ξύλο μαθαίνω…
και εξώφυλλο κορυφαίο
μαζί με τους Cut Off, έβαλα να ακούσω τα επομενα που ειχε στην playlist.
Το καινούργιο [B]Πανικός[/B] μου έκανε πολύ εντύπωση, πειραματικό αρκετά μου φάνηκε για Πανικός. Σε κάτι φάσεις είχε κάτι σαξοφωνιές τίγκα στην Van Der Graaφ Generator-ίλα. Κατά τα άλλα βέβαια, το βασικό ρίφφ και ο ρυθμός του Διαιρει και Βασίλευε μου θυμισέ το κλασσικό “Θεά του Χάους” των Θάλαμος Αερίων.
Κατά τα άλλα, σε κάνα μήνα επανακυκλοφορεί και τούτο δω
[SPOILER]
:bounce::bounce:[/SPOILER]
Παναγιώτη δεν ξέρω αν το έχεις υπόψην, αλλά άκουσε οπωσδήποτε το παρακάτω
από τον επερχόμενο δίσκο/ντεμπούτο των Πανδημία. Έχω εκστασιαστεί στην κυριολεξία. Ειλικρινά δεν μπορώ να περιμένω.
Βρετανίλα-αναρχοπανκ-αδιέξοδο στο μπλέντερ.
Αυτό άκουγα την ώρα που διάβαζα το ποστ σου! Πολύ ωραίο, πράγματι
μάρτη πότε βγαίνει η δισκάρα τούτη;
LP, 2013, April/May λέει. Το έχω ακούσει 10 φορές συνεχόμενα το τραγούδι
εδιτ: βρήκα και ένα άλλο στο yt
Και τα 2 κομμάτια από Πανδημία είναι εξαιρετικά :thumbup:
Και τους θυμόμουν πιο μπάχαλους είν’ η αλήθεια, κυρίως στιχουργικά.
Αναμένουμε λοιπόν
O,ti pio kontino exw akousei se Adiexodo, xwris na antigrafei vevaia to stul, alla pigainontas to liga skotadia parapera isws. Eksairetiko
στο punk.gr βρήκα και το ντέμο τους στο οποίο περιέχεται και το “Βασίλειο της Παρακμής” (αυτό που υπάρχει και στο soundcloud).
Εγώ πάλι το πέτυχα στο youtube και δεν το θυμόμουν καθόλου.
Βασικά για να είμαι ειλικρινής τους είχα συνδέσει αποκλειστικά με αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=HRuRtCWv_NU :lol::lol:
τα καημενα τα χοιρινα
Pisw sta 80’s ksana, eskase treli obscurila.
Legontai staxtes kai i diarkeia zwis tous itan poli sintomi. Ixografisan 4 tragoudia to 1986, kai malista sta fwnitika einai o theoxaris (prwin Adiexodo, metepeita stin Spiridoula, Hxoglikaimia kai simera stous No-Mind).
Synenteuksi Grover stin kentriki, kala oi tupoi pou pirane tin sinenteuksi einai poli psagmenoi, kaliteres erwtiseis ever
χαχαχα γαμώ, γαμώ!!
5-6 Απρίλη πρεμιέρα για τον βασιλιά των Ηλιθίων, στον κινηματογράφο ΤΡΙΑΝΟΝ. Τιμή εισητηρίου 4 ευρώ, άντε γεια!
εεεεεεεετσι
Τρελή μπάλα από το Κιλκίς,
[B]
Psychedelic Trips to Death[/B]
φρέσκο πράμα, μόλις τους άκουσα στο indieground radio βασικα
Την Δευτέρα 01/04/13 τηλεφωνική συνέντευξη με τον Γιάννη Μανιάτη, ιδρυτικό μέλος και ντράμερ του συγκροτήματος “Metro Decay” στον ιντερνετικό σταθμό ΒΛΕΠΟ.
# Ό-Χ-Ι δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο! #
πατρινός ο BΛΕΠΟ νομίζω
Δεν ξέρω για τον ΒΛΕΠΟ, αλλά ξέρω για αυτόν που θα κάνει τη συνέντευξη που είναι όντως πατρινός