Up the hammers festival viii 8&9 march 2013

Το Champion Eternal είναι ο μοναδικός δίσκος που μου άρεσε [B][U]πριν καν[/U][/B] τον ακούσω. Είναι ο μοναδικός δίσκος που μου άρεσε [B][U]μόνο και μόνο[/U][/B] διαβάζοντας τη κριτική στο τότε τεύχος του Metal Hammer (9/10). Όταν τον άκουσα απλά επιβεβαιώθηκα. Δίσκος παιδικό κόλλημα

ναι, λίγες μπάντες ξεκινάνε δυνατά και μετά πέφτουνε :lol:

νομίζω ότι από τα 3 επίθετα που χρησιμοποίησες, τα άλλα 2 θα ταίριαζαν καλύτερα στα φωνητικά :stuck_out_tongue:

επιτέλους, θα καταφέρουμε να ακούσουμε το τσάμπιον ητέρναλ με σωστή φωνή…

οι άπιστοι δεν μπορούν να αντέξουν τη συχνότητα του morby :stuck_out_tongue:

το eternal champion και το stormbringer (για να συγκεκριμενοποίησω) μου βγάζουν τέτοιο επικό συναίσθημα που δε συγκρίνεται με άλλα κομμάτια (εκτός θεών προφανώς)

εχασα επεισοδια… ερχονται και domine ? της ιταλιας θα γινεται φετος στο φεστ… καλη φαση!

Απ’ ότι κατάλαβα μπήκαν και οι Valor στο lineup της πρώτης μέρας! Τούμπανο λέμε! :smiley:

της πουτάνας το ατσάλι 8)

Όμορφα, κατά 99% επιστροφή λοιπόν στο UtH μετά από διετή απουσία.

Άκυρο αυτό που είπα για Valor, εγώ κατάλαβα λάθος. :frowning:

μετα το 3.14 ο τυπας δεξια στο κοινο με το μπυρονι στο χερι και τη μπλουζα rock until you drop ειναι ο drummer των manilla η μου φαινεται;

Πρέπει να είναι!

warm up κυρίες μου:

FIRE AND STEEL (GR) SPECIAL ?INTO GLORY RIDE? SHOW
THE MOB RULES (USA)
ORION’S REIGN (GR)
SACRAL RAGE (GR)
MYTHRAAL (GR)
TICKET PRICE 10 EURO!!!

epic metal re mounia 8)

2 μηνες ακομα ρε πστη μου δεν την παλευω
δεν εχει και καμια σοβαρη συναυλια μεχρι τοτε να περασει η ωρα

οι mercyful diamond και οι rust θα παιξουν μετα απο medieval steel και domine ή στην αρχη;

Hurlement παλι; Αυτοι δεν ειχαν παιξει και προπερσυ; Υπερκομπλε, η μπαντα μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση θυμαμαι, τιμιοτατο γαλλικο ατσαλι!

Δεν ξέρω τα ακούσματά σου, αλλά μας δουλεύεις ρε φίλε?

On topic, δύσκολη η εποχή που γίνεται το φεστιβάλ λόγω πανηλιθίων, θα δείξει αν θα τιμήσουμε, μια και παίζουν ενδιαφέροντα ονόματα ειδικά στις νέες μπάντες (Vanderbuyst γαμώ την πουτάνα τη ζωή).

Επίσης τούμπανη η αφίσα!!! Ατσάλι!!!

για πες, εγω λιγο που κοιταξα το προγραμμα στη κεντρικη δε βρηκα κατι να μ ενδιαφερει

Brocas Helm και Enforcer τα δύο που μου έρχονται πιο πρόχειρα στο μυαλό αν είναι κάποιος φαν του ευρύτερου κλασικού metal ήχου. 3 Φεβρουαρίου στο ΑΝ οι μεν, 24 Φεβρουαρίου στο Κύτταρο οι δε.

εδω δε γραφει κανενα απο τα 2 παντως :stuck_out_tongue:

Ε, υπάρχουν και τόσες άλλες πηγές απ’ όπου μπορείς να ενημερωθείς. Δεν ζούμε και στα 80s (δυστυχώς) :wink:

Edit: άσε που έχουν ανοιχτεί και threads για τα λάιβ στο φόρουμ