Χύνω γενναία
κουμασιακο ροκ εν ρολλ απεριτιφ χωρις να κουραζει και τιμιο βγαινει οσονοπου και το καινουριο yellow devil sauce και 7 μαιου το πρωτο τους βιντεο κλιπ
γκουντ σταφ.
To νέο EP των Σαλονικιών Psychedelic Trips To Death:
περισσότερο garage, λιγότερο shoegaze, το ίδιο γαμάτο!
Pillow μοιρασμένο το πράγμα τελικά. Δύο κομμάτια συγκίνηση, δύο κομμάτια σε πιο γκαζωμένο ύφος που θέλουν το χρόνο τους.
Χρμφ.
το γκαζωμένο ύφος ειναι γαμάτο, τους πάει. έτσι και αλλιώς κρυφοπάνκηδες είναι :p. Εμένα μου αρεσουν αρκετά όλα τα κομμάτια.
Το Monovine πώς σου φάνηκε, ρε Παναγιώτη; Κατώτερο από το προηγούμενο, που ήταν ατελείωτη δισκάρα, αλλά καλό σταθερά. 'Εχει ταλέντο ο τυπάς να γράφει ευκολομνημόνευτες και πιασάρικες φωνητικές γραμμές.
Και μια και τα λέμε έτσι ωραία για Pillow, θα βρεθεί ένας καλός άνθρωπος να βγάλει δυο μερακλίδικα βινύλια τα albumάκια τους;
Ακόμα δεν μπορώ να απαντήσω για το αν μου αρέσει περισσότερο από το πρώτο. Αλλά αυτο που μπορώ να πώ είναι ότι μου αρεσει πάρα πολύ! Ίσως να λέιπει το κομμάτι κράχτης, όπως στο πρώτο αλλά δεν το θεωρώ μειονέκτημα αυτό. Ντάξει, ίσως ακούγανε λίγο παραπάνω sonic youth όταν γράφανε το FBBM και λίγο παραπάνω Marilyn Manson όταν γράφανε το 93. Όλο το άλμπουμ ακούγεται μονορούφι, και μην σου πω ότι ακρόαση με την ακροάση το γουστάρω ακόμα περισσότερο. Έχει κομματάρες και βγάζει καλή αλητεία.
[SPOILER]Σαν το νέο Semen of the Sun όμως δεν είναι [/SPOILER]
…σε καλό δρόμο τα παιδιά:):!:
ευχαριστη έκπληξη η επιστροφή των [B]Λώλαμα[/B], υπό το όνομα [B]Λώλαμα Δύο[/B]. Υπάρχει έτοιμο άλμπουμ με τίτλο [B]Σχεδόν ετοιμόρροπα[/B] το οποίο κυκλοφορεί σε λίγα αντιτυπα από την Labyrinth of thoughts. Πληροφορίες εδώ
Ο πυρήνας του γκρουπ Λώλαμα Δύο είναι ο Τζιώκος (τραγουδιστής) και Εμμανουηλίδης (μουσική), τα ιδρυτικά μέλη δηλαδή των Λώλαμα. Η μουσική ειναι αρκετά διαφορετική, απο-ηλεκτρισμένη, μου θυμισε κάτι από τα προσωπικά του Σαδίκη ίσως και του Αγγελάκα.
Αξίζει να τους ακούσετε:
το πρώτο κομμάτι πρόκειται για επανεκτέλεση του παρακάτω κομματιού των Λώλαμα:
Για όσους δεν γνωριζουν τους Λώλαμα, πρόκειται για ένα από τα πιο εκρηκτικά, κουκουρούκου και φευγάτα γκρουπ που εμφανίστηκαν στα τέλη της δεκαετίας του 80 στην Θεσσαλονικη.
Καινουριo κομματι απο Era Of Fear…
Ειναι το κομματι της split κασετας με τους Ιταλους Dystopian Society …oσοι ψηνεστε, μονο 50 κοπιες βγηκαν.
ας βάλω και την λάηβ εκτέλεση από το πρόσφατο ταξίδακι τους στη Γαλλία
κεράσανε θανατάκι το Παρισάκι
Εσείς οι χεβιμεταλλάδες, τους ξέρετε αυτούς;
Sacral Rage
τσεκάρετε αν όχι. Τα φωνητικά να μην ήταν τόσο τσιρίδα, αλλά γαμάει.
A και άμα βαριέστε κάντε αυτό το κουίζι:
πολυ καλο, ειμαι ενα κοινωνικο υποπροιον
34 εγω “κοινωνικο υποπροιον”. Καλο ειναι αυτο?
Death.Eternal και Cynic, μια χαρά σας κόβω.
Τελευταία την έχω καταβρεί με τον [B]sigmataf[/B], πρόκειται για έναν τύπο που ξεκινησε από hip hop βάση (βαβυλώνα, ερισμα). Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με προσωπικές δουλειές όπου έχει πιο ροκ/ηλεκτρονικό ήχο και μου θυμίζει τον The Boy να διακευάζει Μωρά στη Φωτιά και Soco. τσεκάρετε:
Απο το τελευταιο Βαβυλωνα που συμμετεχει ο sigmataf (το Κορακι )
:thumbup:
αυτά τα nicknames που διαλέγουν οι mc’s είναι όλα τα λεφτά πάντως. Κοντράρονται άνετα με μεταφράσεις στα ελληνικά nicknames black-μεταλλάδων.