Up the hammers festival viii 8&9 march 2013

Χωρίς παρεξήγηση,πιστεύεις υπάρχει έστω και ένας εδώ μέσα που καταλαβαίνει τι θέλεις να πεις; Αν υπάρχει να μας εξηγήσει εκείνος μήπως καταλάβουμε.

Είδες που δεν μπαίνεις στον κόπο να διαβάζει σωστά το τί λέω?

Διαβαζεις πουθενα να ισχυρίζομαι ότι κατηγόρησες εσυ προσωπικά τη διοργάνωση?

Αν μου εξηγήσεις χύμα με απλά ελληνικά θα καταλάβω.

Τί είναι αυτά τα “τέτοια” που σε απομακρύνουν από το metal?
Η νοοτροπία του να αμοιφθώ ή η νοοτροπία του να μην αμοιφθω?

Πως βγαζεις συμπερασμα για αυτά τα “τετοια” [B]τη στιγμή που δεν ξέρεις[/B] αν αμοίφθηκα ή όχι.

Αν απομακρύνεσαι απο μουσική που σου αρέσει επειδή δεν σου αρεσουν “τα τέτοια” τότε δεν ακούς μουσική. Γίνεσαι απλά ένα αντιδραστικό στοιχείο που επιλέγει να ακούει διαφορετικές νοοτροπίες και όχι απαραίτητα μουσικη.

Η μουσική είναι μουσική, η νοοτροπία είναι νοοτροπία. Είναι 2 διαφορετικά πράματα. Συναντάμε βέβαια μουσική με συγκεκριμένη νοοτροπία (στιχουργική θεματολογική προσέγγιση) αλλά δεν πρέπει να είναι ο κύριος λόγος που ακουμε μουσικη.

[B]Γενικά κανείς δεν κατάλαβε τί λες και καλό θα ήταν να το αποσαφηνήσεις[/B]. Στη τελική εγώ δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσω καθώς κάνουμε μια διαδικτυακή κουβέντα. Και να με βρίσεις που λέει ο λόγος δε θα το πάρω προσωπικά.

Όταν λες τη γνώμη σου καλό θα ήταν [B]να την τεκμηριώνεις[/B] και όχι να πετάς τουπέ, ξερολίστηκες εξυπνάδες “που μονο εσύ και οι diy” καταλαβαίνουν, με στυλ υπεροψίας λες και είμαστε υποδεέστεροι νοητικά.

Εξήγησέ μας λοιπόν με απλά λόγια. Γιατί δεν θα καταλάβω…? Αν δε μου εξηγείς πως βγάζεις αυτό το συμπέρασμα?

Αν προδικαζα κατι δε νομιζω πως θα εμπαινα στη διαδικασια να ρωτησω, απλα το να βγει καποιος τυχερος στην ατυχια του ειναι μια λογικη “βγαζω απ τη μυγα ξυγκι”. Εγω αν ημουν στη θεση του διοργανωτη απ τη στιγμη που βοηθησαν να σωθει εστω και καπως το σκηνικο, θα τους πληρωνα κι αν δεν το θελαν γουστο και δικαιωμα τους. Και για μενα εχει σημασια κατι τετοιο, γιατι το δινω χρηματα για μουσικη δε σημαινει πως αγοραζω ενα προιον απλα, διαφορετικα δε θα πατουσα ποτε σε συναυλιες και θα κατεβαζα οτι δισκους ακουω.

Εδιτ, νομιζω πως απαντησα και στο αποπανω.

Παρακολουθώ κι εγώ τις απόψεις όλων με ενδιαφέρον.
Όμως θέλω τις εξής πληροφορίες:

Τι σετλιστ έπαιξαν oi Raven τελικά;
Πώς φάνηκαν/ακούστηκαν τα κομμάτια έστω και με drummers έκτακτης ανάγκης;

Επίσης, να προσθέσω στα οικονομικά θέματα που αναφέρονται, πως υπάρχουν μπάντες που παίζουν χωρίς αμοιβή, με όλα τα έξοδα πληρωμένα βέβαια + ό,τι πουλήσουν από μπλουζάκια και CD.
Δεν ξέρω για αυτή τη διοργάνωση, ΔΕ λέω για αυτή τη διοργάνωση, αλλά το θέτω για ενημέρωση.

Επίσης, όταν έτυχε μια παρόμοια “αβαρία” με Ross The Boss, δε νομίζω να πληρωθήκαν οι Τραμπάκουλες κλπ και δε νομίζω να το μετάνιωσαν…Ίσα ίσα θα το θυμούνται χρόνια. Αν το καλοσκεφτέιτε, παίζεις/τζαμάρεις από το πουθενά με κάποια από τα ειδωλά σου (?).

Εσύ που ξέρεις αν ο διοργανωτής βγάζει χρήματα από το UTH. Κόβω ταρχίδια μου απτη ρίζα πως σε αναλογία των εξόδων, του τρεξίματος, “δαπάνη” προσωπικού χρόνου και του αγχους ότι βγάζει ψίχουλα.

Ξαναλέω δεν ξέρεις αν αμοιφθήκαμε. Μπορεί να πήραμε ενα χαρτζιλίκι, μπορεί να πήραμε ενα καφάσι μπύρες, μπορεί να μην πήραμε τίποτα.

Δοκίμασε λοιπόν να διοργανώσεις ενα diy punk live στο στέκι της καλλιδρομίου ή σε ένα παρόμοιο χώρο. Μπες στον κόπο να νοικιάσεις backline να βρεις μπάντες που θα είναι φερέγγυες και δεν θα σε κρεμάσουνε τελευταία στιγμή και “τρέξε” το event και εκεί θα δεις τη γλύκα…

Μπορεί να έχει σημασία για σένα και είναι δεκτό. Απτην άλλη όμως, δεν σε αφορά.

ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ (κατα προσέγγιση)

Υπενοικίαση Venue Παρασκευή και Σάββατο: ± 1500 ευρώ
Υπενοικίαση Backline για το 2ημερο: ± 500 ευρώ
Αεροπορικα για ευρωπαϊκές μπάντες: 12 μπάντες, ± 50 άτομα, κατα προσέγγιση 100 ευρώ / ατομο = 6.000 ευρώ
Αεροπορικά για αμερικάνικες μπάντες: 2 μπάντες, ± 8 άτομα, κατα προσέγγιση 800 ευρώ / άτομο = 6.400ευρώ
Διαμονή 2 διανυκτερευσεις κατατομο: 1.200 ευρω
Φαγητό 10ευρω το ατομο: 600 ευρω
Υπενοικιαση βαν μεταφορες βενζινες 100ευρω ανα ημερα 200 ευρω.

Μιλάμε χοντρικά για ένα κοστος περί των 15.000+ ευρώ. Εγώ θα το κάνω 12.000 με φανταζόμενος ότι αεροπορικα, φαγητο, διαμονη, βαν θα είναι σε ένα καλό deal με χαμηλότερο κόστος.

Εισητήριο 30 ευρώ. ΦΠΑ και λοιποί φόροι 30% μένουν 23 ευρώ.

Προσέλευση κατα προσέγγιση 600 άτομα και τις 2 ημέρες 13.800 ευρω.

[B]Όπως βλέπεις δεν είναι και το πιο εύκολο πράμα να διοργανωσεις κάτι τέτοιο…[/B]

http://www.setlist.fm/setlist/raven/2013/an-club-athens-greece-3db610b.html

Μετριος ο ήχος από την κάμερα, αλλά μπορείς να πάρεις μια ιδέα :stuck_out_tongue:

Με Μάνο απο Convixion

Με εμένα

Με Νίκο από Battleroar

Ναι θα το θυμάμαι για πάντα… :smiley: Και δεν είναι “είδωλά” μου σκέψου…

Αυτα που λες που αναιρουν οτι ανεφερα; Περιμενες δηλαδη πανω απο 600 ατομα το διημερο με αυτο το εισιτηριο και αυτο το λαιναπ; Μηπως κανεις πλατες τωρα;

Μόνο καρδούλες οι τελευταίες σελίδες!

Λοιπόν πάω για ψήσιμο. Όταν γυρίσω παρακαλώ να έχουμε φτάσει τις 40 σελίδες τουλάχιστον :slight_smile:

Ουτε τις 38, εγω αλλο δε συμμετεχω. Καλη συζητηση.

να κάνω πλάτες που λεβέντη μου?

κουραση…

γιατι δε κανονιζετε ενα ραντεβου για ξυλο angmar και us-metal να τελειωνουμε; :stuck_out_tongue:

Καλα ολα αυτα,αλλα μπορει καποιος να σηκωσει βιντεο με τα eternal champion & stormbringer???

:lol: Δεν υπαρχεις λεμε… Αν υπαρχει βιντεο ανεβαστε το παντως, θελω να το δω και να κλαιω.

μια διευκρινιση γι αυτον που εγραψε το review στη κεντρικη
ο κιθαριστας και ο τραγουδιστης των ruler δεν πλακωθηκαν μεταξυ τους αλλα με τον ουρακοταγκο που ηταν πορτα στο an

λάθος διόρθωση κανεις, επι 10’ (πριν σκασει ο αλλος) κάνανε αποτρίχωση ο ένας στον άλλο μπροστά στον ηχολήπτη και στο τέλος πεσανε και τα σχετικα μπουκετα…

Μαλάκα, έχω κλάσει στο γέλιο!!!:lol::lol::lol:

kind reminder!!

polemos