UP THE HAMMERS FESTIVAL XV - Gagarin 205 . 13-14 / 3 / 2020

Βάλε βικ ρε μλκ καραζερη

2 Likes

όχι δεν το έχω κάνει , ούτε που είχα ενημερωθεί . Θενξ

1 Like

Μακάρι οι Skyclad να παίξουν και κάτι από Theigns and Thralls. Ειδικά ένα τραγούδι θα μπορούσε να ταρακουνήσει απίστευτα τον χώρο όπως έγινε κάποτε με το Ρόδον. Είναι και χορευτικό βεβαίως.

2 Likes

Το Drinking? αυτό άκουσα και ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ

Skyclad=εγγυημένη διασκέδαση

2 Likes

Δεν είναι αυτό :wink:

Ας ξαναβλεπα τον κοντό στη σκηνή με τους Skyclad κι ας επαιζαν “μια ωραία πεταλούδα”, σε ρυθμούς Burzum και φωνητικά Φουρέιρα. Δεν θα με ενδιέφερε καν.

4 Likes

Ρώτησα τι προβλέπεται για επιστροφές (γιατί εγώ δεν ζω Ελλάδα πια) και αυτή ήταν η απάντηση:

*Το εισιτήριο που έχετε στα χέρια σας λειτουργεί ως πιστωτικό σημείωμα. *
*Σε περίπτωση που θελήσετε να παρακολουθήσετε κάποια εκδήλωση που διοργανώνουμε μέχρι 30.09.2022, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας έτσι ώστε να γίνει συμψηφισμός της αξίας του εισιτηρίου που έχετε αγοράσει, με την αξία του εισιτηρίου της εκδήλωσης που θέλετε να παρακολουθήσετε. *
*Εάν η αξία του εισιτηρίου της εκδήλωσης που θα παρακολουθήσει τελικά ο πελάτης υπερβαίνει την αξία του πιστωτικού σημειώματος, η διαφορά καταβάλλεται από τον πελάτη στον διοργανωτή. *
Εάν η αξία του εισιτηρίου της εκδήλωσης που θα παρακολουθήσει τελικά ο πελάτης είναι μικρότερη από την αξία του πιστωτικού σημειώματος, η διαφορά καταβάλλεται από τον διοργανωτή στον πελάτη μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2022 (εκτός και αν ανακοινωθεί παράταση).

Μάλλον θα τα δώσω τα εισιτήρια που είχα, δεν ξέρω αν θα είμαι Ελλάδα τότε. Αν κανείς ενδιαφέρεται στείλτε μου pm και το βλέπουμε.

1 Like

Μια αφελή ερώτηση από εμένα. Τα εισιτήρια που γίνανε donation δεν πιστεύω θα ξαναπουλιουνται σε ακριβότερη τιμή ε?

Έχω πάρει εισιτήριο 2ημέρου απο τη βραδιά των armored saint 15/03/19.
Αν μου βγαίνουν οι ημερομηνίες θα πάω

Εχω φτάσει ως το The Highwayman ακούγοντας τον δίσκο. Δεν χρειάζεται να ακούσω άλλο, αρκεί αυτό :slight_smile:

EDIT: Συγκλονιστικο το Strive

1 Like

Τα πέτυχες και τα δύο ρε φίλε.
Κάνουν ήδη κονέ για συναυλίες Ελλάδα.

1 Like

Καλο αυτο. Αν ερθουν, ευχαριστως θα τους δω.

Σε γενικες γραμμες ομως δεν ειναι κατι σπουδαιο ο δισκος, μολις τελειωσα την ακροαση. Μοιαζει με leftovers απο παλια Skyclad που δεν μπηκαν τελικα σε δισκους.

Τα δυο συγκεκριμενα κανουν μπαμ απο μακρια οτι ειναι σουπερ κομματαρες. Ακουσα το Strive, ειπα “ωπα μεγαλε, κατι ωραιο εχουμε εδω”. Αλλα οταν εφτασα στο Highwayman, ενταξει… ήμουν σχεδόν σίγουρος. Φοβερό τραγούδι.

Α ρε ζαβοκοντέ, ποιος ξέρει τι σκάλωμα έφαγες.

1 Like

ο κοντός ήθελε πιο πολλά λεφτά απο τους άλλους, απλά για να μην κάνει τπτ (όλα τα άλλα μέλη έχουν κανονικές δουλειές). (μόνος του ε΄φυγε για να βγάζει μπλουζάκια) τα σπασε με τον sneap που θα τον έβαζε στους hell και μ εναν άλλο απο Emperor ή ήταν Immortal που είχαν συνεργαστεί, παλι τα τσουγκρίσανε? δεν είναι ιδιαιτέρα καλό άτομο, κι ας έχει ένα χάρισμα στη στιχουργία. οι δε Satan μετά μια χαρά δισκάρες βγάζουν και καλό μεροκάματο. κι έχουν και τους clad για τα πιο φολκλορ μεράκια.

2 Likes

Θενκς, δεν το ηξερα. Δυο σημειωσεις μονο. Δεν εχει “ενα χάριαμα”, είναι μοναδικος. Και ναι, εγώ θα του τα έδινα τα παραπάνω λεφτά επειδή τα αξίζει (αλλά δεν είναι δικά μου, αν ήταν θα το ξανασκεφτόμουν :smiley:).

Οι επιλογές του βέβαια μετά τους Skyclad είναι κάκιστες, αλλά ποιος είμαι εγώ να κρίνω. Και φυσικά οι Satan βγάζουν δισκάρες, αλλά δεν βλέπω τι σχέση έχει αυτό με τους skyclad του κοντού.

Είναι ο Ramsey και ο English στους Satan, σίγουρα το ξέρεις απλά για την κουβέντα, και μάλλον εννοεί ότι εκείνοι κατάφεραν να μείνουν στη σκηνή και να βγάζουν και κάτι σε σχέση με τον Martin που σε λίγο δεν θα τον θυμάται κανένας. Αμφιβάλλω αν νέες γενιές μεταλλαδων ασχοληθούν μαζί του. Πολύ κακώς φυσικά αλλά έχει ευθύνη ο ίδιος.

4 Likes

A ναι, οκ. Φυσικά το ξέρω, αλλά δεν πηγε εκει το μυαλο μου.

Προφανως, ουσιαστικα αυτο εγραψα κι εγω. Ισχυει το “ποιος ειμαι εγω” για να κρινω τις αποφασεις του, μπορω να μιλησω μονο για το εργο του (κι αυτο ως ακροατης, οχι σαν ειδικος :smiley:)

Απο τις πράξεις μας κρινόμαστε. ο τύπος έκανε τον εισπράκτορα /τσεκαδόρο και διαφορά άλλα κι αποφάσισε να παρατήσει τους skyclad γιατι δεν έβγαιναν αρκετά λεφτά για όλους. μετά λόγω παρομοίων, καταστάσεων, βλεπε (οικονομικό) κτλ τα σκάτωσε και με τ’ άλλα πρότζεκτς. Είναι πλέον “ονειρό” παλαιών φάνς κτλ, πρωτοδισκάκιδων κτλ που θέλουν να βλέπουν γκρούπ να παίζουν μόνο “τα 3 πρώτα” κτλ κτλ. ΟΚ, όσο γαμάτα κι αν ήταν τα αλμπουμς των Skyclad μέχρι το Irrational και φοβερά και με παλμό, τα τότε live η μπάντα εξακολουθεί να βγάζει “κέφι” και τώρα. Δεν είναι κακή επιλογή, αλλά το θέμα είναι αλλού…

Σύμφωνα με κάποιες απο τις μπάντες (2 απο τις μεγάλες), δεν είχαν κλειστεί εισιτήρια ΟΥΤΕ και τώρα. Θα παίρνανε λεφτά στο χέρι, αν κι όταν φτάνανε, κάποιες. Και μιλάμε γι Αμερική που θες βίζες κτλ. ΔΛΔ ανακοινώνεις φεστιβάλ και το πας έτσι στο κουτουρού, κι αμα κάτσει/έκατσε ? Και τώρα επειδή είναι ασύμφορο, απλά του αλλάζεις άρδην το lineup ? Ντάξ οργανωση της συμφοράς εντελώς, που βασίζεται στην καλοπιστία και την πώρωση του μέσου “χατζη/επικ” οπαδού, αυτού που θα προ-αγοράσει. Μην καταλήξει metal, from εδω τριγύρω στο τέλος.

PS, Επισης οι Satan έχουν βγάλει σερί απο δισκάρες. Ρισπέκτ.

Τα εξηγησανε άριστα οι eternal champion πριν κάνα μήνα στον Όλιβερ. Ο εδώ Όλιβερ τα ίδια και χειρότερα κάνει. Και σίγουρα από προσωπική κουβέντα με εξέχοντα μέλη μπαντων που παίζουν στο φεστιβάλ με το ζόρι τα μεταφορικά. Και μιλάμε για δεύτερη τοπ μπάντα ημέρας. Για τις “μικρες” δε συζητάμε καν από όπου και αν προέρχονται (ας πούμε Καναδά "τυχαίο παράδειγμα για φέτος "). Αυτό είναι στο μυαλό κάποιων το underground σήμερα. ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ γαμω το σπιτι τους, τη μπαναγια τους και το χριστο τους

2 Likes

Γινεσαι αστειος- πρωτοδισκακιδες των 6 πρωτων δισκων απο τους 10 σε συνολο 13.

Τι εξήγησαν οι EC στον Ολιβερ;