οι raven ερχονται απο αμερικη
petran karas πληρωνεις σχεδον 2,5 ευρω για το καθε γκρουπ για να αεροπορικα, μεταφορες απο το αεροδρομειο, φαγητο, ξενοδοχειο, ποτα, ενοικιαση χωρου, backline.
στειλε μου ενα email sto info@up-the-hammers.gr πιες μπαντες θες να δεις θα σου βγαλω ενα βραχιολακι με τα γκρουπ που σε ενδιαφερουν. απο’τι καταλαβα θες να δεις μονο τα ιταλιικα οποτε ειναι 7,5 ευρω. δεχομαι και πληρωμες με paypal.
oi slough feg kai phantom-x δεν εχουν παιξει ποτε στο φεστ.
Η αυθόρμητη και ‘‘αγαθή’’ απάντηση που δίνει ο ‘‘ace ventura’’ στην ειρωνεία πιό πάνω τα λέει όλα…
Δεν καταλαβαινω τι εννοεις. εκανες ενα παραπονο και σου απαντησα. μιλαω πολυ σοβαρα απο την στιγμη που αδυνατεις να καταλαβεις κατι σου δινω ενα τροπο να παρακολουθησεις το φεστ. πες μου αν σε ενδιαφερει η οχι
Κοίτα δεν θέλω να πάει σε προσωπικό επίπεδο η συζήτηση γιατι σε σέβομαι πραγματικά γι’αυτό που κάνεις με τις συναυλίες κλπ και να σου πώ οτι είμαι οπαδός των Battleroar απο το πρώτο demo…
Θέλω να δώ και θα δώ όλες τις μπάντες του UTH…απλά πιστεύω οτι 60 euro για το συγκεκριμένο live στο ΑΝ είναι πολλά…σύμφωνα πάντα με την αντίληψη και την όποια εμπειρία έχω όσα χρόνια πάω σε live.
Και για να το κλείσω η γνώμη μου είναι οτι οταν ενα παιδί λέει κάτι για την τιμή η κάτι άλλο θα πρέπει να προβληματίζει τους διοργανωτές και όχι να ειρωνεύονται…όπως έκανες σε πιό πανω post με Angmar και ace ventura
Μιας και κάνουμε την συζήτηση. Με κατηγορεις οτι εβαλα το εισητηριο ακριβα γιατι
α) κερδοσκοπω
β) εγω φτιαξει λαθος line up
γ) πιστευεις οτι εδωσα στα γκρουπ παραπανω απ’οτι αξιζουν
Τα εξοδα την συγκεκριμενη μερα που αναφερεις με τα 22 ευρω ηταν σχεδον το 1/3 αυτου που ειναι τωρα παροτι ειχα πιο πολλες αμερικανικες μπαντες γιατι τοτε περιοδευαν στην ευρωπη και επισης τα αεροπορικα απο τοτε εχουν παει στο θεο.
Παροτι εχω βαλει 30 ευρω το εισητηριο οι πιθανοτητες να μπω μεσα ειναι τεραστιες μιας και πληρωνων και φορο εισοδηματος γιατι τα πιο πολλα underground γκρουπ δεν εχουν εταιρια οποτε δεν περνανε και στα εξοδα.
Πιστευεις οτι δεν επρεπε να κανω καθολου το φεστιβαλ φετος η οτι επρεπε να ψαξω για καλυτερα συγκροτηματα?
P.s. ασχετο αλλα το εισητηριο διημερου εχει 52 ευρω και οχι 60
Έχω την εντύπωση ότι μερικοί δήθεν “μεταλλάδες” εκμεταλλεύονται την αμεσότητα, την ειλικρίνεια και την απλότητα ορισμένων άνθρώπων που σκίζονται για το μεταλ και κυρίως για το underground. Τέτοιοι άνθρωποι όπως πχ ο Καραζέρης και ο Βαρσάμης αλλά και πολλοί άλλοι χάνουν στη κυριολεξία το χρόνο τους να απαντάνε συνέχεια σε άστοχα σχόλια ορισμένων “ειδικών” του μέταλ για τιμές, για διοργανώσεις και κόστη κλπ κλπ. Θα πρότεινα λοιπόν στους κύριους διοργανωτές να βάλουν λεφτά από τη τσέπη τους, να διοραγνώσουν ένα ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ (επιτέλους) UP THE HAMMERS με 60 μπάντες σε ένα τριήμερο στο κλειστό του ΟΑΚΑ με 1,50 ευρώ γενική είσοδο, να πάμε να τα κάνουμε όλα λίμπα, να μπούνε μέσα (φυσικά), να πάνε φυλακή γιατί θα χρωστάνε ΦΠΑ, ΙΚΑ κλπ, να κάτσουνε στο Κορυδαλλό μαζί με Γαβαλά έτσι ώστε οι αληθιμοί “μεταλλάδες” να γλιτώσουν από αυτές τις διοργανώσεις που κοστίζουν 30 ευρώ και βλέπεις τόσο λίγες (μόνο 17) μπάντες.
Δεν γνωρίζω προσωπικά τους κυρίους που ανέφερα, αλλά γνωρίζω (ή μάλλον βλέπω με τα μάτια μου) αυτά που κάνουν γενικά στα συναυλιακά δρώμενα του δύσμοιρου τόπου μας.
Και επισης οσο ειρωνικο ηταν το ποστ μου αλλο τοσο ειναι να πεταει ο αλλος ενα πυροτεχνημα να παιξουν με 15 ευρω. Ποιος θα εκανε live raven στην ελλαδα με 450 εισητηρια break even? μηπως αυτος που το γραφει?
λολ.[COLOR=“White”]…[/COLOR]
αλλα ξεχασα ειμαστε στο ιντερνετ, γραφουμε οτι γουσταρουμε, τσαμπα ειναι. βαζουμε και ενα λολ στο τελος και παμε για καφε…
Τι να γινει μωρε, ετσι ειμαστε εμεις οι τσαμπα μαγκες.
Δέν σε κατηγορώ για τίποτα, καλοπροαίρετες σκέψεις και κριτική για την τιμή κανω…όπως και άλλα παιδιά εδω μέσα…και για άλλες συναυλίες.
Έχω την εντύπωση ότι μερικοί δήθεν “μεταλλάδες” εκμεταλλεύονται την αμεσότητα, την ειλικρίνεια και την απλότητα ορισμένων άνθρώπων που σκίζονται για το μεταλ και κυρίως για το underground. Τέτοιοι άνθρωποι όπως πχ ο Καραζέρης και ο Βαρσάμης αλλά και πολλοί άλλοι χάνουν στη κυριολεξία το χρόνο τους να απαντάνε συνέχεια σε άστοχα σχόλια ορισμένων “ειδικών” του μέταλ για τιμές, για διοργανώσεις και κόστη κλπ κλπ. Θα πρότεινα λοιπόν στους κύριους διοργανωτές να βάλουν λεφτά από τη τσέπη τους, να διοραγνώσουν ένα ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ (επιτέλους) UP THE HAMMERS με 60 μπάντες σε ένα τριήμερο στο κλειστό του ΟΑΚΑ με 1,50 ευρώ γενική είσοδο, να πάμε να τα κάνουμε όλα λίμπα, να μπούνε μέσα (φυσικά), να πάνε φυλακή γιατί θα χρωστάνε ΦΠΑ, ΙΚΑ κλπ, να κάτσουνε στο Κορυδαλλό μαζί με Γαβαλά έτσι ώστε οι αληθιμοί “μεταλλάδες” να γλιτώσουν από αυτές τις διοργανώσεις που κοστίζουν 30 ευρώ και βλέπεις τόσο λίγες (μόνο 17) μπάντες.
Δεν γνωρίζω προσωπικά τους κυρίους που ανέφερα, αλλά γνωρίζω (ή μάλλον βλέπω με τα μάτια μου) αυτά που κάνουν γενικά στα συναυλιακά δρώμενα του δύσμοιρου τόπου μας.
Κανενα προβλημα, θα κατσω σπιτι μου. Δεν χρειαζεται να χαλαμε τις καρδγιες μας. ;p
θα με βοηθουσε παρα πολυ να μου απαντησεις στα ερωτηματα που σου εκανα αν εχεις χρονο. Δεν κανουν ολοι καλοπροαιρετα κριτικη σαν και σενα ομως… καποιοι απλα δεν εχουν τιποτα αλλο να κανουν στη ζωη τους
Αν μπορουσες και θεωρησεις και ως δεδομενο οτι στα λαιβ που κανω βαζω ακριβα τα εισητηρια και να μην ξανα ασχοληθεις θα το εκτιμουσα δεοντος. Ευτυχώς οι συναυλίες ειναι το ακριβο hobby μου…
Α λιγο δυσκολο αυτο. Απο τη στιγμη που μπαινεις και διαφημιζεις ενα ηβεντ σου, θα πρεπει να δεχεσαι και την αναλογη κριτικη. Αν δεν σου αρεσει, μπορεις να μη μπαινεις, κανενα προβλημα.
To fest ειναι θεϊκό και πρέπει να γίνεται για πάντα…οι δέ μπάντες ειναι απόλυτα του γούστου μου…απλά ξαναλέω οτι έκανα εναν προβληματισμό για την τιμή…απλά αναφέρω το γεγονός…δέν μπορώ να ξέρω πώς βγαίνει αυτή η τιμή.
Καλά κάνεις και αναλύεις τα έξοδα για να μαθαίνουμε…
Μια απορια οσο να ναι με επιασε τωρα για το Warlord και ποσο βγαινει η παραγωγη ως συνολο.
Petrankaras ευχαριστω για την συζήτηση ελπιζω να σου εδωσα να καταλαβεις καποια πραγματα μεσα απο την “αντιπαραθεση”. Ελπιζω να καταλαβενεις και την θεση μου γιατι οταν κακια η ωρα ερχεται ο λογαριασμος ( βλεπε titan force που κανανε λαθος και πληρωσα 5 υπερατλαντικα στον “γκισε”) παντα ειμαι μονος μου.
Λoλ…
Εαν δεν επιθυμεις μια συζητηση, καλο ειναι να μην την ξεκινας. Αυτα απο μενα, ευχαριστω για τον εποικοδομητικο διαλογο, και παντα φιλικα.