυχαία να το ακούσει. Αλλά είναι από τους δίσκους που για να κατανοήσει κάποιος στην πραγματική του διάσταση το λιθαράκι που έβαλε σε αυτήν την σκηνή, θα πρέπει να δει πέρα από τους απλοϊκόυς μεν - αμεσότατους και στοχευμένους δε - στίχους, να ακούσει πέρα από την κάτω του μετρίου ποιότητα του ήχου. Να έχει υπ’όψιν του ότι πριν 30 σχεδόν χρόνια εδώ, το να μιλάς για την Ανώφελη Επίβιωση, για την κοινωνία του μίσους, για τις εκλογικές αυταπάτες κ άλλα πολλά δεν ήταν κάτι τετριμένο, αλλά κάτι που αποδεικνύει πόσο πολύ αφουγκράστηκαν οι Ex Humans (όπως και οι υπόλοιποι πρωτοποροι της σκηνής) τα αδιέξοδα του τότε, που τα λουζόμαστε ακόμα και σήμερα. Πολύ κρίμα νιώθω που δεν μπορώ αυτήν την στιγμή ~καταραμένη ξενυχτια~ να ανεβάσω εικόνες από την Raks μου με τον δίσκο αυτόν, ή το cd-R μου που το είχα γράψει τότες (μόλις είχαν βγει αυτά τα διαόλια τότε) από έναν φίλο μου όταν είχε επανακυκλοφορήσει σε cd, κάπου το 96-97 αν θυμάμαι καλά. Θα σας πω όμως ότι αυτός ο δίσκος έχει ανακηρυχτεί ως ο δίσκος [I]“εκδίκηση του μπασίστα”[/I] ύστερα από ώριμη σκέψη αποτέλεσμα μπόλικης μπυροποσίας μια βραδυά προ αμνημονεύτων ετών στην Πάτρα μεταξύ του γραφοντα και του μπασίστα των Ολέθριο Ρήγμα.
Όσο για την ερώτηση του worst enemy, όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο φυσικά! Διάφοροι βεβαια εχουν περάσει από τους Ex Humans ~και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στην σύνθεση της Ανώφελης Επιβίωσης~, που ναι μεν ήταν εξαίρετοι στο μουσικό κομμάτι, αλλά που τελικά μου αφήνουν ερωτηματα για το ποιόν των ατόμων πίσω από τους μουσικούς.
και έξτρα ποστ για όσους δεν έχουν ακούσει την καλύτερη εκτέλεση της Ανώφελης Επιβίωσης
post punk-ιά κανονικά όμως!
Άκουσα αυτούς εδώ τους σαλονικιούς
[B]Overpain[/B]
Σε φάση madball κλπ. Ωραίοι είναι.
Γεια ακούστε κάτι νέο
έχει λίγο απο Post Rock, λίγο απο κινηματογραφική μουσική και …τα σπάει…
ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ - live@AN, 30/11/2012
kapoia stigmi to eixa anaferei, gia opoion endiaferetai. Oi Arnitiki stasi itan ena apo ta pio wraia hardcore punk groups twn 90’s kai meta apo 18 xronia ksanapaizoun zwntana. to ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ einai mia mpompa douleia, enw aksiologi itan kai i parousia tous se silloges, splits klp klp. Akoma kai tin mpanta na min gnwrizete, olo kai kapou tha to exete akousei oi pio palioi to parakatw tragoudi
Mazi tous oi TEN BEERS AFTER kai 11 SQUARE METERS.
Ετοιμάζεται και η επανέκδοση της “Ανώφελης Επιβίωσης”, όπως και του ομώνυμου LP των Statues In Motion (1983), από την Geheimnis Records.
ΠΡΙ ΟΡΝΤΕΡ ΓΑΜΩ ΤΟ ΘΕΟ!
Jello + Louis apo stress
:thumbup:
Kάτσε τα εφτάρια στρες δεν είχαν γίνει sold out?
e ipothetw oti o Louis eixe kratisei merika!
Θελω κι εγω!!!:!:!:!:!
Η Ειρκτή ετοιμάζει μεγάλο μπαμ τον Οκτώβριο. Ψαχτείτε οι γνωρίζοντες, θα ξέρετε να πείτε περισσότερα και για τις μπάντες. Reissues από Ausschwitts, Femmes Fatales, Clown, Not 2 without 3.