Χμ ξανά μέσα.
Επήλθε δικαίωσις ή όχι το λοιπόν;
Πρώτα από όλα ευχαριστώ εσένα αγνέ χρήστη που στήριξες τον αγώνα. Ο ανχολάκος είναι και δικός σου πλέον. Βάλτον βαθιά στην καρδιά σου ή όπου αλλού θεωρείς πρέπον! Ευχαριστώ επίσης όσους ψήφισαν μπαν/ή και ανμπαν όποτε γουστάρει ο αντμίν και δε βγήκαν να το πουν δημοσίως. Από εσάς ζω, για σας ζω, με σας γελάω.
Όσον αφορά το μπαν, είναι κακή φάση, μην φάτε. Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι δεν παίζει να μπείτε αν δε γλείψετε ποδιές. Πώς το λένε. Ζήτα συγγνώμη ή δε μπαίνεις. Κάτι το οποίο έχω την τιμή να λέω ότι δεν έκανα. Επιβεβαιώνεται λοιπόν το ποιόν του Λόνσομ και του Ρόκαβλου στην προκειμένη περίπτωση (όχι πως περίμενα κάτι τέτοιο να γενεί αλλά να χαμε να λέγαμε). Επίσης, αν σε λένε unholymartyr , δεν παίζει να μπεις πριν το 20ήμερο οπότε απέφυγε τέτοια νικνέιμς.
Επίσης, όπως συζητήθηκε εκτενώς, δεν έχει σημασία φίλε χρήστη αν περνάς καλά ή όχι στο φόρουμ. Πρέπει να βάλεις καλά στο κεφαλάκι σου ότι ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΡΗΣΤΗΣ ΒΛΑΚΑ. ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ. Κάτι που φυσικά σημαίνει πως αν κάνεις μια κίνηση παραπάνω από τις ρομποτικές, αποτελείς στόχο. Παλιά δεν έπαιζε κάτι τέτοιο βέβαια όταν “η κλίκα” ήταν απαραίτητη και έδινε επισκεψιμότητα, νέους χρήστες και φήμη στο ρόκινγκ. Αλλά οκ, πλέον είμαστε φίρμες, ξεχάσαμε από πού ξεκινήσαμε και ποιοι ήταν δίπλα μας. Τα μπλοκ και οι απειλές το αποδεικνύουν περίτρανα ότι δε θέλουν πια ούτε να ξέρουν τον γράφοντα, “τους χριστινοτέληδες” όπως λένε κλπ.
Συνεχίζοντας, δε μπορώ παρά να νιώθω πίκρα για τον χρήστη κουρού ο οποίος κάποτε ήταν ένα ζαχαρένιο αρκουδάκι αλλά επειδή μαθαίνω πως σιγανοπαπαδιές του παραπονέθηκαν πως είμαστε πέφτουλες και είμαστε σιχαμένοι σιχαμένοι σιχαμένοι, αλλάξανε όλα και φτάσαμε στο σημείο που: “η αγάπη μου είπε ότι είσαι κακό παιδί και θα σας την φέρω χα!”. Α μην ξεχάσω. Τα όσα είπες περί Εύας, πολύ θα χαιρόμουν να σε δω να τα λες μπροστά της αγαπημένε. Συν τα όσα είπες σε Τέλη ο οποίος να σου θυμίσω ότι έχει σχεδόν τα διπλάσια χρόνια σου ασεβή βλάκα. Για μένα δε με νοιάζει άλλωστε το ίδιο γραμμένο στο μικροσκοπικό μου πέος σε έχω είτε μου τα πεις είτε όχι. Δηλαδή οκ, τον τελευταίο καιρό μου προκαλεί γέλιο και εμετό ταυτόχρονα η αφανής αλλά τεράστια συνεισφορά της Σόφι-κ στο φόρουμ μας. Κάνω πως δε γνωρίζω τίποτις παραπέρα για το θέμα και πάω παρακάτω!
Λουκιανέ είσαι εξαιρετικό αγόρι αλλα κάπου τα χαλάς. Αν σιχαίνεσαι το μοντερέιτινγκ, κάνε αίτηση ν αντικατασταθείς. Να σε πω την αλήθεια, έχω κουραστεί να ακούω πόσο καημένος είναι ο λιάκος μας και πόσο δεν τον σέβεστε όλοι και είστε κακοί που ένα τόσο μεγάλο δουλευταρά με τέτοιο φιλότιμο του ξηγιέστε όλοι πούστικα και τον κάνετε να κλαίει. Μεγάλο παιδί είναι και μάλιστα αντμίν, δε χρειάζεται κανέναν Μοντεκρίστο πίσω από τον κώλο του για να τον στηρίξει. Σε ξαναείπα πως θα ένιωθα βλάκας στη θέση σου. Αν σε ευχαριστεί από την άλλη, κανένας λόγος δε με πέφτει!
Σε γενικές γραμμές πάντως, οι προσβολές, η μούρη και το ψώνιο επειδή μπαίνει ένας σειρινάκης (τυχαίο παράδειγμα) ας πούμε στο φόρουμ μας και είναι όνομα και ουάο έχουμε κονέ κατά την ταπεινή μου άποφση σας έχουν καταντήσει γελοίους, λυπηρούς και κατακακομοίρηδες. Και κρίμα.
Να συνεχίσω το ασυνάρτητο μήνυμά μου, τονίζοντας πως από τη στιγμή που ξεκάθαρα χρήστες σου δηλώνουν πως ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ με την παρούσα κατάσταση, θα έπρεπε να το εκλάβετε ως ενθαρρυντικό. Δε μπορώ να μην πάρω προσωπικά σχόλια του στυλ “ναι αλλά 7 άτομα ψήφισαν μπαν όποτε θέλει ο αντμίν, άρα αυτό θα κερδίσει” (ενώ 22 ψήφισαν ανμπάν). Αν έτσι το θέλετε, κάντε από 25 ακάουντς ο κάθε συντάκτης και οι γνωστοί σας μεταλλοσυντάκτες και γεμίστε το μόνοι σας για να ξεκαυλώσετε, να χαίρεστε, και πάνω από όλα να έχετε και ήθος και άποψη ρε αδερφέ! Άλλωστε το φόρουμ πλέον κλέβει αναγνωσιμότητα από το τρισγαμάτο περιοδικό μας, άρα ας το βάλουμε κ αυτό στο στόχαστρο.
Ως εκ τούτου το λοιπόν γιατί βαριέμαι κιόλας, έχω να δηλώσω ότι μιας και όπως μου είπατε, με κάνατε χαριστικά ανμπάν και όχι επειδή αξίζω να είμαι μέσα εδώ (ειλικρινά, περιμένατε “ευχαριστώ”?) , αποχωρώ από το ρόκινγκτζιαρ, μόνο και μόνο γιατί θέλω να εξαφανιστώ από δω μέσα οικειοθελώς, και χωρίς να με αναγκάσει κανένας γαμημένος ο οποίος έχει τη δυνατότητα (και ουχί το δικαίωμα) να “με αποχωρήσει” πατώντας ένα κουμπί. Είμαι της άποψης (και χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος, ότι και αν νομίζετε) πως το κουφάρι του πάλαι πότε εξαιρετικού φόρουμ έχει ήδη αρχίσει να γεννά νεκροσκώληκες.
Για το καλό του σοβαρού σας διαδικτυακού τόπου λοιπόν, καληνύχτα και καλή τύχη!
“Και δυστυχώς πάει κάπως έτσι λοιπόν:
Όλοι ζούμε δίχως την παραμικρή υποψία
ενώ η αρρώστια έχει αρχίσει να μας τρώει το πόδι.
Θα ναι αργά όταν θα ανακαλύψουν τη συνομωσία,
θα είν’ αργά όταν θα βρισκόμαστε στο ξόδι.”
ΥΓ1. στο τόπικ με τους σκηνοθέτες έχετε ξεχάσει τον Τζιμ Τζάρμους.
ΥΓ2. Αν διαγραφεί νομίζω πως θα κάνω εμετό για πάρτη σας. Μάκια!
ΥΓ3. Ξέρεte ποιοι είστε, ευχαριστώ για όλα και σας έχω στο μσν μου γιατί δε σκοπεύω να χαθώ με κανέναν σας. Το ξέρετε άλλωστε.
Δικός σας. Off. =)