Up the hammers festival viii 8&9 march 2013

Angmar you made your point οπως παντα. τι ακριβως να συζητήσω μαζι σου. Θες να συνεχίζεις να κράζεις για τις συναυλίες μου καν’το. Απαντησα στον petrankaras που λεει οτι σε ειρωνεύτηκα οτι ηταν εξίσου ειρωνικο το 15ευρω σου που δεν παταει πουθενα. Ξερεις πολυ καλα οτι οταν μπενεις και πετας λασπη καπου θα πιασει. Keep up the good work λοιπον

Εγω ανεφερα οτι θα προτιμουσα να τους δω μονους τους με αυτο το εισιτηριο, κατι που ναι, ειναι εφικτο να γινει για μια μπαντα τυπου Raven. Προφανως οχι για τις ημερομηνιες που θες, εγω μιλησα ως ατομο που γουσταρει τη μουσικη τους και δεν τους εχει δει μεχρι τωρα. Διαφωνεις; Απο περιεργεια δηλαδη.

πες μου πως προκυπτει το εφικτο, ας κανουμε μια καφενειακη συζήτηση.
φτιαξε μου ενα budget

Πολυ ωραια τοτε. Ποιο ειναι το συνολο της παραγωγης για το Warlord; Η καφενειακη συζητηση θα ξεκινησει απο εκει που θεωρω ακριβες τις συναυλιες.

Μη μου αλλαζεις την συζήτηση ειπαμε να πουμε κατι, θα μου πεις λοιπον ποσα ειναι τα εξοδα και ποσο κοσμο περιμενεις στους raven με 15 ευρω εισητηριο

Ε ειδες; =p Και περαν της αποφυγης, αν θεωρεις οτι οι Raven δεν ειναι αρκετοι, γιατι τους εχεις βαλει headliners σε ολοκληρο φεστιβαλ; =p Ειναι πολυ καλο ερωτημα αυτο.

ρε φιλε με δουλευεις τωρα πραγματικα, θα μου πεις η οχι?

ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ? Η ΚΟΤΑ?

Ποσο εισαι;

για ονομα του θεου. σου επαναλαμβανω live raven με 15 ευρω θελει 450 εισητηρια break even. εσυ το εκανες η απλα πετας λασπη στον ανεμηστηρα???

Μπορουσες να τους φερεις απο καμια Ευρωπαικη ημερομηνια. Και να μην ειχε 15 και να ηταν λιγο ακριβοτερο (γιατι λογω εφοριας θα ηταν απαραιτητο) δεν μου φαινεται περιεργο. Απορω ομως πως τοσοι διοργανωτες κανουν live με εισιτηρια του 15ευρου/18ευρoυ (και αεροπορικα στη μεση) με μπαντες που και μια χαρα ανταποκριση εχουν και πολυ κοσμο δεν μαζευουν.

Κοιτα, για να μην ειμαι αδικος στο συγκεκριμενο, αντιλαμβανομαι πως ηταν η λυση αναγκης αφου ακυρωσαν οι Medieval Steel. Αλλα το να θυμωνεις γιατι καποιος θεωρει πολλα τα 30 ευρω για Raven ειναι ανεκδοτο. Συγνωμη κιολας. Εγω αντιστοιχως δεν θα εφερνα καν Raven αν ηταν να τους βαλω 30 ευρω. Μπραβο που τους φερνεις, καλα να περασετε, δεν χρειαζεται ομως ολοι να συμφωνουμε.

RAVEN (UK)
WOTAN (I) (Performing the entire “Carmina Barbarica” album)
ANGUS (NL)
VANDERBUYST (NL)
WIDOW (USA)
RULER (I)
SIN STARLETT (CH)
SANCTUAIRE (F)
Special guests: MERCYFUL DIAMOND (DAN)
(Tribute band to King Diamond and Mercyfull fate)

Με τα ποστ που κανεις θα με βαλεις σε διαδικασια να ρωτησω τι εχεις πληρωσει για τις αλλες μπαντες και δεν θελω να το παρατραβηξουμε. Για μενα δεν αξιζει. Αξιζει για καποιον αλλο; Να παει, κανενα προβλημα. Ειναι απλα η γνωμη μου.

τι τελικα ειναι φθηνο το εισητηριο?

Οριστε; Μια απορια οντως την εχω, δεν σου κανω πλακα

γΓα να το κλεισω απο τηε μερια μου το θεμα, γιατι κουραζουμε και τον κοσμο, προφανος αν παιζανε μονοι τους οι raven και ειχε 30 ευρω το εισητηριο, ειδικα στις μερες μας θα ηταν ενα ακριβο εισιτήριο. Οι Raven αν ερχοντουσταν μονοι τους και το εκανα εγω με τα εξοδα που ξερω οτι εχει το live θα εβαζα ενα εισιτήριο 22 ευρω(και απ’οτι φενεται που δεν τους εχει φερει κανενας ολα αυτα τα χρονια, μονο εγω). Εσυ βεβαια προσπαθοντας να δημιουργησεις εντυπωσεις πετας ενα 15 ευρω και σιγα μην δωσεις και αναφορα. Σαρεσει η δεν σου αρεσει ομως ειναι φεστιβαλ και αν σε ενοχλει να δωσεις 8 ευρω παραπανω να δεις αλλες 7 μπαντες και προτιμας να κατσεις να ποσταρεις στο rocking ειναι δικαιωμα σου.

Αυτος ειμαι… ο μεγαλος κακος… ειναι αληθεια…

Πάντως έχουμε δεί ανάλογες μπάντες με 12 & 15 euro εισιτήριο, κάποιες που μου έρχονται στο μυαλό (Tokyo Blade, Slough Feg, Brocas Helm, Enforcer, Count Raven) + αρκετά support η κάθε μία

Ναι και τις εφερε ο Γρηγορης τις περισσοτερες. Δεν λεω πως και ο Καραζερης δεν εχει κανει φτηνες διοργανωσεις ανα καιρους, εγω σχολιασα συγκεκριμενα πραγματα και απαντηση βασικα σ αυτα που ρωτησα δεν πηρα καν. Καλη καρδια, δεν πειραζει. Αλλο να ασχοληθω δεν θελω και μην αρχισουν παλι οι χαρακτηρισμοι, κριμα να πεφτει το επιπεδο τοσο χαμηλα.

Μάγκες, έχετεμπερδέψει τη βούρτσα με τη π0Υtς@. Άλλο μπάντες σε φεστιβάλ και άλλο μπάντες για support. Είναι η μέρα με τη νύχτα.

Μια χαρά είναι το φεστιβαλάκι. Ευτυχώς που υπάρχουν και τέτοια και περνάμε καλά. Πείτε για τα μέτρια κλαμπ που έχουμε να συζητήσουμε. Δυστυχώς δεν έχουμε ωραία κλαμπάκια και γενικά υστερούμε σε venues. Άλλά τα φέρνουμε βόλτα, δε βαριέσαι…

Εγώ έχω αλλάξει πολύ τη στάση μου και τις απόψεις μου όσον αφορά τις συναυλίες, τα φεστιβαλ και τις τιμές. Δηλαδή πόσο ηλίθιοι είματε όλοι μας (και εγώ μέσα) όταν πχ δίναμε 60 ευρώ (αν θυμάμαι καλά) για να δούμε Sonisphere το 2011. Και τί καταλάβαμε? Iron Maiden 10η φορά, Slipknot (μη-μεταλ), Mastodon, Rotting Christ, Gojira και λοιπές progressivιές και brutalιές.

True και πάλι true λοιπόν.

Συνεχίστε το φεστιβαλάκιι το οποίο είναι θεσμός και αρχίζει να μεγαλώνει τις νέες γενιές του μεταλ. Και οι τιμούλες είναι συμπαθητικές. Αν μη τί άλλο δεν είναι και απαγορευτικές. Αν νιώθουμε στριμωγμένοι οικονομικά απλά δε πάμε. Αν γουστάρουμε όμως πάμε και χτυπιόμαστε σαν χταπόδια.

Εγώ είμαι 35 και έχω ξανανιώσει.