Πρώτη μέρα: Skyclad
Ίδιο line up με τα εισιτήρια που αγοράσαμε ε?
Μην γκρινιάζεις, θα στηρίξουμε ΤΗ ΦΑΣΗ
Μλκες δε μπορώ. Ο τύπος είχε βγάλει και εισιτήρια για τρίτη μέρα και φυσικά δεν υπάρχει Τρίτη μερα
Φασαιος είσαι?
Ήταν καταραμένο εξαρχής, το εισιτήριο που είχα πάρει το έκοψε η κόρη μου και έχει φυλάξει, ούτε αυτή ξέρει πού, το απόκομμα.
Ευτυχως κρατηθηκα και δεν εκανα την μαλακια να παρω εισιτηριο για την τριτη μερα,ηταν ολοφανερο οτι πηγαινε για φιασκο η φαση.
Πανε οι Fifth Angel που περιμενα πως και πως,περαστικα μας…
Πάντως για τρίτη μέρα θα υπάρξει refund, είπε.
Εγώ δεν έχω καταλάβει ακριβώς αν ισχύουν τα εισιτήρια που έχουμε ή πρέπει να γίνει μόντα και να τα βγάλουμε ηλεκτρονικά. Είχα αλλάξει εισιτήριο διημέρου + warm up στο no remorse πριν τα Χριστουγέννα. Θα στείλω μέηλ να μάθω.
Step down γενικά το line up.
Με Μπάμπη κατσιωνη μόνο step up το λες
ντάξ. δίνει ρεσιτάλ.
Πανε οι Riot City πανε και οι Toxic. οι Scald κανανε φτερα και αυτοι απο την αρχη.
Το καλο ειναι θα δω Atlantean Kodex 2 φορες
Την πρωτη μερα την λες και Metal From Hellas, αφου 5 μπαντες ειναι εγχωριες.
Θα γινω σπαστικος, αλλα ειναι πολυ στα γουστα μου τα ονοματα. Προφανως και ειναι υποβαθμισμενο σε σχεση με πριν, ομως δεν ειχα παρει εισιτηριο (ηθελα να δω παρανοϊκα πολυ εντονα τους AK και τους Traveler στο προηγουμενο line up) επειδη δεν ημουν σιγουρος αν θελω να παω. Παροτι εγινε ανεκδοτο ολο αυτο το event, τωρα θελω.
Toxik με 1 μέλος + Ολλάνδούς.
Αλλά ναι 4ελληνικές, 1 κυπριακή που έρχεται στο ετσί και 3 Ευρώπη, η μια παίζει 2 φορές και οι άλλες παίζουν για μπύρες και μεροκάματο. Ας έφερνε Satan τουλάχιστο, αλλά εδώ είναι ρεσιτάλ φτήνιας. Πηρε τα λεφτά και τα κράταγε 2 χρόνια και κάνει τώρα ενα τουρλουμπούκι - μετά απο 10 καθυστερήσεις για να τη βγάλει λάδι. Πιο τρού, βάζεις κολάν.
Νομίζω οτι μπαίνουμε Μ αυτα.Άμα πάρεις απάντηση πες μας κ εδώ.ηλεκτρονικα εννοεί ότι έχουν το barcode μάλλον?
Δεν είμαι σίγουρος για τίποτα, θα στείλω αύριο-μεθαύριο και θα ενημερώσω.
Ρωτα τι γινεται και αν εχεις εισιτηριο του γουορμαπ απο 500 χρονια πισω!
αν καταλάβετε ως προς το αν μπορώ να δω ATlantean Kodex με το warm-up εισιτήριο που έχω από το 2020 , θα εκτιμούσα μια ενημέρωση
κατά τ’ άλλα ό,τι και να λέτε , παρόλο που έχετε 100% δίκιο , δεν μπορώ να αντισταθώ στους Atlantean Kodex .
καλα ειναι νωρις ακομα…ακομα και την τελευταια στιγμη μπορει να εχει αλλαγες.
μπορει στο τελος να δουμε τους Remember Lizzy…!!
επισης εχει πολλα καλα να σχολιασεις.
ακριβηνε τα εισητηρια.
οι 3 μερες εγιναν 2 (χωρις Warm Up παντα).
τι θα βλεπαμε το 2020 - λιγο πριν σκασει το lockdown-
τι υπολογιζαμε να δουμε το 2021-
τι θα δουμε τελικα το 2022
ειχες παει να το αλλαξεις το εισητηριο ειτε στο Noremorse ειτε ηλεκτρονικα: εαν ναι εισαι μεσα ηδη. εαν οχι κανε το τωρα στειλε φωτογραφια του εισητηριου σου uth@musicboxproductions.gr