Το Champion Eternal είναι ο μοναδικός δίσκος που μου άρεσε [B][U]πριν καν[/U][/B] τον ακούσω. Είναι ο μοναδικός δίσκος που μου άρεσε [B][U]μόνο και μόνο[/U][/B] διαβάζοντας τη κριτική στο τότε τεύχος του Metal Hammer (9/10). Όταν τον άκουσα απλά επιβεβαιώθηκα. Δίσκος παιδικό κόλλημα
ναι, λίγες μπάντες ξεκινάνε δυνατά και μετά πέφτουνε :lol:
νομίζω ότι από τα 3 επίθετα που χρησιμοποίησες, τα άλλα 2 θα ταίριαζαν καλύτερα στα φωνητικά
επιτέλους, θα καταφέρουμε να ακούσουμε το τσάμπιον ητέρναλ με σωστή φωνή…
οι άπιστοι δεν μπορούν να αντέξουν τη συχνότητα του morby
το eternal champion και το stormbringer (για να συγκεκριμενοποίησω) μου βγάζουν τέτοιο επικό συναίσθημα που δε συγκρίνεται με άλλα κομμάτια (εκτός θεών προφανώς)
εχασα επεισοδια… ερχονται και domine ? της ιταλιας θα γινεται φετος στο φεστ… καλη φαση!
Απ’ ότι κατάλαβα μπήκαν και οι Valor στο lineup της πρώτης μέρας! Τούμπανο λέμε!
της πουτάνας το ατσάλι 8)
Όμορφα, κατά 99% επιστροφή λοιπόν στο UtH μετά από διετή απουσία.
Άκυρο αυτό που είπα για Valor, εγώ κατάλαβα λάθος.
μετα το 3.14 ο τυπας δεξια στο κοινο με το μπυρονι στο χερι και τη μπλουζα rock until you drop ειναι ο drummer των manilla η μου φαινεται;
Πρέπει να είναι!
warm up κυρίες μου:
FIRE AND STEEL (GR) SPECIAL ?INTO GLORY RIDE? SHOW
THE MOB RULES (USA)
ORION’S REIGN (GR)
SACRAL RAGE (GR)
MYTHRAAL (GR)
TICKET PRICE 10 EURO!!!
epic metal re mounia 8)
2 μηνες ακομα ρε πστη μου δεν την παλευω
δεν εχει και καμια σοβαρη συναυλια μεχρι τοτε να περασει η ωρα
οι mercyful diamond και οι rust θα παιξουν μετα απο medieval steel και domine ή στην αρχη;
Hurlement παλι; Αυτοι δεν ειχαν παιξει και προπερσυ; Υπερκομπλε, η μπαντα μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση θυμαμαι, τιμιοτατο γαλλικο ατσαλι!
Δεν ξέρω τα ακούσματά σου, αλλά μας δουλεύεις ρε φίλε?
On topic, δύσκολη η εποχή που γίνεται το φεστιβάλ λόγω πανηλιθίων, θα δείξει αν θα τιμήσουμε, μια και παίζουν ενδιαφέροντα ονόματα ειδικά στις νέες μπάντες (Vanderbuyst γαμώ την πουτάνα τη ζωή).
Επίσης τούμπανη η αφίσα!!! Ατσάλι!!!
για πες, εγω λιγο που κοιταξα το προγραμμα στη κεντρικη δε βρηκα κατι να μ ενδιαφερει
Brocas Helm και Enforcer τα δύο που μου έρχονται πιο πρόχειρα στο μυαλό αν είναι κάποιος φαν του ευρύτερου κλασικού metal ήχου. 3 Φεβρουαρίου στο ΑΝ οι μεν, 24 Φεβρουαρίου στο Κύτταρο οι δε.
εδω δε γραφει κανενα απο τα 2 παντως
Ε, υπάρχουν και τόσες άλλες πηγές απ’ όπου μπορείς να ενημερωθείς. Δεν ζούμε και στα 80s (δυστυχώς)
Edit: άσε που έχουν ανοιχτεί και threads για τα λάιβ στο φόρουμ