Ελληνική underground σκηνή

Τι να πω, δεν ξέρω, ίσως επειδή είναι στα πλαίσια κάποιας εργασίας για τη ΣΑΕ, αλλά μπορεί να λέω και βλακείες.

Κατά τα άλλα:

ΤΡΕΛΗ ΜΠΑΛΑ στο καινούργιο EP των [B]Distortion Tamers[/B] ε. Με Alex K ε! Ακούστε τα samples, σπέρνουν.

Μιας και λέμε για βίντεο ή ντοκυμαντέρ, όταν κυκλοφορήσει ή διαρρεύσει, να δεις το “Μέχρι να γίνεις ο βασιλιάς των ηλιθίων”. Το βρήκα αρκετά καλό από όλες τις απόψεις. Καλογυρισμένο, έπιασε την ουσία της ελληνικής πανκ κι είχε σημαντικότατους ανθρώπους να μιλάνε λέγοντας ουσιαστικά πράγματα. Η μουσική σε δεύτερο πλάνο, αλλά χωρίς ιδιαίτερη σημασία, αφού τα τραγούδια τα ακούς όποτε θες. Μόνο η γενιά έλειπε, αλλά οκ απότι μου πε κι ο cynic επιλογή τους και σεβαστή.

Ναι για τον Βασιλιά των Ηλιθίων διάβασα και εγώ πάνω κάτω τα ίδια. Το ότι λείπει η Γενιά (και άλλοι πχ οι Magic De Spell) δεν μπορώ να το εξηγήσω, οπότε ας μην το σχολιάσω.

Επίσης κάποια σχετικά πρόσφατα συγκροτήματα και άλλα όχι αμιγώς undergroung θα μπορούσαν να μην έχουν τόσο πρωταγωνιστίκο ρόλο.

Μίκρη παράκληση, κάποιοι να μην καπηλεύονται τα underground κινήματα.

Πολύ ωραίο flow και διαχωρισμός των ενοτήτων. Θα μπορούσε να’χει περισσότερα, θα μπορούσε και λιγότερα.

Όμως ότι καλύτερο έχει βγει. Πραγματικά.

Επίσης από πιο πρόσφατους, οι Χάσμα και οι Vodka Juniors είναι πολύ mainstream για πανκ και απουσιάζουν? :-k

Λέει είναι πριβέ το βίντεο

Ευτυχως πρόλαβα και το είδα χθες. καλα δεν ειναι τίποτα σπουδαίο αλλα δίνει για γεύση απο την μουσική και τις ιδέες καποιων μπαντων… Τώρα γιατι το εκαναν private ποιος ξέρει? μλκια παντως…

ναι κι εγώ το πρόλαβα χθες. Σύμφώνω γενικά με healthy. Τίποτα το τρομέρο, και δίνει απλά μία πολύ μικρή εικόνα της Αθηναικής σκηνής. Για τη δουλειά για την οποία δημιουργήθηκε (νόμιζω κάτι σαν εργασία σε σχολή) είναι αξιοπρεπές.

Μέχρι εκεί

(βέβαια οι σκηνές από το λάιβ των antimob στο κεραμεικό προκάλεσαν μόνο συγκίνηση όποτε γουστάρουμε)

αυτά τα άτιμα τα βίντεο γιατί τα κατεβάσαν ρε γμτ;

Πηγαίνουμε εδω http://scullcrasherrecords.bandcamp.com/releases και ακούμε τι veα δισκάρα απο [B]Πανδημία[/B]

auta einai, den tha antexa mexri na parw to vinilio sta xeria mou! tha paiksei akroasi to vradu!

στο σαλόνι:

:lol:[COLOR=“White”]…[/COLOR]

Ενα doom/black metal project απο Πάτρα/ Μαδρίτη, έτσι για να πάει καλά η εβδομάδα. Το τελείωσα μόλις προχθες και ελπίζω να σας αρέσει.
https://soundcloud.com/thy-mighty-sanction/recession

Πανδημία - Στο Πηγάδι Ξανά VS Iron Maiden - To Tame A Land

[SPOILER]
Θέλει να κρυφτεί ο μέιντενας και δεν μπορεί.
[/SPOILER]

Σύντομα και αλλού.

Όσοι θα ακούσετε το νέο Lp των Πανδημία να πάρετε μαντιλάκια γενικά δίπλα. Ακολουθούν πολλαπλές ονειρώξεις

Πράγματι.

Δεν νομίζω να ακούσω κάτι πιο κοντινό στα γούστα μου για πολύ καιρό. Ο ήχος που πετύχανε είναι απίστευτος. Οι Αδιέξοδο θα ήταν περήφανοι. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο προς το παρόν, έτσι και αλλιώς μόλις τέλειωσα τις πρώτες ακροάσεις. Αυτή η κιθάρα που μπαίνει στο δεύτερο κουπλέ στο Μίασμα… τι να πω… ιδιοφυές.

Κληρονομιά για τις επόμενες γενιές.

Kala to simeio pou les (an katalava kala) mou vgazei kati poli entono apo tripes.

Genika 80s greek punk meets 90s greek rock meets late 70s anarchopunk.

Eksoxo.

Sorry gia greeklish.

(H eisagwgi eprepe na eixe stixous. Krima)

Αυτό το μίασμα πραγματικά είναι κομμάτι που αν δεν το βάλεις στο repeat να το λιώσεις δεν αντέχεις! Όχι πώς όλος ο δίσκος δεν είναι, αλλά το τραγούδι το συγκεκριμένο έχει γίνει soundtrack