To πηρες το LP?
Όχι ακόμα, αλλά ελπίζω να μην εξαντλήθηκε ήδη. Έχω πει να μου το αγοράσουν τις επομενες μέρες.
Ενταξει κομπλε εισαι
Το Πανδημία έχει κυκλοφορήσει; Σκέφτομαι και το ενδεχόμενο να τα παραγγείλω και τα δύο μαζί από το site της Scarecrow, αλλά δεν βγάζω άκρη αν όντως έχουν κυκλοφορήσει για αυτό ρωτάω.
όχι ακόμη το Πανδημία. Είναι στο εργοστάσιο:)
To αδιέξοδο το πήρα από scarecrow, και μου φαίνεται πως υπάρχει περίπτωση και για άλλη μια κοπή. Έχει γίνει εξαιρετική δουλειά. Επίσης έχω την εντύπωση πως ετοιμάζεται και το Διατάραξη.
Σε άλλα νέα, Disco Τσουτσούνι από γνωστή εφημερίδα σήμερα.
Μαζί με την Διατάραξη Κοινής Ησυχίας θα επανακυκλοφορήσει και η Συνταγή Αντι-Θανάτου.
Ναι το είδα για την Συνταγή, ενώ για τη Διατάραξη το λέγαμε πριν λίγες σελίδες. Πρέπει να κάνω τα κουμάντα μου. Πέσαν μαζεμένα πάλι.
Πότε περίπου? Ωραίο το distro παρεμπιπτόντως.
Εκτός απροόπτου μέσα στον Απρίλη και τα δύο.
Σε ευχαριστώ για το κοπλιμάν, ακόμη αρχή είναι όμως, θα γίνει καλύτερο.
Χαχα, οκ στηρίζουμε και όταν έχουμε και καναφράγκο θα ρίξουμε και καμιά παραγγελιά. Τσιρς 8)
Ναι, ρε πούστη, πολλά μαζεμένα πέφτουνε και δεν φράγκα τόσα δεν υπάρχουν.
κρατήστε για Πανδημία μάγκες
γεια χαρα παιδια
scarecrow εδω, διαταραχι και συνταγη αντι θανατου θα ειναι διαθεσιμα απο τις 10 απριλιου. πανδημια στις αρχες του μαιου. σαουντρακ για την επομενη εβδομαδα
μικρό ντοκυμαντέρ για την hardcore punk σκηνή της αθήνας. από τη ΣΑΕ.
antimob
sarabante
my turn
ruined families
α και σε άλλα νέα παίζει επανακυκλοφορία του πρώτου των Stereo Nova.
Nice!
να πω πως, όπως με πληροφορήσανε κιόλας, το βίντεο το κάνανε private οπότε όσοι το πρόλαβαν το πρόλαβαν.
Πω, γιατί να το κάνουν αυτό;