Up the hammers festival viii 8&9 march 2013

για ψηφιστε εδω οσοι εχετε fb… για τη special edition του οκτωβριου
http://www.facebook.com/questions/515848281771951/

…ωραία, άσκησα το εκλογικό μου δικαίωμα:p :slight_smile: :!:

μόνο manowar ρε

Έχουμε 2 αλλαγές στο φεστιβάλ, οι medieval steel ακύρωσαν την εμφάνιση τους και τη θέση τους θα πάρουν οι Raven, επίσης ακύρωσαν οι blood covered και τη θέση τους θα πάρουν οι vice human!

Νταξ, δεν ανακοινωθηκε τιποτα αλλο αντι MS να τρεχω. Αν και πρεπει να ειναι γαματη φαση με Raven, αγαπω nwobhm οπως και να το κανουμε.

Ρε οι Vice Human ζουν ακομα?!?!?

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ. :lol: Και γενικά μεγάλο ερωτηματικό οι Vice Human, αν και όνομα που από μόνο του είναι ικανό να σε κάνει να πεις “είμαι εκεί ήδη”.

Κατά τ’ άλλα η αντικατάσταση των Medieval Steel (ρε παιδιά σοβαρά τώρα, ΠΟΙΩΝ;) από Raven σπουδαίο, πολύ σπουδαίο νέο που ανεβάζει κατά πολύ το κύρος του φετινού ρόστερ. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδέα σε τι κατάσταση βρίσκονται οι θείοι, αλλά σαν όνομα είναι δέλεαρ κι αυτοί, δεν το συζητάμε…

Ρε οι Vice Human είχαν κάνει 25 Νοέμβρη μεγάλη λαϊβάρα στο Κύτταρο με Strikelight και Crimson Fire. Χαμπάρι δεν πήρατε? Σε άλλα νέα, ανέβηκε πολύ η 2η μέρα, γενικά ποτέ δεν ήμουν ο τρελός φαν των Medieval Steel, προτιμώ με τα 1000 Raven, και θα παίξει πολύ να πάω στο UTH αντί για τον Soto που είναι 2 μέρες πριν…πουτάνα αφραγκία…

ΡΕΗΒΕΝ
ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ
τελικα με βλεπω να πηγαινω mono στις 8 και να σκαω στις 9 :lol:

δλδ Vice Human κ Sarisa την ίδια μέρα!! Αυτό είναι ζωντανή ιστορία!!

Καλά όλα αυτά, καλοί και οι Raven, συζητιέται και το κατά πόσο έπρεπε να μπουν οι Medieval Steel headliners, αλλά αφού δεν θα ακούσω Echoes, Eyes of Fire, Tears in the Rain, Medieval Steel και αυτά τα λίγα υπόλοιπα που έχουν όπως σωστά είπαν κάποιοι, θα πάω πάσο στην δεύτερη ημέρα. Όσοι πάτε νιώστε με Widow και Vanderbuyst.

Τριαντα ευρω για Ρεηβεν ουτε καν οσο και αν λατρευω τα πρωτα. Χιλιες φορες να ερχοντουσαν μονοι τους με ενα δεκαπενταευρω για εισιτηριο.

Συμφωνω απολυτα με αυτο που λες.

Εγω θα ηθελα να ερθουν μονοι τους με 5 ευρω εισητηριο

τοτε μην πας να τους δεις τωρα που εχουν 30 και περιμενε να ερθουν αλλη φορα με 5 :slight_smile:

χαχαχαχ σουρεαλ και οι δυο

…έχω αρχίσει να ψήνομαι άγρια, με την πρώτη μέρα…μάλλον μέσα θά’μαι:):!:

Τα εισητήρια είναι πανάκριβα…60 euro.
Εγώ που θέλω να κατέβω απο Θεσ/νίκη θέλω 60+50 τρενο+ 50 διαμονή, φαγητό κλπ.

Στην Ιταλία να πήγαινα για Domine-Wotan-Adramelch ποιό φθηνα θα μου έβγαινε…

Ε ναι εχεις δικιο…εξαλλου στην Ιταλια ειναι δωρεαν η μεταφορες/ξενοδοχεια/φαγητο.

Αληθεια, αναρωτιεμαι…αυτοι που διαμαρτυρονται για την τιμη, εχουν διοργανωσει ποτε τους μια συναυλια ή ακομα τωρα μαθαινουν που πανε τα τεσσερα? Με απλα μαθηματικα 60 ευρω (30+30), θα δεις 17 μπαντες. Απο τα 60 ευρω, στο ταμειο για τα συγκροτηματα καταληγουν τα 46 (βγαλε φπα και αεπι). 46/17=2,70 για καθε μπαντα. Ειναι πολλα ε την στιγμη που πας και δινεις 25-30? εισητηρια για μια μπαντα…και ποσο μαλλον για true μπαντες…που δεν ζητανε φρου φρου και αρωματα…ε ναι αυτοι δεν τρωνε, δεν θελουν εισητηρια για να ερθουν εδω, δεν θελουν ξενοδοχεια…τζαμπε ολε…
Δηλαδη τι θελετε να γυρισουμε οπως ειμασταν πριν 20 χρονια και να βλεπουμε μια συναυλια στο τριμηνο με αυτες τις παπαριες που λετε? Εδω φτασαμε να εχουμε 2 live (και πολλες φορες και 3) στην ιδια μερα επειδη βρεθηκανε ανθρωποι με μερακι και πανω απο ολα με ΚΑΥΛΑ για την μουσικη που αγαπαμε και βλεπουμε κανα live της προκοπης και οχι τα ιδια και ιδια, που μας ειχε καταληξει η διδι…δες και τα rockwave/sonisphere, που τα σκατε τα 60αρια αβλεπη…

Και στο κατω κατω, επιτελους δηλαδη, ας μην μας σκοτιζουν πολυ τα ουμπαλα με τις τιμες. Ας κατσουν σπιτακι και να δουν στο youtube την Paola και να παραγουν “εργο”.

Φιλε Us Metal, τζαμπα χαλας το κεφι σου! UP THE HAMMERS ρε Μ**ΝΙΑ!

Cheers!

Kαλά αυτό με τις 17 μπάντες και τα 60 euro είναι τουλαχιστον αστείο…
Με την δικιά σου λογική και στο Metal from Hellas που θα παίζουν 8 μπάντες ξέρω γώ πρέπει να έχει εισιτήριο 30 euro…έλεος.

Kαι πριν μερικα χρόνια που η οικονομική κατάσταση στην χώρα ήταν καλύτερη…είδαμε στο ίδιο fest Omen, Slough Feg, Dark Quarterer, Sentinel Beast, Phantom X, Airged Lamh και άλλη μία…με 22 eur…δές πόσες μπάντες απο Αμερική.

Επίσης να σου πώ οτι κράζω αυτούς που λένε για ακριβό εισητήριο στους Warlord γιατι ξέρω τις ιδιαιτερότητες και τις απαιτήσεις της μπάντας όπως και οτι θα δούμε έναν θρύλο για πρώτη φορά που δεν φανταζομασταν οτι θα δούμε ποτέ.

Τώρα πρέπει να δώσουμε 60 euro ουσιαστικά για Domine και Raven (Sarissa, Wotan, Adramelch, Angus…underground μπαντάρες αλλά τους έχουμε δεί πολλάκις).

Θα πρέπει να μάθουν ορισμένοι να ακούν και την καλοπροαίρετη κριτική που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η ΤΙΜΗ…και μην διαβάζω γενικότητες. Μπράβο που φέρνουν όλες αυτές τις μπαντάρες και έχουμε καθε βδομάδα live…αλλα λίγο έλεος με τις τιμές.

Μερικές ενστάσεις πάνω στα γραφόμενά σου, τελείως φιλικά και χωρίς να έχω κανένα προσωπικό συμφέρον από τον συγκεκριμένο διοργανωτή, και γενικά από κανέναν διοργανωτή.

1. Στο Metal From Hellas, όμως πρέπει να αφαιρέσεις κάθε κόστος για αεροπορικά, ξενοδοχεία κλπ που υπάρχει στο UTH μια μιλάμε για ελληνικές μπάντες που μπορούν να μπουν στο αμάξι μετά το λάιβ και να γυρίσουν στην πόλη τους σε περίπτωση που δεν είναι από Αθήνα, ή να πάνε σπίτι τους σε περίπτωση που είναι!!!

2. Ναι, τότε επειδή ακριβώς ήταν καλύτερη η κατάσταση ο διοργανωτής ήξερε πως θα πουλήσει ΣΙΓΟΥΡΑ 40-50 εισιτήρια περισσότερα από φέτος και έτσι δεν θα μπει μέσα. Φέτος που τα πράγματα είναι δύσκολα προσπαθεί αφ’ ενός να περιορίσει το κόστος μη φέρνοντας μπάντες από Αμερική (αν και θα έφερνε Medieval Steel μόνο που έπαιξε πρόβλημα με τα διαβατήρια), και αφ’ ετέρου να εξασφαλίσει πως θα καταφέρει να πληρώσει τις υποχρεώσεις του (προς τις μπάντες, προς το προσωπικό, προς τον ιδιοκτήτη του ΑΝ και βέβαια προς το κράτος) και γιατί όχι να βγάλει και εκείνος κάποιο κέρδος.

3. Αυτό δεν είναι θέμα μόνο διοργανωτή. Κι εγώ πχ θα ήθελα να δω Angel Witch και το έλεγα συνέχεια. Δεν μπορώ να ξέρω αν υπήρξε επαφή του διοργανωτή με τη συγκεκριμένη μπάντα ή και με άλλες. Και αν υπήρξε, μπορεί η μπάντα να μην ήθελε να έρθει, ίσως γιατί φοβήθηκε την πολιτική κατάσταση (όπως πχ οι κάποτε αλήτες NWOBHMάδες Blitzkrieg) ή για λόγους οικονομικούς ή για λόγους δουλειάς ή για 1002 λόγους. Και έπρεπε να γεμίσει κάπως το line-up, οπότε ο διοργανωτής αποφάσισε να φέρει πέρα από τα νέα ονόματα (Vanderbuyst, Alpha Tiger κλπ) που ΓΑΜΑΝΕ, και κάποιες αγαπητές στο ελληνικό κοινό μπάντες που θα του εξασφάλιζαν αυτό που έγραψα στο (2).

4. Μωρέ κι εγώ μαζί σου, αλλά υπάρχουν κάποιοι διοργανωτές οι οποίοι έχουν αποδείξει μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στο χώρο (το UTH δεν είναι κάνα χτεσινό φεστιβάλ, δημοτικό πήγαινα όταν ξεκίνησε) ότι έχουν πολλή αγάπη για αυτό που κάνουν και παρακινούνται από την καύλα τους για να βλέπουν οι ίδιοι τις μπάντες που γουστάρουν και να αναδεικνύουν κάποια νέα ονόματα. Δεν το διοργανώνει η DiDi που όλο την κράζουμε και όλο γεμίζει το TerraVibe.

Αυτά :slight_smile: