Up the hammers festival viii 8&9 march 2013

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί το UTH δε γίνεται στο Κύτταρο.
Από όλες τις απόψεις καλύτερο από το ΑΝ.
Και δε δέχομαι ότι λόγω παράδοσης παραμένει εκεί. Δεν είμαι τόσο υπέρ της τοοοόσης cult-ίλας.

Εμενα παλι παιδια το ΑΝ μου αρεσει γενικοτερα ως συναυλιακος χωρος, βασικα ειναι το αγαπημενο μου underground venue.

Δεν ξερω, πειτε με γραφικο/παραξενο αλλα ναι.

Angmar είσαι άκυρος από τη στιγμή που έγραψες “30 ευρώ για RAVEN”.
Ακόμα κι αν θεωρείς όλες τις άλλες μπάντες αδιάφορες ή ανάξιες λόγου.

Τώρα αν κάποιος δεν καταλαβαίνει τη διαφορά “ENFORCER + 3 (ή και 13) εγχώρια σαπόρτ” vs “8 συγκροτήματα απ’ το εξωτερικό” και συγκρίνει τα 16/20 με τα 30 ευρώ, τι να κάνουμε, ως γνωστόν η λογική σ’ αυτόν τον τόπο αγνοείται από ιδρύσεως νεοελληνικού κράτους.

Αυτο βασικα.

εγώ θα προτιμούσα κύτταρο, το αν μου προκαλεί πλέον σιχαμάρα, ιδίως όταν είναι φίσκα.

Σαν φεστιβαλ αυτο καθεαυτό το Up the hammers δεν εχει κακη τιμη. Τα 30 ευρω ειναι καλα αν σκεφτουμε οτι εχει 6 - 7 συγκροτηματα. Το θεμα δεν ειναι το ιδιο το φεστιβαλ, αλλα οτι ολοι μας ενδιαφερομαστε για το headliner καθε φορα, (φετος τους Raven, πέρισυ Shock Paris κλπ) και ετσι μας φαινεται ακριβο το εισητηριο. Απο τη στιγμη που ειναι φεστιβαλ κ αυτος που το διοργανωνει το θελει ετσι, είτε πάμε, είτε λέμε είναι ακριβό δεν πάμε κ τελειώνει το θέμα. Ο καθένας αποφασίζει ανάλογα με τα οικονομικά του.
Παντως σκεφτειτε λιγο πως θα ηταν αν δεν υπηρχε ή σταμάταγε… (δε θα ηταν ασχημο μια κ ειναι η μοναδικη ή έστω από τις λίγες διοργανώσεις που είναι αφιερωμένες σε αυτό το είδος μουσικής;)

ΕΥΓΕ!!!

Wotan; :? Ξενέρωσα. Και είχα αρχίσει να ψήνομαι και γι’ αυτή τη μέρα.

[SPOILER]Ξεκαθαρίζω ότι το παρόν ποστ είναι στοχευμένο ενάντια σε συγκεκριμένο χρήστη :razz:[/SPOILER]

:bye::bye:

Ενταξει οχι, ειναι 30 ευρω για Raven και Wotan (ασχετως αν δε μ αρεσουν οι δευτεροι). Ξερεις πως και ποσο υποστηριζω μικροτερα ονοματα, απλα το συνολο ως ολο μου φαινεται λιγο βητα διαλογης. Ασχετως αν χυνω να δω Raven, δεν ειναι headliner για φεστιβαλ. Μην αρχισουμε παλι παντως, το γραψα καθαρα σαν απαντηση για σενα, ορεξη δεν εχω.

καλά θα σας χώσουν όλους σας οι βόταν με το λορντ οφ δε βιντ.ΦΛΩΡΟΙ:!::!::!:

αντε ρε με τον αστεριξ

Μλκ πραγματικα ειναι αστειοι. Δε μπορει να λες σοβαρα οτι ακους Wotan. ;p

1999

Τα συλλυπητηρια μου. Μλκ σοβαρα οι μονοι που τους ξεπερνουν σε γραφικοτητα ηταν εκεινοι οι απαραδεκτοι οι Goddess of Desire με εκεινο το μεταλ φορεβερ φορεβερ μεταλ. Δηλαδη σοβαρα δεν μπορει να λες οτι ακους Βοταν. ;p

πσσσσ μαλάκα τι θυμήθηκες!!! το είχα ψηφίσει τότε τραγούδι της χρονιάς!!!

Και δεν ντρεπεσαι που το λες; =p

να ξέρεις ότι γούσταρα και τους forever winter:!:

Αυτους δεν τους ξερω, αλλα για να το λες πρεπει να ειναι στο οριο της ντροπης. Ακομα και για τα δικα σου δεδομενα δλδ. ;p