Λευτεριά στον Unholy!

Πλάκα πλάκα έχει περάσει σχεδόν μία εβδομάδα…

Όλοι μας , σχεδόν , θέλουμε να γυρίσει ο Γιάννης πίσω , κ μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι πιο αποτελεσματικό αποτελεσματικό .
Αλλά δυστυχώς δεν περνάει από τα χέρια μας κ φυσικά δεν αποφασίζουμε εμείς…
Μακάρι τουλ. να καταφέρουν να συζητήσουν κάποια στιγμή μεταξύ τους , ήρεμα κ ωραία , έτσι ώστε ό,τι παρεξήγηση έχει δημιουργηθεί να λυθεί και να φύγει το ban …
Κρίμα είναι …

Μεγάλα παιδιά είστε … βρείτε τα ! Τι στο καλό ! Πόσο σοβαρό μπορεί να είναι αυτό που έγινε μεταξύ σας… ??
Απλά είπε μία κουβέντα ο ένας , μετά ο άλλος και έγινε ότι έγινε…
ΣΥΖΗΤΗΣΗ χρειάζεται παίδες!!

Λοιπόν έχουμε και λέμε.

1. Το πρώτο πράγμα που βλέπει κανείς όταν γίνεται μπαν είναι “επικοινωνήστε με το διαχειριστή”. Οκ , πώς να επικοινωνήσω και πώς να συζητηθεί (μιας και το αναφέρετε τόσο έντονα) ένα θέμα, όταν ο διαχειριστής σε κάνει μπλοκ στο μσν, μονίμως αποφεύγει να μιλήσει όταν πας να κάνεις ινβάιτ κλπ., όταν κοινώς φέρεται σαν παιδάκι δημοτικού που έχει χεστεί πάνω του.

2. Ξέρω πως το να φτιάξω δεύτερο ακάουντ είναι αυτό που περίμενε ο Ηλίας με την αντιμωτώπισή του. Ε να που το φτιάχνω, αλλά όχι για να σπαμμάρω (όπως και θα ήθελε, μιας και μετά θα με έκανε μπαν και θα “είχε δίκιο που μας απάλλαξε από τον κακό”) αλλά για να "επικοινωνήσω με το διαχειριστή. Κάνω αυτό το ποστ και φεύγω λοιπόν. Άλλωστε, μπαν για 10 μέρες και μπαν στο δεύτερο ακάουντ του ούτε ο ρόκαβλος δεν έφαγε, αλλά ναι εγώ είμαι άλλη περίπτωση (= αυτό το ποστ θα σβηστεί και θα φάω μπαν από τον πλανήτη).

3. Ποιος είσαι εσύ ρε κακομοίρη πού θα κρίνεις το πόση ώρα είμαι στο ίντερνετ και αν έχω ζωή. Ποιος σου έδωσε ας πούμε ξέρω γω ένα τέτοιο δικαίωμα , και στην τελική σιγά την ασχολία σου, εγώ προσωπικά κάνω ένα τέταρτο να διαβάσω όλα τα νέα ποστς (αφού εσείς δεν προλαβαίνετε γιατί είστε μπίζι).

4. Ε αυτά. Δεν περιμένω να μη σβηστεί, δεν ξαναποστάρω και με αυτό το ακάουντ, απλά την υποκρισία του “συζητήστε με το διαχειριστή” και της “ευκαιρίας για διάλογο” και το “μιλήστε και όλα θα λυθούν”, μπορείτε να την βάλετε στον πάτο σας με αγάπη και προδέρμ. Τρέξτε να κρυφτείτε λίγο ακόμα τώρα.

Αυτά. Αποσύρομαι μόνιμα από το δεύτερο ακάουντ, παραμένω εκτός μέχρι νεοτέρας.

MΠΑΝ στον fake Unholymartyr… Αυτός που έγραψε το παραπάνω post είναι ο karja για να τον εκθέσει… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
Περιμένω πως και πως να γίνει unban ο γνήσιος Unholy, οπότε το topic θα μετονομαστεί από
Λευτεριά στον Unholy σε
Λεφτ(α)εριά στον Unholy

Στο τζάμπα τόσος αγώνας; Πάει πολύ…

Επιστρέφω στο ΜΟΚΟ μου

:!:

kill Alekos!!! Save Unholy!!!

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Χμ ξανά μέσα.
Επήλθε δικαίωσις ή όχι το λοιπόν;

Πρώτα από όλα ευχαριστώ εσένα αγνέ χρήστη που στήριξες τον αγώνα. Ο ανχολάκος είναι και δικός σου πλέον. Βάλτον βαθιά στην καρδιά σου ή όπου αλλού θεωρείς πρέπον! Ευχαριστώ επίσης όσους ψήφισαν μπαν/ή και ανμπαν όποτε γουστάρει ο αντμίν και δε βγήκαν να το πουν δημοσίως. Από εσάς ζω, για σας ζω, με σας γελάω.

Όσον αφορά το μπαν, είναι κακή φάση, μην φάτε. Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι δεν παίζει να μπείτε αν δε γλείψετε ποδιές. Πώς το λένε. Ζήτα συγγνώμη ή δε μπαίνεις. Κάτι το οποίο έχω την τιμή να λέω ότι δεν έκανα. Επιβεβαιώνεται λοιπόν το ποιόν του Λόνσομ και του Ρόκαβλου στην προκειμένη περίπτωση (όχι πως περίμενα κάτι τέτοιο να γενεί αλλά να χαμε να λέγαμε). Επίσης, αν σε λένε unholymartyr , δεν παίζει να μπεις πριν το 20ήμερο οπότε απέφυγε τέτοια νικνέιμς.

Επίσης, όπως συζητήθηκε εκτενώς, δεν έχει σημασία φίλε χρήστη αν περνάς καλά ή όχι στο φόρουμ. Πρέπει να βάλεις καλά στο κεφαλάκι σου ότι ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΡΗΣΤΗΣ ΒΛΑΚΑ. ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ. Κάτι που φυσικά σημαίνει πως αν κάνεις μια κίνηση παραπάνω από τις ρομποτικές, αποτελείς στόχο. Παλιά δεν έπαιζε κάτι τέτοιο βέβαια όταν “η κλίκα” ήταν απαραίτητη και έδινε επισκεψιμότητα, νέους χρήστες και φήμη στο ρόκινγκ. Αλλά οκ, πλέον είμαστε φίρμες, ξεχάσαμε από πού ξεκινήσαμε και ποιοι ήταν δίπλα μας. Τα μπλοκ και οι απειλές το αποδεικνύουν περίτρανα ότι δε θέλουν πια ούτε να ξέρουν τον γράφοντα, “τους χριστινοτέληδες” όπως λένε κλπ.

Συνεχίζοντας, δε μπορώ παρά να νιώθω πίκρα για τον χρήστη κουρού ο οποίος κάποτε ήταν ένα ζαχαρένιο αρκουδάκι αλλά επειδή μαθαίνω πως σιγανοπαπαδιές του παραπονέθηκαν πως είμαστε πέφτουλες και είμαστε σιχαμένοι σιχαμένοι σιχαμένοι, αλλάξανε όλα και φτάσαμε στο σημείο που: “η αγάπη μου είπε ότι είσαι κακό παιδί και θα σας την φέρω χα!”. Α μην ξεχάσω. Τα όσα είπες περί Εύας, πολύ θα χαιρόμουν να σε δω να τα λες μπροστά της αγαπημένε. Συν τα όσα είπες σε Τέλη ο οποίος να σου θυμίσω ότι έχει σχεδόν τα διπλάσια χρόνια σου ασεβή βλάκα. Για μένα δε με νοιάζει άλλωστε το ίδιο γραμμένο στο μικροσκοπικό μου πέος σε έχω είτε μου τα πεις είτε όχι. Δηλαδή οκ, τον τελευταίο καιρό μου προκαλεί γέλιο και εμετό ταυτόχρονα η αφανής αλλά τεράστια συνεισφορά της Σόφι-κ στο φόρουμ μας. Κάνω πως δε γνωρίζω τίποτις παραπέρα για το θέμα και πάω παρακάτω!

Λουκιανέ είσαι εξαιρετικό αγόρι αλλα κάπου τα χαλάς. Αν σιχαίνεσαι το μοντερέιτινγκ, κάνε αίτηση ν αντικατασταθείς. Να σε πω την αλήθεια, έχω κουραστεί να ακούω πόσο καημένος είναι ο λιάκος μας και πόσο δεν τον σέβεστε όλοι και είστε κακοί που ένα τόσο μεγάλο δουλευταρά με τέτοιο φιλότιμο του ξηγιέστε όλοι πούστικα και τον κάνετε να κλαίει. Μεγάλο παιδί είναι και μάλιστα αντμίν, δε χρειάζεται κανέναν Μοντεκρίστο πίσω από τον κώλο του για να τον στηρίξει. Σε ξαναείπα πως θα ένιωθα βλάκας στη θέση σου. Αν σε ευχαριστεί από την άλλη, κανένας λόγος δε με πέφτει!

Σε γενικές γραμμές πάντως, οι προσβολές, η μούρη και το ψώνιο επειδή μπαίνει ένας σειρινάκης (τυχαίο παράδειγμα) ας πούμε στο φόρουμ μας και είναι όνομα και ουάο έχουμε κονέ κατά την ταπεινή μου άποφση σας έχουν καταντήσει γελοίους, λυπηρούς και κατακακομοίρηδες. Και κρίμα.

Να συνεχίσω το ασυνάρτητο μήνυμά μου, τονίζοντας πως από τη στιγμή που ξεκάθαρα χρήστες σου δηλώνουν πως ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ με την παρούσα κατάσταση, θα έπρεπε να το εκλάβετε ως ενθαρρυντικό. Δε μπορώ να μην πάρω προσωπικά σχόλια του στυλ “ναι αλλά 7 άτομα ψήφισαν μπαν όποτε θέλει ο αντμίν, άρα αυτό θα κερδίσει” (ενώ 22 ψήφισαν ανμπάν). Αν έτσι το θέλετε, κάντε από 25 ακάουντς ο κάθε συντάκτης και οι γνωστοί σας μεταλλοσυντάκτες και γεμίστε το μόνοι σας για να ξεκαυλώσετε, να χαίρεστε, και πάνω από όλα να έχετε και ήθος και άποψη ρε αδερφέ! Άλλωστε το φόρουμ πλέον κλέβει αναγνωσιμότητα από το τρισγαμάτο περιοδικό μας, άρα ας το βάλουμε κ αυτό στο στόχαστρο.

Ως εκ τούτου το λοιπόν γιατί βαριέμαι κιόλας, έχω να δηλώσω ότι μιας και όπως μου είπατε, με κάνατε χαριστικά ανμπάν και όχι επειδή αξίζω να είμαι μέσα εδώ (ειλικρινά, περιμένατε “ευχαριστώ”?) , αποχωρώ από το ρόκινγκτζιαρ, μόνο και μόνο γιατί θέλω να εξαφανιστώ από δω μέσα οικειοθελώς, και χωρίς να με αναγκάσει κανένας γαμημένος ο οποίος έχει τη δυνατότητα (και ουχί το δικαίωμα) να “με αποχωρήσει” πατώντας ένα κουμπί. Είμαι της άποψης (και χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος, ότι και αν νομίζετε) πως το κουφάρι του πάλαι πότε εξαιρετικού φόρουμ έχει ήδη αρχίσει να γεννά νεκροσκώληκες.

Για το καλό του σοβαρού σας διαδικτυακού τόπου λοιπόν, καληνύχτα και καλή τύχη!

“Και δυστυχώς πάει κάπως έτσι λοιπόν:
Όλοι ζούμε δίχως την παραμικρή υποψία
ενώ η αρρώστια έχει αρχίσει να μας τρώει το πόδι.
Θα ναι αργά όταν θα ανακαλύψουν τη συνομωσία,
θα είν’ αργά όταν θα βρισκόμαστε στο ξόδι.”

ΥΓ1. στο τόπικ με τους σκηνοθέτες έχετε ξεχάσει τον Τζιμ Τζάρμους.
ΥΓ2. Αν διαγραφεί νομίζω πως θα κάνω εμετό για πάρτη σας. Μάκια!
ΥΓ3. Ξέρεte ποιοι είστε, ευχαριστώ για όλα και σας έχω στο μσν μου γιατί δε σκοπεύω να χαθώ με κανέναν σας. Το ξέρετε άλλωστε.

Δικός σας. Off. =)

anholy - grapse se kana periodiko - ksereis apo auta ta free - penthouse - gynaika - eimai. ktl.

ehm - egw oudepote parakalesa - eite ksnagrafthka me asteies paralages,

rockavlos - tyro$#$#$#$#- boutyroka-e#$#$#
eite san milagros 3 - san ena nod ston prwto didaksanta drakafenth. metal bb to er - resalto days. Auto to ekana gia spasimo kai baniaristika mpam mpam - oxi epeidh eixa steritiko syndromo !!! i epeidh den exw aksioprepeia ?! (mporei kapoios sto er - na milhsei gia tetoio prama ? amfiballw) Stis alles periptwseis apla me epanaproskalesan… one way or another … who gives a darn !

sou euxomai na exeis synesh & na apokthseis syneidhsh.
dioti ena ban i ena unban - den einai tpt.
apla se thewrw teleiws asobaro atomo, eirwna kai blaka. apla kai omorfa.

toses podies filaw :stuck_out_tongue: opws blepeis. ta lew apla ki opws pisteuw. xwris idiaiterh prothesh flammarismatos to apopanw . exeis ena eikoniko status sta forums.
village idiot/pos(t)er boy :stuck_out_tongue:

:cry:

Kαλή τύχη κ see you around!!!

επιτελους απο καπου επρεπε να ξεκινησουν οι ονοματισμοι… οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ μου, ειλικρινα λυπαμαι, οταν βλεπω μικρα παιδια για χαρη τιτλου να ανεβαινουν στο καλαμι και να πετουν ψηλα… δε σας εμαθε κανεις να ειστε ταπεινοι απο οτι φαινεται. δυστυχως, τον τελευταιο καιρο ανακαλυπτω αυτο που ήταν εμφανες σε ολους απο την πρωτη στιγμη: η διπροσωπια και η ασφαλεια του νικνέιμ… ποσα, μα ποσα κομπλεξ κρύβει καποιος πισω απο την ανωνυμια. ένας αλλος χαρακτηρας, μια αλλη ψυχη… ειναι γνωστο πως η φημη αποκαλύπτει την προσωπικοτητα.καθως και τα λεφτα.
να σας πω την αληθεια μου…ειλικρινα λυπαμαι. λυπαμαι που καποτε ειμασταν ολοι μαζι και καναμε πλακα, περνουσαμε καλα. τωρα ολα αλλαξαν, οχι γιατι δεν κανουμε εμεις πλακα, αλλα γιατι καποιοι δεν την γουσταρουν πια!
Γιαννη προσωπικα χαιρομαι για την αποφαση σου αλλα και για τον τροπο που εθεσες τα πραγματα. εμεις θα τα ξαναπουμε… και συντομα να ξερετε οτι ολοι θα ξαναβρεθουμε, εμεις που μειναμε πισω και δεν γιναμε μεγαλοι και τρανοι (ή ακομα κι αν εχουμε γινει, δεν το διατυμπανιζουμε, γιατι δεν το χρειαζομαστε, αληθεια!) σε καποιο αλλο σημειο του κυβερνοχωρου, οπου θα κυριαρχει η αναρχια και η ελευθερια χωρις κομπλεξισμους…

Last post…

Εδώ και δυό μέρες δεν υπάρχει λόγος για να βρίσκομαι εδώ μέσα… Όταν κάτι πάυει να σου προσφέρει αγάπη και ψυχαγωγία, δεν υπάρχει λόγος να το κρατάς… Για τις εξελίξεις στην rock μουσική, δεν χρειάζομαι “πατεράδες”… Αγοράζω το Classic Rock και τις μαθαίνω ένα μήνα νωρίτερα απ’ όλους τους ειδήμονες…
Απλά αυτό το post το γράφω να να εκφράσω τον θαυμασμό μου για τον τρόπο με τον οποίο σας αποχαιρέτησε ο Unholy, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά, πως άλλο σοβαρότητα και άλλο σοβαροφάνεια… Συμφωνώ στο 90% των όσων λέει και δεν χρειάζεται να σχολιάσω τίποτα…Γιάννη αν και 35 χρονών θαυμάζω τον τρόπο με τον οποίο τους αποχαιρετάς… Εγώ λογικά πιο σάπιος, τους (τον) γράφω στ’ αρχίδια μου και φεύγω…

Τα ποστ του ανχολη σε εκαναν κατα 80% να γελας κατ’ευθειαν και κατα 20% να σκεφτεσαι λιγο και μετα να γελας…
Αυτο γιατι ειναι κακο? :-k
Απορια ενος αθωου χρηστη…

Με τη φυγη τοσο του ανχολη οσο και του Τελη,χανεται ενα αρκετα μεγαλο μερος του γελιου που εβγαζε αυτο το φορουμ…Και κατι μου λεει οτι δυστυχως το δρομο τους θα ακολουθησουν και αλλοι…

No comment… :frowning: :frowning: :frowning:

Ό,τι και να πω βλακεία θα είναι, αλλά δεν ήθελα να κρυφτώ και να μη ποστάρω τίποτα… Παίδες τα λέμε!!! (στη μπάλα τουλάχιστον, για μπόουλινγκ σίγουρα, κτλ…)

keep on rocking but in a free world…

Οκ. Θεωρώ πλέον πως το θέμα είναι λήξαν. Θα γράψω επιγραμματικά δύο πράγματα και θα κλειδώσω το τόπικ, καθώς το θέμα του ήταν να δωθεί ελευθερία στον Ανχόλη, πράγμα που έγινε.

Κατ’αρχάς δεκτές όλες οι ενστάσεις και η κριτική. Κανείς δεν είναι θεός και κανείς δεν είναι υπεράνω όλων. Απλά δυστυχώς όποιος καλείται να παίρνει αποφάσεις για κάτι, πρέπει να δεχτεί και τις συνέπειές τους, όποιες και αν είναι αυτές.

Στο φόρουμ μας είναι ευπρόσδεκτοι όλοι. Είναι ακόμα ευπρόσδεκτοι και αυτοί που έφυγαν στο παρελθόν καθώς είναι ευπρόσδεκτοι να επιστρέψουν και αυτοί που φεύγουν τώρα. Στο φόρουμ επίσης υπάρχουν κανόνες. Δεν έχουμε γράψει κάποιο μεγάλο μανιφέστο ώστε να το διαβάζει ο κάθε χρήστης και να ενημερώνεται, απλά μετά απο τόσες συζητήσεις, αυτοί που τις παρακολουθούν ελπίζω πως έχουν καταλάβει ποιοί είναι. Ο απλούστερος είναι να μην βρίζετε. Όταν κάποιο τόπικ κλειδώνεται, πάει να πει ότι δεν συμφωνεί με την λογική του σάιτ μας. Από εδώ και πέρα θα δίνουμε πάντα δικαιολογία γιατί συμβαίνει αυτό. Δυστυχώς όπως και στην ζωή, έτσι και στο φόρουμ, δεν έχουμε όλοι μας την ίδια αντίληψη πάνω στο χιούμορ, το πρέπον και το ηθικό. Όσοι συμφωνούμε ποστάρουμε στο ρόκιν φόρουμ. Όσοι δεν συμφωνούν, απλά δεν ποστάρουν.

Το ποστ του Ανχόλη περιέχει πάμπολους υβριστικούς χαρακτηρισμούς και θα μπορούσε κάλλιστα να φύγει αν τηρούσαμε “το γράμμα του νόμου”. Το αφήνουμε καθώς σε κάθε σχέση που τελείωνει (?) είναι καλό να κρατάς μόνο τα καλά και να ξεχνάς τα υπόλοιπα. Στο μσν θα τα ξαναπούμε. Ελπίζω να τα ξαναπούμε και εδώ όταν όλα τα πνεύματα θα έχουν ηρεμίσει.

Μια τελευταία παρατήρηση : το ρόκιν και το ρόκιν φόρουμ είναι ένα ΜΟΥΣΙΚΟ σάιτ. Αυτή ήταν η αρχική ιδέα σύλληψής του, αυτό θέλουμε να είναι. Οι ανθρώπινες σχέσεις που δημιουργούνται μέσω αυτού είναι μια θετικότατη απόρροια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αντιπαλότητες και διαξιφισμοί που δημιουργούνται στην “κανονική ζωή” πρέπει να μεταφέρονται και να ζητούν επίλυση και εδώ, πόσο μάλλον από ανθρώπους (όπως εγώ ή ο Ηλίας) οι οποίοι δεν είναι άμεσα εμπλεκόμενοι.

Ευχαριστούμε για το χρόνο, την εκτίμησή σας και την επίσκεψή σας στο rocking.gr. Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι.

Μετά τιμής, Λουκιανός

ΥΓ : Το τόπικ κλειδώνεται από εμένα καθώς δεν νομίζω ότι μένει πλέον κάτι να ειπωθεί. Θα συνεχίσουμε να τα λέμε στα υπόλοιπα τόπικ και στην “κανονική ζωή”.