αυτά είναι! thanks zafrock! δεν το είχα ψυλλιαστεί ότι το diy έχει και πιο μεταλλικές κυκλοφορίες.
Για όποιους ενδιαφέρονται ανέβηκαν στο greek punk blog 4 ακυκλοφορητα τραγούδια των Γενιά του Χάους από το reunion του 97:
Από μακριά
Κήπος
Κώμα
Εμείς Απόψε
http://rapidshare.com/files/95216936/Genia_Tou_Xaous_-_Reunion_1997.rar
είχαν ανέβει και παλιότερα βέβαια στο myspace της μπάντας. Στα τρία πρώτα υπάρχει drum machine νομίζω, και δεν έχουν καλή ποιότητα. Ο “Κήπος” θυμίζει λίγο από Επιθανάτιο Ρόγχο… Στο “Εμείς Απόψε” τραγουδάει ο Χατζόπουλος (αυτός που τραγουδάγε στο Στίγμα) και είναι απίστευτο κομμάτι με πολύ μελωδία. Στo “κώμα” υπάρχουν πολλές μινιμαλ darkwave/ποστ αναφορές. Γενικά, τα τραγούδια κινούνται σε πιο πειραματικό ύφος από αυτό που φαντάζεστε, χωρις αυτό να σημάινει ότι δεν καταλαβαίνεις από την πρώτη νότα ή απο τον πρώτο στίχο για πιο ακριβώς γκρουπ πρόκειται.
Το παληκαρι λεει αληθεια.Ημουν ονλαιν τα τελευταια λεπτα πριν πεσει το blog.
Τους ειχαν κανει report τουλαχιστον 200 δισκους καθε φορα.Τα περισσοτερα απο αυτα
ηταν σπανια οσο δεν παει.Φαντασου ειχαν 28 uploads απο Rotting Christ.
Airged L’amh σημερα στο up the Hammers festival στο An club. Απλα τα σπανε… \m/
Underground καταστασεις…
To προηγουμενο Σαββατο επαιξαν στην Πατρα οι Χασμα.Στο παραρτημα για οσους
ξερουν απο Πατρα.Ειχε παρα πολυ κοσμο για τον χωρο και εγινε του Ιρακ να ουμε εκει μεσα.
Οι τυποι ειναι φοβεροι λαιβ και λυπαμαι που δεν τους ειχα δει νωριτερα.
@ Davidian:
xaxaxaxa το είχα ξαναδεί το βίντεο αυτό πάντως,
Πρόσφατα ανέβηκε κάτι πραγματικά underground όμως:
The Stress - Αθήνα (1985)
@ deathster: ωραίος!!! είδες και τους Kill The Cat? Τα σπάνε κ αυτοί. Πιο σκα - πανκ βέβαια η φάση. Πω πω την είχα μπανίσει αυτή την συναυλία και θα πρέπει να ήταν γαμάτα!
Ναι τους ειδα και αυτους.Καλουτσικοι.
Ρε μια εβδομαδα πριν παιζανε οι ΣΑΡΔΑNapalm Death.Μου εχουν πει οτι ειναι καλοι,
αλλα δεν το ξερα.
ΣαρδαNapalm Death???
:-s :-s :-s :-s :lol: :lol: :lol: :lol:
σχετικό - άσχετο: μιας και ανέφερες το παράρτημα. Ένα αυτόνομο στέκι που ήταν δίπλα από τις σκάλες της Αγ. Νικολάου υφίσταται ακόμα?? Όταν ημουν Πάτρα, παρόμοιες συναυλίες γινόταν εκεί και όχι τόσο στο Παράρτημα.
Νομιζω οτι εφυγαν απο εκει.Πηγαν αλλου.Καπου στην Λοντου κοντα στους 5 δρομους,
αν εχεις ακουστα.Δεν ειχα παει ποτε για λαιβ εκει.
Οι ΣαρδαΝαπαλμ παιζουν thrashcore-ιες!Γμτ!Αλλα νομιζω οτι ειναι Πατρινοι οποτε δεν
μου ξεφευγουν.
Θέλω να δω Χάσμα πάλι λάιβ:(:(
Λοιπόν όποιος ξαναπεί ότι έχει δει Χάσμα live του εύχομαι να πέσει φραπές πάνω στην θήκη με τα cd του. Έναν καημό έχω κ εγώ κ μου το χτυπάτε συνέχεια. Αστα διάλαααα ρεεε!!!
Cut Your Throat, grindcore από Θεσσαλονίκη. Τα σπάνε αρκετά!
http://www.diymusic.org/cutyourthroat
Ο δίσκος τους είναι διαθέσιμος για download στην ανάλογη ενότητα του site.
Για να δούμε τι λένε οι Cut Your Throat.
Βtw, ανακάλυψα μια χαβαλετζιδικη μπάντα στο στυλ των Ανώριμων, αλλά αντί να έχουν επιρροές από Manowar κλπ, προτιμούν τους Suffocation , Antidrasi , Kreator , Misfits , Slayer. Κυρίες κ κύριοι υποδεχτείτε τους Κλίσμα
:lol: :lol: :lol: :lol:
Παναγιώτη σ’ άρεσαν οι Cut Your Throat?
Χαχα φάση ένουν οι κλίσμα. :lol:
α τι θεουληδες ειναι αυτοι
αγαμια αγαμια ολο μαλακια:lol: :lol:
Απο Θεσ/νικη ειναι ο mainman.Το demo ηχογραφηθηκε στην Πατρα ομως.
Τα drums και την παραγωγη τα εχει κανει ο διπλανος μου στο Γυμνασιο και στην
πρωτη Λυκειου.8O 8O 8O
Ζαφ θα ξηγηθω cd-ακι λογικα.
τους άκουσα φίλε ζαφείρη τους cutyourthroat και είναι αρκετά καλοί στο είδος τους, thnx για την πρόταση!
Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί επίσημα ίσως το σημαντικότερο νέο στον χώρο της ελληνικής ανεξάρτητης μουσικής των τελευταίων ετών. κάτι πολύ σπέσιαλ. Ετοιμαστείτε…
Εγώ το έπαθα το εγκεφαλικό.
Γενιά του χάους?