Ελληνική underground σκηνή

εγώ ακόμα κολλημένος στο intro…

Διάλειμμα για διαφημίσεις

Όλο το ΕΡ
Όπως τα λέει ο Παναγιώτης, μεγάλη μπάλα…:!:

Νέο vid από τους Senseless (salonika - hardcore)

Πρώτη ακρόαση “Μοντέρνα πανούκλα”, πάω για τη δεύτερη. ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΙ. Ερωτεύσιμος ήχος. “Εισαγωγή”, “Γουρούνια στην ομίχλη”, “Στο πηγάδι ξανά”, “Μίασμα”, “Βασίλειο της παρακμής”, ήδη το μισό album μου φαίνεται κλασικούρα.

Πήγα χτες κι είδα το [B]“Μέχρι να γίνεις ο βασιλιάς των ηλιθίων”[/B]. Εντάξει, γούστο είχε, αέρας νοσταλγίας κι έτσι, υποθέτω για τους παλιότερους ακόμα περισσότερο. Τώρα μπορεί να γίνει μεγάλη κουβέντα για το τι θα μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά, τι λείπει, αν οι ερωτήσει ήταν άστοχες κλπ. κλπ., αλλά εκεί χωράει μπόλικη υποκειμενικότητα. Κάποιοι που τα έζησαν θα έχουν να πουν περισσότερα από μένα. Κάποια σημεία από μένα:

α). Βροντερή απουσία από Γενιά, αν και αυτό το ήξερα εκ των προτέρων. Γνωρίζει κανείς αν τοποθετήθηκαν και δημόσια περί αυτού;

β). Οι μπάντες που “σήκωσαν” το D.I.Y. με “αυστηρότερους” όρους λείπουν. Π.χ. Σμέρνα, Ανάσα Στάχτη, Ανατέλλων Τρόμος κλπ.

γ). Ουσιαστικά αφέθηκε απ’ έξω όλο αυτό το κομμάτι με Villa, στέκια, D.I.Y. records κλπ.

γ) δεν έχω δει το ντοκιμάντερ, αλλά αν όντως αφέθηκε, τότε δεν συνιστά υποκειμενικότητα που θα την αποδεχθώ. Είναι έλλειψη, φάουλ, είναι πολλά

Υπέθετα ότι με μπάντες όπως η ξεχασμένη προφητεία, θα γινόταν λόγος για την σκηνή αυτή στο φιλμ

εγώ το είδα το σάββατο.γενικά΄μάρεσε,δε θα τό λεγα με τπτ ότι ήταν κάτι πλήρες.έλλειπαν όντως τα β) και γ) που γράφτηκαν παραπάνω.θέλω να το ξαναδώ γτ κατά τη διάρκεια έιχα κάποιες αντιρήσεισ με πράματα που είπαν ορισμένοι,αλλά ήταν τόσο γρήγορη η ροή που τώρα δε θυμάμαι ποιος είπε τι χαχ.

απλά έπαιξαν πλάνα και από λάιβ στη βιλλα και το βιολογικο και λίγο γενικα πανεπιστήμια αλλά η αναφορά ήταν επιδερμική.

το official video clip από Endsight το είδατε??? (----> https://www.youtube.com/watch?v=9422mmU5ejY)

Δεν είναι καθόλου της φάσης μου, αλλά ομόλογω ότι κομμάτι και βίντεο αμφότερα γαμούνε

Ομολογώ πως είναι από τα πιο ξεχωριστά και ενδιαφέροντα βίντεο που έχω δει. Η μουσική τους είναι οκ, το κομμάτι πολύ καλό στο είδος του, αν και συναυλιακά τους ευχαριστιέμαι περισσότερο.

ωραίος ο red rum.

Πραγματικά καλή δουλειά το βίντεο. Συναυλιακά δεν είχα ξετρελαθεί στους integrity. Παρ’ όλα αυτά το συγκεκριμένο κομμάτι είναι μία αξιοπρεπέστατη επιρροή Darkest Hour. Ελπίζω τουλάχιστον το επερχόμενο album τους να χει συνολικά κάτι να πει, και να μην επικεντρωθεί σε αυτό το single

Αυτό έχει ακουστεί;

Delete The Mass - Maza (2013)

Πόσο φοβερό. Από τα καλύτερα που άκουσα φέτος και θα ακούσω.

[B]Magic De Spell [/B]- The Model, live 1983

το γνωστό τραγούδι των [B]Kraftwerk[/B], από μία συναυλία στο “Θεατρο Διανα” το 1983. Απίστευτο! Για την ιστορία, μαζί τους εμφανιστηκαν και οι Χωρίς Περιδέραιο. Δωράκι από το fb group: new wave in athens in the 80’s.

Η κυκλοφορία ’ Ο Ήχος της Ανασφάλειας’ απο τους Stress πρέπει να είναι ο πάνκ δίσκος που εκφράζει σε πληρέστατο βαθμό την καθημερινότητα πια. Τόσες ομοιότητες όμως; [B]Αξεπέραστος[/B]

Ε ναι .-

Κατά τα άλλα βγήκε το άλμπουμ των Bazooka!

Μάλιστα πάιζει και ελληνόφωνο τραγούδι:

Κορίτσι στην Ακτή

που Γ-Α-Μ-Α-Ε-Ι!

πάρτε και bandcamp για full ακροαση

Αργυρούπολη και δεν είμαι καλά

symfwnei kai o Jello :smiley:

Garage με grunge θορυβο …και ντοπιο.

Εγκρινω.

Βασικα, δεν υπαρχει λογος να μαι 'συγκρατημενος, οπως κι ο δισκος, αλλωστε.

ΔΙΣΚΑΡΑ.