Until The Light Takes Us

Ντοκιμαντερ το οποιο θα προβληθει στα πλαισια του 15ου Φεστιβαλ Κινηματογραφου της Αθηνας για το Νορβηγικο Black Metal.Περισσοτερες πληροφοριες εδω : http://www.aiff.gr/article.asp?catid=16660&subid=2&tag=8253&pubid=5133032

και το trailer :

καποια μελη του φορουμ
ενθουσιαστηκανε
και ψησανε και μενα να παμε να το δουμε

θα δειξει

η θα γελασουμε ή θα κλαψουμε

χαχα
εγω θα παω ετσι κι αλλιως ως οπαδος του ειδους…αλλα νομιζω δειχνει καλο…και με εισητηριο 6 ευρω κι ολας.Πιστεψε με,εχω δει πολυ χειροτερα ντοκιμαντερ τουσ ειδους,αυτο δειχνει αρκετα επαγγελματικο :wink:

πλάκα είχε, θα μπορούσε να ήταν και καλύτερο βέβαια - που ήταν οι Εμπερορ? δεν υποτίθεται ότι ήταν γενικά για το νορβηγικό μπλακ το ντοκ

επίσης ήθελα περισσότερο Κρίστοφερ Ρυγγκ

δείτε και το satan rides the media, παλιότερο ντοκιμαντερ, που επικεντρώνεται σχεδόν αποκλειστικά στο κεντρικό θέμα του χθεσινού, δλδ., τον ΒΑΡΓΚ, και υπάρχουν κ αλλα

Ηταν πολυ ενδιαφερον και κατατοπιστικο θα ελεγα.Αλλο να μιλανε τριτοι για λογαριασμο σου και ν’αλλοιωνεται η αληθεια και αλλο να βλεπεις συνεντευξη με Βαργκ,Φενριζ,Φροστ και τους λοιπους.Προσωπικα λατρεψα Βικερνες.Ο ανθρωπος ειναι θεος.Και τα οσα ελεγε περι εκκλησιων,θρησκειων και τα λοιπα, ολα ισχυουν.Μιλησε για το οτι εχει διαστρεβλωθει πληρως απο τα μιντια η αρχικη εννοια του μπλακ μεταλ και οτι κανεις δεν τον ακουει οσα χρονια κι αν μιλαει και λεει οτι το μπλακ μεταλ και ο ιδιος και το καψιμο των εκκλησιων δεν εχει να κανει με τον σατανισμο.Ειχε και καποιες αστειες φασεις.Ε δε μπορεις να μη γελασεις οταν διηγειται με τοση ανεση τον φονο που διεπραξε και να χεις τον αλλονα να λεει ξερω γω καλα του κανε του πουστη.Τοση ευφυια,τοσος κυνισμος σ’ενα γλυκο προσωπακι.Και οταν πχ ελεγε οτι για την ηχογραφηση των πρωτων αλμπουμς νομιζω ζητουσαν ο,τι πιο καταστραμενα μικροφωνα υπηρχαν,ηχογραφουσαν στ’ακουστικα και με ξεχαρβαλιασμενους ενισχυτες για να εχουν τον ηχο της σαπιλας,χαχαχα!!'Η οταν μιλαγαν οι Immortal.Ολα τα λεφτα ηταν η σκηνη στο αεροπλανο με τον Φροστ που στο διπλανο καθισμα ηταν ενα πιτσιρικακι και τον κοιταζε εντρομο με γουρλωμενα ματια ετοιμο να βαλει τα κλαματα(μαμαααα!):stuck_out_tongue:
Παντως ο αυτοτραυματισμος του στη παρασταση(τι ηταν αυτο τελοσπαντων)που εδινε μπροστα στο κοσμο,ηταν ανατριχιαστικο.Με αυτο μπορω να πω οτι φρικαρα και με την αυτοκτονια του Dead.Kαι ο αλλος ο μαλακας τον ειδε με το κεφαλι ανατιναγμενο και μες στα αιματα και ετρεξε να τον φωτογραφισει για το εξωφυλλο του δισκου.Ο,τι να ναι.Οπως περιγραφει και ο Βαργκ ''ανεβηκε απο το παραθυρο και ειδε τον Dead…dead dead :lol: #-o
Το μονο που με νευριαζε λιγο στο ντοκιμαντερ ηταν oτι ειχαν βαλει τους υποτιτλους πολυ χαμηλα και δυσκολευομουν να δω.

στην συζητηση καθησατε ? ημουν ο τυπος που ρωτησε 2 φορες κατι. την βρηκα πολυ ενδιαφέρουσα κ θα γραψω κ ένα αρθράκι για το θεμα

ναι,εγω εκατσα. :slight_smile: ποιες ερωτησεις εθεσες εσυ;

για το αν θα ξαναεκανε τον φονο και για το αν ο varg εχει συγκεκριμενες θρησκευτικες πεποιθησεις

δεν έκατσα στην συζήτηση, βγήκα για να καπνίσω - ο βαργκ ειναι ο πιο εξυπνος απ ολους, αυτό είναι γνωστό

αχα!ειναι που απαντησε οτι ενω ο ιδιος δειχνει μετανιωμενος οσοι τον ηξεραν ειπαν οτι θα το ξανακανε ε; :stuck_out_tongue: ε δεν ειχε και αδικο που τον εφαγε τον Euronymous…:-s
Στο δευτερο τι σου απαντησε;Δε θυμαμαι καλα…sorry :-s

Καλο ντοκιμαντερ,το ειχαν αναφερει οι σκηνοθετες απο πριν οτι ειναι περισσοτερο επικεντρωμενο στον Varg και τον Fenriz.Προσωπικα ο Varg ενω ειναι συμπαθητικη φατσουλα μου εδειξε οτι ακομη ειναι στη κοσμαρα του κι ολοι θελουν να συνομωτησουν εναντιον του.Μιλαει εκ του ασφαλους μιας και ο Euronymmous δεν μπορει να υποστηριξει τον εαυτο του.Μελγαυτερο respect ηταν οι Immortal,στα @@ τους ολα…και η ιστορια του Varg συνοψιζεται σε μια φραση του Abbath…Ηe fucked it up!Πολυ απλα…

οτι δεν εχει καμια συγκεκριμενη πεποιθηση

και γω καθησα στο τελος

λιγο τραγικη παντως η μεταφραση που προσπαθουσε να κανει η κοπελα
και να τρεχει με το μικροφωνο πανω κατω

εγω γελασα πολυ με το σκηνικο στη helvette που μιλαγανε για τα δημητριακα

επισης μαλακας ο hellhammer που ειπε οτι τιμαει τον faust που κανε τη δολοφονια

ναι,οντως λιγο αθλια…:p…ετσι ξερω κι εγω. :stuck_out_tongue: και που καποια στιγμη μεταφραζει ‘‘και τα ειδη της μουσικης που ειπε αυτη’’ και δειχνει την ομιλητρια.Μπαχαχαχαχα!!
:lol: ναι ναι…ωραια συζητηση: Εγω τα θελω τραγανιστα τα δημητριακα μου.Εγω να εχουν απορροφησει το γαλα. :stuck_out_tongue:

Απογοητευτηκα αρκετα, οχι απο το ντοκιμαντερ αλλα απο τον κοσμο που παρεβρεθει στο σινεμα… πχ μπροστα μου ειχα δυο ξανθιες με σανδαλια πουκαμισα ριγε και χρυσες τσαντες… Οπως ειπαν και οι πρωταγονιστες τα media εχουν καταστρεψει το ειδος. Επισης εβγαλα την εντυπωση πως πολλοι το θεωρουν σαν ενα ειδος << τεχνης >> και το θαυμαζουν με ενα τροπο που με νευριαζει… Επισης απογοητευτικα και με τις ασχετες ερωτησεις που εκαναν αρκετοι οπως αν ο vikernes ηταν σατανιστης ενω ειχε πει προ λιγου οτι δεν ειναι…

μη τρελαινεεσαι,οι ξανθιες θα ηταν κατα πασα πιθανοτητα ασχετες και απλα θα ειχαν παει για να συνοδευσουν τα αγορια τους που ακουνε τετοια μουσικη :wink:
τα υπολοιπα απλα συμβαινουν :stuck_out_tongue:

μπα μονες ηταν… Αλλα γενικα ειδα αρκετα κουλα πραγματα.

δλδ θελετε να πειτε οτι σας χαλασαν οι ξανθιες …

Σορρυ αλλα επειδη ειμαι κ ασχετος , τι επαιζε στην συζητηση ? ειχαν φερει τον καθυστερα τον Βαργκ να απανταει σε μλκιες που ρωταγανε απο κατω ?

καλα βασικα κουλοι ητανε και οι δημιουργοι του φιλμ

οι οποιοι οπως δηλωσαν ακουγανε lo-fi
πριν τους δωσει ενας φιλος τους δισκους black metal

επισης μην ξεχναμε οτι βρισκομασταν σε κινηματογραφικο φεστιβαλ
λογικο ειναι και καποιοι να εχουνε παει απο περιεργια

πχ
η επομενη ταινια που θα παιζωταν ηταν το graphic sexual horror
μια ταινια γυρω απο το s/m
δηλαδη για να παει καποιος να την δει, πρεπει να γουσταρει s/m ή να πηγαινε ντυμενος με δερματινη μασκα με φερμουαρ στο στομα???

Κριμα επρεπε να κατσω και στην επομενη. Δεν το ήξερα :frowning:

Γενικά μ αρεσε και είχε γελιο σε καποια σημεια. Ο φροστ ειναι λιγο ψωνιο ε.