Ελληνική underground σκηνή

Έχει κάποιες μέρες (βδομάδα; ) που υπάρχει στο bandcamp το νέο και πρώτο ολοκληρωμένο αλμπουμ των [B]This Is Nowhere[/B] με τίτλο [I]Turn On, Tune Down, Drop D[/I].

Blues, stoner rock, ψυχεδέλειες απ 'όλα έχει και συμφέρει :slight_smile:

εξαιρετικό το This Is Nowhere,το άκουσα χθές,πραγματικά δεν πίστευα ότι είναι ελληνική μπάντα.Μπράβο στα παιδιά.

Ενταξει… Ηταν εξαιρετικο αλμπουμ το Turn On, Tune Down, Drop D !!
Τωρα που το τσεκαρα, βλεποντας οτι τα παιδια ειναι θεσσαλονικεις, μου 'ρθαν στο μυαλο οι sleepstream… (οι οποιοι μαλιστα κανουν στις 8/3 και παρουσιαση του νεου τους album στο 8ball αν ενδιαφερει καποιους…)

Τσεκαρετε τους http://www.youtube.com/watch?v=obF-lyhQ-Oc&list=PLA1B5F1E2914C415C :slight_smile:

Μπράβο ναι ωραία αυτά που λέτε για τις κυκλοφορίες των Εκκεντρικό Γαλάζιο Πύον και Έκθλιψη ξέρω γω, αλλά

Εδώ δεν υπάρχει άσυλο @ Gagarin

και κλειδώστε το, δεν έχει νόημα

Παιδια καλησπερα , αν θελετε τσεκαρετε εδω : http://www.youtube.com/watch?v=Ww05X6eEQys
Παιζουμε ροκ με ραπ φωνητικα , με ελληνικο στιχο ! Ειναι η πρωτη μας δουλεια απο το demo που θα βγαλουμε ,

Τίγκα γουστόζικοι και προσεγμένοι οι δίσκοι των Σιρκάσιαν και δις ηζ νογουερ. Μεγαλεία 8)

Καιρό έχω να προτείνω κάτι. Φρέσκο πράμα που μυρίζει 80-ιλα:

Κωμωδία Θανάτου

demo preview, αλλα περιμένουμε να το ακούσουμε και ολοκληρωμένο. Απιστευτος ήχος.

Απαγορευμενα μηλα - ελληνικο ιντι ροκ

Απαγορευμενα μηλα

40ριδες που το λεει η ψυχη τους

Μέλη από πανδημία

fixed!

έλα ρε δεν το ξερα! αυτά ειναι

Με ψησε παρα πολυ το preview.

(Αν και, χωρις παρεξηγηση, το 1 ευρω για preview σε mp3 ειναι καπως αστειο, σορρυ. :p)

Πολλά υποσχόμενο αυτό το Κωμωδία Θανάτου.

Τι διάολο, ήρθε και στη χώρα μας το 80’s post-punk revival;

Ε, το πιο ωραιο ειδος που υπαρχει ειναι. 8)

Πρεπει να τρεξει η φαση. :smiley:

+1 για Κωμωδία!

Τους είχα συμπαθήσει από το preview αλλά ζωντανά δίνουν πολύ πιο δυνατά. (με ήχο Καλλιδρομιου)

Και μόνο που άκουσα διασκευή Venericna bolest μου αρκεί.

Υπάρχει υλικό απότι μου είπανε και ίσως αρχίσουν ηχογραφήσεις τους επόμενους μήνες.

Διασκευή Venericna bolest; Θεούληδες! αυτά ειναι

έκαναν παρουσίαση δίσκου χτες στο bios. Πολύ ωραία εμφάνιση, γέμισε το μαγαζί, ωραία και τα βινύλια. οι θεσσαλονικείς να πάτε σήμερα , καθώς και οι psychedelic trips to death έχουν πολύ ενδιαφέρον

καινούργια (?) εκτέλεση της Άνωσης. 30 χρόνια μετά… Αν και τα σημάδια του χρόνου στη φωνή του Αγγελή είναι ορατά… η εκτέλεση γαμάει, καλός ήχος, απίστευτη ενορχήστρωση. Τι να λέμε, στέλνουν ολα τα συνθια των 80’ς για βρούβες.

[CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Την ίδια στιγμή που ένας
πυρομανής από τσιμέντο
έκοβε βόλτες στο δωμάτιο της μάνας
ενός πρωτάρη πυροσβέστη.[/SIZE][/FONT][/CENTER]

Δεν πρέπει να είναι καινούρια, η ενορχήστρωση σκοτώνει πραγματικά.

ναι, τελικά ειναι αρκετά παλιά κιόλας απ’ό,τι έμαθα. Πιο παλιά και απο την κανονική εκτέλεση συγκεκριμενα.

[B]Κωνσταντίνος [SIZE=4]Μπογδάνος [/SIZE]- Today[/B]