να απαντήσεις ξανά… :lol: :twisted: :lol: :twisted:
να πω κι εγω οτι καταλαβαινω απολυτα τον Kourou και τον λογο για τον οποιο “bannaristhke” ο Unholy. εχω ενοχληθει κι εγω στο παρελθον απο συμπεριφορες που τεινουν στην υπαρξη μιας “κλικας” στην οποια ανηκουν ατομα που γνωριζονται, και προβαλουν μια συμπεριφορα που σε κανει να πιστευεις οτι τους παρεχεται ενα ειδος ασυλιας, δεν εδωσα ομως σημασια και δεν γκρινιαξα ουτε με pm ουτε με αλλο τροπο γιατι σκεφτομουνα οτι ηταν η ιδεα μου και ειχα εγω το λαθος. εχω επισης ενοχληθει(σε μικρο βαθμο παντα) απο ορισμενους τροπους μερικων αλλα και παλι δεν πολυασχολυθικα εκτος απο ενα topic που ειχα ανοιξει στα “Off Topic” με τιτλο “Off Topic”. θελω να πω οτι δεν βρισκω καμια φασιστικη οπως ισχυριζονται μερικοι συμπεριφορα στην προκειμενη περιπτωση, απεναντιας βρισκω ελαστικους τους mod. no hard feelings…
[quote=“witch”]
συμφωνω![/quote]
διάβασα όλες τις σελίδες και τις απόψεις και μπορώ να πω πως αυτή με έκφραζει περισσότερο… κι έγω κόμπλαρα όταν είδα το ‘‘οι φάτσες σας 2’’ κλειδωμένο αφού άλλα τόπικ άντεξαν πολύ περισσότερο πριν το κλείδωμα αν και΄είχαν όντως ξεφύγει… όσο για τον ανχόλι σίγουρα αξίζει να ακυρωθεί το μπαν γιατί αν και δεν τον ξέρω προσωπικά και δεν έχω πολύ καιρό στο σαίτ όπως άλλοι (που καλά κάνουν και εκφράζουν εκτενώς τις απόψεις τους) δεν έχω νιώσει να ‘‘προσβάλλομαι’’ από ‘‘ακραία’’ ποστ ούτε νομίζω ότι ξεπερνάει τα όρια… μέχρι στιγμής η πλειψηφία αυτό εκφράζει και επειδή (όπως το βλέπω εγώ τουλάχιστον)τα μπαν γίνοντα για να απομακρύνονται άτομα που κάνουν την συμμετοχή των άλλων στο φόρουμ ‘‘δυσάρεστη’’ …νομίζω πως ο λαός μίλησε…
χωρις το γιαννη θρυλικα τοπικς οπως το “ιδρωνεται οταν χεζεται?” δεν προκειτε να 3αναανοι3ουν.
unholy θυμησου ειμαστε μαζι σου!
no unholy no rockin’!
παρολα αυτα ο κουρου δεν αναφερθηκε στο αν 8α ειναι μονιμο η οχι το μπαν…
βλεπω οτι ακομα δεν εχει βρεθει λυση… εγω ποτε δεν κρινω το σωστο και το λαθος…δεν υπαρχει σωστο και λαθος. τελος παντων, θα μπορουσα να ριξω επιχειρηματα, ειτε σοβαρα, ειτε οχι, ειτε σωστα, ειτε λαθος… αλλα οσο περισσοτερο το κοιταζω το τοπικ, τοσο περισσοτερο βαριεμαι… τα πραγματα ειναι απλα! θα τον αφησετε να γυρισει ή οχι…? βαριεμαι να κανω αναλυσεις γενικοτερα και ειδικοτερα να παρασχολουμαι με καταστασεις… απο οσα διαβασα μεχρι τωρα, βλέπω οτι σε γενικες γραμμες υπαρχει μια ενταση, η οποια επιτελους αποκαλυφθηκε…μοντιε…παω να φυγω, γιατι το βραδυ εχω γιορτες και πανηγυρια και δεν ειμαι μεγαλη, αλλα δεν ειμαι και μικρη…και με βαση τα λεγομενα του αδερφου μου σε 30 χρονια θα πεθανω με τη ζωη που κανω, οποτε οτι προλαβω…τωρα που γυρναει…και Ηλια ειναι και πολυ και πολλοι…ειδικα αν τους μετρησεις σε υψος και βαρος…
αλλα είναι ομως και μπαινουν και συχνοτερα απο ολους εδω μεσα…αυτα…
θελω να μου αγορασει καποιος ενα ΑΛΟΓΟ…(ετσι για να μη διαψευδω και την φημη μου οτι μπαχαλιαζω τα τοπικ…ουρτα…)
…βεβαια τωρα που το ξανασκεφτομαι…επειδη ειμαι γυναικα και τρελη(αλληλενδετα και μη…), παιρνω πισω οσα λεω και συμφωνω με τον Ηλια και τους μοντερέιτορς… καλα κανατε και το κανατε, αν θεωρησατε οτι αυτο επρεπε να γινει… και οσο περναει η ωρα και βλεπω οτι η σαπιλα ξεκιναει απο το νεκρο μου ωαριο και το σπερμα του αντρα μου, αποφασισα να ριξω το παιδι μου και να συνεχισω τις περιπετειες μου σε αλλα φορουμ…θα επισκεπτομαι, αλλα σπανια, γιατι εχουμε παραγνωριστει και καλυτερα να ειμαστε δυο ξενοι…
Όντως κι εγώ το νοιώθω αυτό… Δεν το λέω για κακό… Ίσα ίσα… Απλά διαισθάνομαι ότι τελικά είναι πολλοί εκείνοι που ενοχλούνται από τον τρόπο που εκφραζόμαστε “κάποιοι 5” εδώ μέσα και δεν εχουν το θάρρος να το πουν… Προτείνω να φτιάξουμε ένα forum στο οποίο θα ανταλλάσουμε αγαπούλες, οι χριστινοτέληδες, ο Ανδρέας και όσοι άλλοι πιστοί αντέχουν, την βρωμολαλιά μας…
Μοd θα είναι ο Unholy που τόσο του αρέσει να είναι Mod…
Υπάρχει κανείς εδω μέσα που να ξέρει να φτιάχνει φόρουμ…; OEO…
Θα πληρωθεί αδρά…
παιδια εγω πιστευω οτι η αληθεια ειναι καπου στην μεση… ολοι εχουν δικιο κ αδικο! λιγο του εγωισμους μας να βαλουμε στην ακρη κ ολα καλα!
παντος ποτε δεν ενιωσα να με προσβαλει με αυτα που γραφει ο unholy αντιθετως γελουσα κ με εφτιαχνε το κεφι!
Χαλαρα τους παιζουμε και ενα 5 χ 5 και τους παιρνουμε και τα σωβρακα ακομα !!!
Σοβαρα τωρα , πιστευω οτι το ολο θεμα χιλιοειπωθηκε , δεν εχουμε να πουμε κατι αλλο
Εμεις οσοι εμεις τελικα μιλησαμε καθαρα και ξαστερα , ειπαμε την αποψη μας
αλλα καθαρη απαντηση δεν εχουμε παρει , οπως και δεν εχουμε παρει και για αλλα θεματα
που εχουν προκυψει σε αλλα τοπικς αλλα και παλι αυτο δεν ειναι του παροντος .
Σοβαρα τωρα …Ηλια ειπες οτι σε ενοχλησε αυτο που ειπε ο Unholy για την κοπελια και για αυτο κλειδωσες το φατσες μας 2 .
Καλως η κακως και αυτο ανεξαιρετου ηλικιας … οταν αποφασισει καποιος να κανει ενα ποστ και να βαλει την φωτο του αμεσως εκτεθειτε στους αλλους … οποτε και αμεσως μπορει να λαβει σχολια ειτε κολακευτικα ειτε οχι , αυτο ειναι στην γνωμη και στην κριση του καθενος.
Οκ σπαστηκες με αυτο που ειπε αλλα αν πας και διαβασεις ακριβως κατω απο αυτο που ειπε ο Unholy νομιζω ποστ του Rudolf που ειπε στην κοπελια " Αν ειχα την φατσα σου θα πηγαινα να εκανα πλαστικη " και πιο κατω ο Davidian νομιζω που της ειπε "κατι του θες να γινεις η groupie μου " δεν τα σχολιασες καν .!!!
Γιατι αυτα δεν σου κανανε κατι ??? Δεν σε ενοχλησαν ??? καλα και το ενα πες
οτι ηταν χιουμοριστικο , το αλλο που εμμεσως της λεει να γινει η πουτανα του γιατι ξερουμε καλα και οι δυο τι σημαινει η λεξη groupie.
Δεν σου ηρθε καπως ???
Και μετα μου λες οτι σε πειραξε το οτι ανοιγε νεα τοπικς και εσυ τα εσβηνες ???
Μηπως λεω μηπως , εψαχνες πολυ καιρο για αφορμες … και τελικα το εκανες για λαθος αιτια ?
Γιατι σαν Ανδρεας δεν μου παει κατι στο ολο στορυ οπως εξελιχθηκε .Κατι δεν κολλαει …
Τωρα για αυτο που ειπε ο Τελης " ότι τελικά είναι πολλοί εκείνοι που ενοχλούνται από τον τρόπο που εκφραζόμαστε “κάποιοι 5” εδώ μέσα και δεν εχουν το θάρρος να το πουν…" Δεν εχω να σχολιασω τιποτα , γιατι πολυ απλα τι στιγμη που ενοχλειτε καποιος ας το πει , η ας το στειλει με πμ οπως π.χ ειχε κανει ενας user σε μενα o “Freedom Of Rock” και τελικα λυθηκε αμεσως η παρεξηγηση.
Τωρα για το Lonesome_(δεν θυμαμαι το υπολοιπο) εστειλα εγω ο ιδιος πμ στον montecristo παρακαλωντας τον να κανει κατι
γιατι αν εμπαινα να ποσταρω δεν θα τον ξεπλενε ουτε ο Νιαγαρας . Ακομα θα εβριζα.
Για να τελειωνω αυτο που θελω να πω και θα επιθυμουσα να γινει ειναι να κοιταξεις πισω να δεις ολο αυτο το καιρο
που εχουν μπει users και εχουν κανει πολυ σοβαροτερα απο το ανοιγουν τοπικς , και θα διαπιστωσεις απο μονος σου οτι
αυτο που γινεται αυτη την στιγμη ειναι απλα ενα τιποτα.
Btw o Lonesome οπως ειπες δεν μπαναριστηκε ??? Γιατι ??? Επειδη σου ζητησε συγνωμη ??? Και ?
Δεν ειδα πουθενα ομως να ζητησε συγνωμη απο ton Rychehead , την Witch , την Βloody_Angel , την DeathBitch και οποιον
αλλον εβρισε αναιτια ??? Αυτο το αναφερω μιας και μιλαμε/νε καποιοι για ηθικη …
Κατα δήλωση των mods (ειλικρινά πιστεύω ότι έχουν δίκιο), κάποιοι ενοχλούνται… Απλά δεν έχουν τ’ “αντίδια” να το πουν δημόσια και πρήζουν τον Ηλία, τον Λουκιανό και τον Κωστή… Επειδή εγώ όμως στην ηλικία που βρίσκομαι δυσκολεύομαι ν’ αλλάξω χαρακτήρα (και δεν θέλω με τίποτα να τον αλλάξω). Επειδή επίσης δυσκολεύομαι να μου γίνονται μάθηματα συμπεριφοράς από ανθρώπους που υπό άλλες συνθήκες δεν θα το ανεχόμουν…
Προτείνω την ΤΡΙΤΗ ΛΥΣΗ…
Σημείωση δεχόμαστε και gay
Ορίστε;
Προσέθεσα κι ενα poll για να δούμε και τι θέλει ο λαός…
[/quote]
Λάθος το έπιασες ή λάθος το έδωσα. Το “πρόβλημα” ήταν ότι δεν δημοσιεύτηκαν ή σχολιάστηκαν φωτογραφίες, όπως θα έπρεπε μιας και αυτό είναι το αντικείμενο του topic. Όπως επίσης μη στέκεστε στις “Φάτσες 2”. Εξήγησα και προηγουμένως ότι ούτως ή άλλως αργά ή γρήγορα θα ξανάνοιγαν.
Ξεκαθαρίζω οτι απλά έκανα humor.Προς αποφυγή παρεξηγήσεων… 8)
Sorry … που δεν το ανεφερα προηγουμενως κιολας , δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα με Rudolf και με τον Davidian τα παιδια δεν με εχουν ενοχλησει ποτε , απλα ετυχε να φερω παραδειγμα μιας και οπως το εξελαβα απο το post
του Ηλια οτι το τοπικ κλειδωθηκε λογω των σχολιων που αναφερθηκαν για την φωτο της κοπελας .
Btw Eides ti kanoyn ta greekglish liako ??? Gia afto epimenoume Ελληνικα
exo na simfwnisw me auta, omorfa kai oraia… min ta grafoume 3ana!
krata mou dio 8eseis emena!
[quote=“bluezlick”]παιδια εγω πιστευω οτι η αληθεια ειναι καπου στην μεση… ολοι εχουν δικιο κ αδικο! λιγο του εγωισμους μας να βαλουμε στην ακρη κ ολα καλα!
παντος ποτε δεν ενιωσα να με προσβαλει με αυτα που γραφει ο unholy αντιθετως γελουσα κ με εφτιαχνε το κεφι!
[/quotε]
Συμφωνω…
Εγώ ένα έχω να πώ!!!
Ορίστε …
Καθώς είναι αδύνατο να αποχωρήσει χωρίς να προβάλλει την φάτσα του τελευταία φορά…
{Άραγε πώς μπορέσατε να μπανάρετε τέτοια φατσούλα??Κοίτα νάζι… :lol: :lol: }
ΕΛΕΟΣ!
Δεν έχω τι άλλο να πω πλέον…Τελικά μετά από ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΙΣ σας δεν κατάλαβε τον Unholy? Δεν ήταν ανοχή στο θράσος αυτό που έπρεπε να έχετε άλλα χιούμορ! Δε χρειάζεται να τον κάνετε unban. Άλλωστε για ποιο λόγο να χρησιμεύσει εδώ μέσα ένας άνθρωπος με χιούμορ? Δεν εχω κουράγιο, ούτε όρεξη να επαναλάβω όσα είπαν ο Τέλης, η Χριστίνα, ο Karvou και η πλειοψηφία των υπολοίπων. Άλλωστε δε μετράει η πλειοψηφία τελικά στα χρόνια που ζούμε,ε? Είναι καιρός να παραδεχτούμε ότι άλλοι παίρνουν αποφάσεις για μας καθότι είμαστε και ζώα…
Αλλά ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ να είχατε για το μυαλό και την προσωπικότητα αυτών που συμμετέχουν σε αυτό το post και έχουν ψηφίσει και έχουν κάνει τον κόπο να ασχοληθούν και να γράψουν 10 σελίδες θα είχατε καταλάβει ήδη το λάθος σας…Σεβασμός, τι λέω τώρα, ε? Αλήθεια δε ντρέπεστε να νομίζετε ότι έχοντας τη δυνατότητα να κάνετε ban είστε και ανώτεροι των άλλων?
Ξέρετε κάτι? Είστε πλέον -εσείς εκεί οι αποπάνω-γιούχουυυυ- πολύ τυφλοί για να δείτε ότι μένετε ΜΟΝΟΙ σας να λύνετε προβλήματα που δημιουργούν 15χρονα μαλακισμένα και κομπλεξικοί που μπήκαν σ’ένα διαφημισμένο forum για να προκαλέσουν. Μείνετε μόνοι σας λοιπόν να λύσετε με το δικό σας τρόπο (ναι, αυτό τον μοναδικό που ξέρουμε και ξέρετε) τα προβλήματα σας. Γιατί ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ τελικά σταματάνε να γράφουν εδώ πέρα κι αντί να αναρωτηθείτε το λόγο ή τους κάνετε ban ή απλα αδιαφορείτε.
Τίποτα περισσότερο…Συγχαρητήρια μόνο στην ικανότητα σας να ψυχολογείτε λάθος άτομα με λάθος τρόπο, να ανέχεστε λάθος καταστάσεις και να οδηγείτε το forum σε λάθος δρόμο- χρησιμοποιείστε για μάσκα σας την ψεύτικη σοβαροφάνειά σας…
Και μια διαπίστωση…τελικά αυτό το forum σταμάτησε να είναι ευχάριστο καιρό τώρα.