Υποκουλτούρα. Χειρότερα περίμενα.
μια χαρά και συ!
κατά τα άλλα, ένα τυπικό σετλιστ Σεμεν οφ δε Σαν:
ωραια τα νεα κομματια. ελπιζω σχετικα συντομα να γινει κατι και για μας τους εκτος αθηνας…
και για μας εκτός Ελλάδας, γενικώς.
By the way, όποιος ειναι Λονδίνο/Leeds να παει να δει τους τρομερούς Bazooka. την άλλη εβδομάδα.
ICΟΠΕΔΩCIC
y o l o
Ουράνια Χλέπα - Ιντερνετ
διασκεύη Lost Bodies - Σωλήνες, Βραβείο καλύτερης προσαρμογής στίχων!
εξαιρετικά πράγματα. Ρε, πραγματικά άμα σκεφτείς ότι αυτοί οι τύποι παίζανε σε ένα από τα πιο ΚΑΤΣΑΠΑΝΚικα συγκροτήματα που εμφανίστηκαν μετά το 2000 είναι απίστευτο!
Outlaw Gen και κυρίως Ηχορύπανση ε;
Ε βλέπεις κάποια πράγματα, όπως και την μουσική, με άλλο πρίσμα στα 15 και με άλλο στα 30, λογικό.
Πάντως απ’όσο γνωρίζω και καταλαβαίνω, τα παιδιά έχουν πάρει το ζήτημα της μπάντας/μουσικής πολύ πιο σοβαρά σε σχέση με Outlaw Gen/Ηχορύπανση. Σαφώς δεν εννοώ τον “επαγγελματισμό”, όσο την οργάνωση και την ιδιοσυγκρασία. Νομίζω φαίνεται κιόλας.
Πάντως η πλευρά των Dystopian Society δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο
συμφωνώ λέξη προς λέξη.
Btw, τους έχεις πετύχει ποτέ λάηβ; Από τα μέρη σου δεν είναι (αν δεν κάνω λάθος);
Όχι, δεν κάνεις λάθος.
Γι’αυτόν ακριβώς τον λόγο είμαι ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ που δεν τους έχω δει live ακόμα
Βασικά ο τραγουδιστής είναι στο πήγαινε-έλα Ελλάδα-Γερμανία και είναι λίγο ζόρικα τα πράγματα.
Επίσης το ομώνυμο (Εποχή του Φόβου) κομμάτι μου βγάζει κάτι από Γενιά του Χάους και τρελαίνομαι ε!
Ε θα τους πετύχει που θα πάει! Βγάζουν πολλά πράγματα, όμορφα πράγματα από το παρελθον και η Γενιά είναι ένα απο αυτά.
Αλλά μιας και αναφέρεις το συγκεκριμένο κομμάτι, να συμπληρώσω ότι μάλλον είχαν και στο μυαλό τους τα Μωρά στη Φωτιά (στο σημείο προς το τέλος του κομματιού που κάνει κάτι κραυγές του τύπου ΟΥ Α! ΟΥ Α! ειναι πολύ χαρακτηριστικό από ντεμπούτο Μωρά Στη Φωτιά! ). Αλλά είναι εξαιρετικο όπως και να χει!
ισχυει, και γω οταν το ακουσα αμεσως μου ηρθαν τα μωρα στο νου (βασικα ειναι ιδιο εκεινο στο σημειο).
ωραια πραματα, αντε και κανενα ολοκληρωμενο αλμπουμ σιγα-σιγα.
λαιβ γαμανε
Όμορφα νέα από ΓΚΟΥΛΑΓΚ, όπου θα δώσουν τις εξής συναυλίες:
- 8/6 στην κατάληψη ΥΦΑΝΕΤ στην οδό ΠΑΠΑΦΗ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
- 27/7 στο τριήμερο PUNK FESTIVAL στη ΒΕΡΓΙΝΑ της ΒΕΡΟΙΑΣ
To Metal Hammer (! ειχα ξεχάσει την υπαρξή του) αυτού του μήνα φιλοξενεί συνέντευξη Semen of the Sun.
[SPOILER]
τα γράμματα δεν διαβάζονται, αλλά οκ.
[/SPOILER]
[QUOTE=panagiotis;1614805]Όμορφα νέα από ΓΚΟΥΛΑΓΚ, όπου θα δώσουν τις εξής συναυλίες:
- 8/6 στην κατάληψη ΥΦΑΝΕΤ στην οδό ΠΑΠΑΦΗ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
- 27/7 στο τριήμερο PUNK FESTIVAL στη ΒΕΡΓΙΝΑ της ΒΕΡΟΙΑΣ
Ωωωωωωωχχχ…
Καλά που το ανέφερες. Είμαι φίλος με τον μπασίστα τους και δεν μου το είχε πει. (εκτός αν το ξέχασα εντελώς :-k :lol:).