Λευτεριά στον Unholy!

Αν και μετά το κείμενο τις Snuffleeva δεν χρειάζεται να ειπωθούν και πολλά αλλα πράγματα έχω να κάνω μια ερώτηση!

Ποια είναι η g@mimeni λογική που banαριστικε ο Unholy και ο Lonesome είναι ακόμα εδώ για να υποστούμε την κάθε p@p@ri@ που κάθεται και γραφει?!

Και στην τελική αν κάποιους είχε ενοχλήσει ο Γιάννης [πρόβλημα τους, να του το λέγανε στα μούτρα και όχι να τρέχανε στον δασκαλο “κύριε, Louk, με πείραξε ο Γιάννης! Ban! Ban!”] ο lonesome ενόχλησε ένα ολόκληρο forum για ένα ολόκληρο S/K!

δηλαδή banαρουμε κάποιον γιατί το χιούμορ του είναι λίγο διαφορετικό από αυτό που αντέχουμε και κρατάμε κάθε βλαμμένο που μας έχει βρίσει μάνες, θείες, γκόμενες k.l.p.

Και χωρίς δείγμα κλαψουρίσματος, αυτά που μου έγραψε στα pm ο θρασύδειλος, δεν έχει τολμήσει να μου τα πει άνθρωπος στα μούτρα εδώ και χρονια!

Αλλα ok! θα banαρουμε τον Unholy γιατί έκανε 10 φορες το φάτσες 4!

συγχαρητήρια!
κρατάμε τον m@λάκα! =D> =D> =D>

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Μισαλλοδοξία το λένε, Ράνια… :wink:

Έχει μπει κανείς στη διαδικασία να σκεφτεί γιατί πρέπει πάντα να καταλαβαίνουμε εμείς τον Unholy και όχι, έστω και μία φορά, αυτός εμάς;

Κι επειδή αν μιλήσω προσωπικά θα πάρει πολλούς η μπάλα, σκεφτείτε έστω και για λίγο λογικά (ή από κάποια άλλη σκοπιά) και μην αναλώνεστε σε post που μοναδικό σκοπό έχουν να δείξουν ότι ΠΑΝΤΑ παίρνονται οι ΛΑΘΟΣ αποφάσεις. Αν μια φορά εμείς δεν είμαστε σε θέση να κρίνουμε κάποιον, τότε κι εσείς δεν είστε στην ανάλογη να κρίνετε αυτούς που προσπαθούν να κρατήσουν μια ισορροπία εδώ μέσα.

Ο Unholy είναι σε όλα σωστός. Ok… Δεν έχει κάνει τίποτα απολύτως τόσο καιρό που είναι εδώ. Έτσι πιστεύετε όλοι σας (άντε πλην ενός ή δύο). Περίεργο, γιατί ο ίδιος είχε πει παλιότερα “ε, έκανα μαλακίες παλιότερα”. Όπως επίσης δεν έχετε καταλάβει ότι κανένας δεν έχει πρόβλημα με το χιούμορ του, γιατί πολύ απλά δεν έχει να κάνει με κάτι που είπε, αλλά με κάτι που έκανε, και αυτό που έκανε ήταν να επιδεικνύει συνεχώς, για μισή ημέρα, θράσος σε κάποιους που τρώνε ώρες και ώρες καθημερινώς για να μπαίνετε εσείς και όλοι οι υπόλοιποι και να περνάτε καλά.

Όσο για τον Lonesome, του δόθηκε μια ευκαιρία (την οποία και δεν αξιοποίησε), όχι 15 όσες έχουν δοθεί στον Unholy. Ούτως ή άλλως και ο ίδιος είπε “παλιότερα είχατε λόγο να με κάνετε ban”. Ακριβώς γι’ αυτό θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον τυπικός - όχι άγιος, αλλά όχι και να προκαλεί!

Kourou, μιλάς σοβαρά; Έχετε κι εσείς δίκιο, αλλά σκέψου: τί είναι προτιμότερο; Να γελάμε ή να τσακωνόμαστε;; Αφήνετε να γράφονται κατεβατά για χαζά θέματα και λογοκρίνετε το χιούμορ. Δεν τον ξέρω προσωπικά τον Unholy, αλλά τον χαίρομαι σαν άνθρωπο. Μου βγάζει θετική διάθεση σχεδόν πάντα, όχι τσαντίλα και τζάμπα μαγκιά!

[size=2](Και δεν περνάμε καλά πλέον!)[/size]

Άααντε πάλι, που ακριβώς λογοκρίθηκε το χιούμορ;

(Και δεν περνάμε καλά πλέον!)

Και γι’ αυτό φταίει που έφυγε ο Unholy; Αν ναι, μάλλον για λάθος λόγο βρίσκεσαι εδώ. Αν πάλι όχι, sorry αλλά όπως μερικοί λέτε (χωρίς να συμφωνώ σε μεγάλο μέρος): “οι χρήστες κάνουν τα forum”, επομένως…

Άααντε πάλι, που ακριβώς λογοκρίθηκε το χιούμορ;

:roll: :roll: :roll:

(Και δεν περνάμε καλά πλέον!)

Και γι’ αυτό φταίει που έφυγε ο Unholy; Αν ναι, μάλλον για λάθος λόγο βρίσκεσαι εδώ. Αν πάλι όχι, sorry αλλά όπως μερικοί λέτε (χωρίς να συμφωνώ σε μεγάλο μέρος): “οι χρήστες κάνουν τα forum”, επομένως…[/quote]

Ξέρω πολύ καλά γιατί είμαι εδώ!!! ROCKING λέγεται, no?
Δεν περνάμε καλά γιατί δε μας αφήνετε να γράψουμε… Σβήνετε, κλειδώνετε,ένας πανικός! Μόλις αρχίζουμε κάτι, μας κόβετε… Και τα λοιπά και τα λοιπά…

Rocking λέγεται, γι’ αυτό τα μηνύματα τύπου “Barbie ή Bibi-Bo” διαγράφονται. Δε νομίζω κανείς να έχει παράπονο ότι του σβήστηκαν μηνύματα μουσικού περιεχομένου ή να κλειδώθηκαν topics στα οποία υπήρχε “σωστή” μουσική συζήτηση. Εκτός κι αν το πάμε στα άκρα. Γράφω ότι μου κατέβει στο κεφάλι και στο τέλος του μηνύματος κοτσάρω μια πρόταση σχετικά με το θέμα, απλά για να μην είμαι off-topic. Είναι λάθος το να λες πάντως ότι κλειδώνονται και διαγράφονται. Κατά γενική ομολογία θα έπρεπε να έχουν κλειδωθεί πολλά παραπάνω topics μέχρι στιγμής. Πάντως εντάξει, δε μπορώ να πείσω κανέναν γιατί πολύ απλά και η δυνατότητα να μην υπάρχει admin εδώ μέσα αν υπήρχε, θα το επιλέγατε, so… Κάνε “σωστή” συζήτηση (“ROCKING λέγεται, no?”) και να είσαι σίγουρη ότι δε θα πάθει τίποτα το μήνυμα σου…

Η αλήθεια είναι ότι στο forum υπάρχουν παρέες και ουσιαστικά μία μεγάλη παρέα. Η παρέα αυτή όμως ΔΕΝ είναι κλίκα. Ολα τα παιδιά είναι ανοικτά να δεχτούν νέο κόσμο, αρκεί τα νέα άτομα να είναι συζητήσιμα και να έχουν χιούμορ και διάθεση για χαβαλέ. Εγώ γιατί δεν είχα πρόβλημα να γνωρίσω νέα άτομα από το forum και να κάνω παρέα? Ο Led_zeppelin?Η λίστα είναι πολύ μεγάλη (τον Led τον είπα γιατί είναι εκπαιδευόμενος μου :wink: ). Δεν μιλάω στους άλλους user με τόσο φιλικό τρόπο γιατί τους ήξερα και από παλιά… Κοινωνικότητα λέγεται…

Όσους τους ενοχλεί το ότι μέσα στο forum υπάρχει μία μεγάλη παρέα, που στο Offtopic κάνει χαβαλέ και πλάκα, γιατί δεν είναι μόνο ενδιαφέρον της ζωής τους το Ροκ, τότε αυτοί έχουν το πρόβλημα (δεν πάει σε εσένα kourou, εσύ πρέπει να τρέχεις για όλα τα τεχνικά προβλήματα και καταλαβαίνω την ευθύνη που έχεις). Είναι αντικοινωνικοί και θα πρέπει να το διορθώσουν. Εγώ (και 99% όλοι οι υπόλοιποι) είμαστε θετικοί στην ιδέα να τους δεχτούμε στην παρέα αυτή… Στην τελική, ας δουν ποιοι χρήστες τους ταιριάζουν και ας φτιάξουν μία δεύτερη παρέα αν δε τους κάνουμε εμείς.

Την αρνητική τους διάθεση όμως και τα κόμπλεξ τους απέναντι σε άτομα αυτής της παρέας, καλό θα είναι να μη τα προβάλλουν στα υπόλοιπα μέλη της παρέας. Το σχόλιο πηγαίνει σε αυτόν (ένας μόνο δόξα τω Θεώ) που ψήφισε να γίνει ban ο Unholy μια για πάντα…

ΦTANEI!!

Το γεγονός ότι υπάρχει αυτή η παρέα όμως δεν πρέπει να δικαιολογεί τα πάντα και να χρησιμοποιείται για να αποδειχτεί πως οτιδήποτε γίνεται “εναντίον” αυτής ή κάποιου μέλους της είναι λάθος. Το ότι είστε 5, 10, 15 άτομα που κάνετε παρέα κι εκτός forum δε σημαίνει πως ό,τι και να γίνει εδώ μέσα εκ μέρους σας θα είναι σωστό. Αφού σας αρέσει τόσο πολύ το να υπάρχει αυτή η παρέα, γιατί δεν κάνετε μια προσπάθεια να τη διατηρήσετε με βάση τους υπάρχοντες ‘κανόνες’; Πάντα οι άλλοι πρέπει να κάνουν πίσω;

Προσωπικά και μιλάω μόνο για τον εαυτό μου… Ακολούθησα τις συμβουλές των ανώτερων εδώ μέσα…

ΜΟΚΟ

Δε μιλάω για σένα kourou, αλλά για αυτόν που ψήφισε το μόνιμο ban… Εξάλλου, και εμένα μου έχεις διαγράψει κάτι άσχετα ποστ που κατά καιρούς έχω γράψει και σου το είχα πει, ότι δε με πειράζει καθόλου να διαγράφονται άσχετα ποστ, που το μόνο που προσφέρουν είναι καθυστέρηση στο server.

Ό,τι και να γράψω είναι εκτός των ορίων της λογική, οπότε πείτε πως δεν τα ακούσατε.

Να καθαρίσεις ό,τι περιττό και να τα διαγράψεις, αλλά με όμορφο τρόπο. Σου είχα πει σε pm κάτι σχετικό, αλλά ποιός δίνει σημασία στην Βarbie/ Bibibo/ Στρουμφίτα; :roll:
Τέλος πάντων, εσύ έχεις και το καρπούζι και το μαχαίρι. Δικαίωμά σου να μη μας δώσεις…

απλά για να μην ξεχνιόμαστε, μια μικρή υπενθύμιση!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:wink:

:wink:[/quote]

:wink: :wink:

[size=7]WE WANT UNHOLY BACK![/size]

Νταξει, παλλαϊκη η απαιτηση και ενισχυεται και απο mod. Θεμα χρονου λεμε.